Vilse i skogen

Jaha vår lilla plan med simning som vi hade idag (eftersom vi inte fick simma i söndags) gick åt helvete! Hallandsposten skriver klart och tydligt att badet öppnar för allmänheten igen (efter snöskottning på taket) vid lunchtid idag, wiee tänkte vi och drog dit runt 18. När vi kom dit var det en miljard ungar där inne och det stod en lapp på dörren "...stänger badet för allmänheten kl 17.00 pga ungdomsdisco.." FAN! Dumma ungar å bara förstöra våra idéer!

Såå.. inge simning idag heller. Motivationen till träning gick ner till golvnivå och vi var allmänt negativa. MEN vi tog oss iaf hem till mig och körde igång Zumba! och dansade i ca en timme. Jätteduktigt av oss faktiskt! Jätteroligt var det också haha.. kände sig inte lika patetisk när man inte stod och skrattade åt sig själv i sin ensamhet faktiskt.. roligare att köra Zumba när man har sällskap.
Återigen har jag konstaterat att koordinationsförmågan är värdelös hos mig, iaf när det gäller Zumba.. kände mig som arabiska tanten, vilse i skogen (stampa med Leroy) lite till och från :P Men kul var det och jag kommer ha träningsvärk i magen som jag vet inte vad imorgon!! Nästa gång ska Laudbil vara med! Ska dock göra lite mer space här i lyan då så man kan sväva ut lite med sina arabiska-tant-moves, det behövs!

Slutsatsen är att vi hade ett grymt roligt träningspass idag när vi stod och garvade åt oss själva och varandra i våra försök att göra som de gör i videon HAHAHA!
"Jag ser ut som en tondöv elefant" ....hur ser man att en elefant är tondöv tro? :P

Nu blir det dusch och käk!
ZUMBA!

Dagens post-it:
Grattis Bengan! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0