Framtiden

Kan börja med att säga att jag är besviken! Jag förväntade mig världens träningsvärk idag, dumma kropp som inte ger mig vad jag vill ha! Jag ville ju ha massa träningsvärk så jag kunde känna mig duktig idag, men inte då.. bättre lycka nästa gång?

Vi fortsätter med att prata lite om framtiden, den närmaste framtiden kommer bestå av C-uppsats, C-uppsats och lite mer C-uppsats. Ungefär lika rolig vår som förra året då det var B-projekt som gällde, fast nu blir det snäppet jobbigare. MEN i år har jag iaf sällskap med det tråkiga, i form av Sofy! Planerna är att jag eventuellt ska åka till Kalmar nästa onsdag och skriva skriva skriva en massa på denna förbannade uppsats, får se om de planerna går som det är tänkt.
När C-uppsatsen är klar ska jag förhoppningsvis få ut min examen, bara jag gör klart det där förbannade Java-projektet så ska det nog inte vara några större problem, hoppas jag. Men bara för att jag har min examen i Multimediadesign betyder det inte att jag är klar med pluggandet, för då är det sommarkurs som gäller.. mest för att jag ska kunna njuta lite av sommaren och inte jobba 8-18 varje dag denna sommar också. Får se hur det går med den saken..

Resten av framtiden är fruktansvärt oviss.. ingen aning om vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen. Just nu vill jag stanna i Halmstad, men då gäller det ju också att jag får nåt jobb här. Annars lutar det åt göteborg, men det skulle ju bli så ensamt, men å andra sidan åkte jag ju ner till Halmstad den 16e augusti 2007 utan att känna en enda kotte här nere. Jag ska nog klara av göteborg också.. meeen så var det ju det där med jobb också, och lägenhet, och allt vad det är.. jag tänker helt enkelt inte planera min framtid, den får bli som den blir! Då trivs jag bäst, när jag inte behöver tänka och planera, bara ta det som det kommer :)

Nu ska jag läsa lite och se om jag hittar något vettigt till C-uppsatsen, spännande värre..

Dagens gröna post-it:
Carpe Diem

Kommentarer
Postat av: lovemuff

Du har ju alltid mig o freida i gbg ;)

2010-02-25 @ 01:40:44
Postat av: Malena

det känns tryggt :D tihi

2010-02-25 @ 02:54:02
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0