Drömmer mig vidare

Dagdrömmar är väldigt trevliga, oftast.. speciellt när man står på crosstrainern och svettas som en gris, då är det trevligt att ha nåt att tänka på utöver det lilla faktum att det är fruktansvärt jobbigt. Igår tänkte jag igenom helgen, med hjärtslaget och allt vad det innebar, stod och fånlog lite för mig själv vid tanken av vissa minnen haha
- Snygga strumpor!
- Vad fan vet du om det? (ja jag är aggresiv när jag är full ibland)
- Nej jag vet inte, egentligen går den "snygga strumpor ska vi hångla?"
- Snygga skor heter det men okej

Idag däremot tänkte jag på lite andra grejer.. Började med att tänka lite på att det var OS nu, tröttnade ganska snabbt. OS hit och OS dit tänkte jag.. va fan jag då?! Jag är ju åtminstone Svensk ungdomsmästare (mästarinna heter det väl kanske men hur kul är det) i konstsim! Visserligen en herrans massa år sedan (si så där 12-13 år sedan) men ändå! Det måste jag ju kunna skryta med (även om jag glömmer bort det själv ibland), right?! När jag hade kommit in på det SM-guldet kom jag fram till att jag ju faktiskt ska satsa på ett nytt nu i sommar, inte i konstsim dock för där skulle jag nog inte ha en chans i dagsläget, känner mig ungefär lika vig som ett kylskåp för tillfället (JA Sofie, tillskillnad mot förut är jag det!).

Karting SM i sommar, i Rättvik, lutar det åt iaf! Nice! Det fick mig att trampa på som fan på den där förbannade crosstrainern! Nu jävlar ska jag kämpa för detta, pepp som fan! Sen att nacken troligtvis inte klarar av det är en helt annan femma..

Nu blir detta alldeles för långt.. återkommer till det en annan gång
Pöss!

Dagens gröna post-it:
Jag minns nog inte riktigt så mycket som jag trodde..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0