Omstart

Det här med träning har ju varit en stor del av mitt liv det senaste året, vad nu det har hjälpt... men i alla fall, jag har inte varit så bra på det de senaste veckorna av olika anledningar. Jag vet egentligen inte varför, eller jo mycket för att jag har haft så mycket plugg att jag inte har hunnit, eller orkat efter pluggandet för den delen. Men nu kör jag en omstart, eller omstarten får bli efter nyår egentligen men jag smygstartar lite redan denna vecka för jag känner att jag behöver det.

Sagt och gjort, jag vaknade vid åtta i morse och tänkte ta mig ut på en promenad med kameran. Men eftersom det snöade så kände jag inte för att ta ut kameran och i snön och kylan så jag valde att cykla 20 minuter på motionscykeln istället. De 20 minuterna blev sedan visserligen till 60 minuter bara för att jag fastnade vid "Vem kan slå Filip och Fredrik" som det var någon repris av innan, och det var ju ingen större katastrof om man säger så ^^

Så nu känner jag mig nöjd med mig själv för en stund, ända tills jag går och äter av något gott som det finns alldeles för mycket av här hemma... får nog motionera en gång till idag. Men nu ska det först och främst bli plugg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0