Projektledningen

Det här med projektledning är ju rätt intressant, men inte ett dugg svårt och jobbigt egentligen. Vi ska dela in oss i grupper på ca 4-5 personer och skriva en projektplan, denna har vi drygt en månad på oss att skriva.... hur lång tid brukar det ta att skriva en projektplan för oss? Si så där några timmar HAHA! Så det ska nog inte vara några som helst problem att få klart denna "stora" uppgift. Dessutom ska vi bara hitta på ett projekt så det finns inga rätt och fel med hur den ska se ut vilket är helt underbart haha :P Kan ju helt enkelt inte få underkänt, så länge vi gör någonting ^^ Gillar denna kurs :P

Har nog även kommit fram till en sommarkurs som jag vill läsa.. men det blir ett senare bekymmer, vet inte hur jag ska göra med jobbet heller. Det är fruktansvärt krångligt det här med sommaren faktiskt. Jag blir förhoppningsvis klar och får min examen i Juni, efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra. Har fått erbjudande om jobb, vet inte om jag vill, men jag behöver pengarna. Tar jag jobbet är jag ju fast och kan inte söka mitt drömjobb om det kommer ut heller.. vilket kanske inte är jättetroligt men man vet ju aldrig. Dessutom vill jag inte jobba 8-18 varje dag en sommar till, jag vill njuta av en sommar i Halmstad faktiskt! Så nu vet jag inte nå vad jag ska göra längre.. proooblem!

Nu blir det gymmet!
Smell ya later

Dagens rosa post-it:
Det var så när jag kom!

Kommentarer
Postat av: Robert

SV: Jag tänkte läsa många artiklar men du tvingade mig att spela sänka fartyg (skepp låter bättre) samt othello och finns i sjön! =)

2010-02-02 @ 18:42:29
URL: http://robertisraelsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Fast jobb på apoteket eller?

2010-02-02 @ 23:41:08
URL: http://lollilockan.blogg.se/
Postat av: Malena

Nej inte fast jobb, men jobb över sommaren iaf

2010-02-03 @ 08:43:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0