Shopping burns calories

Det blev en dag på ikea i Kållered med Lotti, Angelica och Lådbil idag, nice!
Jag är officielt pank just nu, men det fixar vi med hjälp av sparkontot (A), man måste ju passa på att handla när man väl är på ikea right?! Elgiganten är förövrigt också en farlig butik att gå in i för mitt konto, men det var nog ett bra köp iaf inbillar jag mig ^^ Massagestolarna var annars väldigt nice där inne hehe

Hur som helst en bra dag, förutom att ingen, utom jag då (möjligtvis Lådbil), kan köra bil ordentligt ;P
Angelica och Lådbil tyckte förövrigt att det var väldigt kul att köra iväg med bilen när jag hjälpte Lotti in i hissen med grejerna haha! Jag behövde kanske lite motion, fick ju gå jättelångt.. otroligt jobbigt ;)

Nu ska jag nog ta en powernap innan jag ska ta tag i resten av dagen, om jag nu orkar det sen vill säga
Pöss

Dagens gula post-it:
-Är du en bra man?
-Nej det tror jag inte, jag är ju blatte

Wonderful

Rolig kväll, en av de roligaste kvällarna i år faktiskt!
trots att jag var nykter ;) haha
Nykterist fest för mig och Lotti men det märktes ju inte att vi var nyktra alls så roligt som vi hade
speciellt roligt var det att kolla på Hampus som levde sig in, låt oss säga lite för mycket, i vissa (de flesta) låtar *asg*

Nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova, ny dag imorgon!
Tjao

Dagens gröna post-it:
Filma oftare på fester!

Rastlösheten är ett faktum

Jaha, lördag var det ja.. och vad gör jag? Jo jag sitter i skolan och pluggar.. hur ofta har detta inträffat? Lotti, du har ett dålig inflytande på mig, inte kan man väl plugga på en lördag heller?! Nej jag måste vara sjuk.. men jag kan ju inte påstå att jag får jättemycket saker gjorde, inte än iaf.. sitter mest och är rastlös. Lotti däremot är jätteduktig å pluggar jättemycket, får nästan dåligt samvete för att jag inte gör något, nästan.

Kanske borde gör någonting nu då.. typ kreativitet
Angelica kommer snart (lätt överdrift med snart) hit med kladdkaka.. då tänker jag koppla datorn till projektorn å slå på nån film, jätteroligt faktiskt, men kommer ju inte få mycket gjort hehe

Plugga var det ja..

Dagens rosa pratbubble-post-it:
Skynda Angelica, skynda!


Cheeseables(?)

Ost, måste väl räknas som en grönskak... ja det var kvällen smarta uttalande av mig det ja (ett av dem kanske jag borde säga). Hur som helst, vi konstaterade att vi var jättenyttiga när vi käkade tacos med grönsaksost ;)
Vi har även kommit på en del idéer.. eller vidareutvecklat tidigare kanske vi kan säga. Bland annat har temat med robinsonfest kommit upp igen, med utröstningar och tävlingar, skulle vara jätteroligt faktiskt (dock när det har blivit lite varmare tack). Lotti kom även fram till att vi skulle ha filmkväll med filmer från när vi var små.. lite läskigt ändå tycker jag. Jag får väl visa lite gamla diabilder jag då, jag som ändå är så gammal och har bilder på dessa små gammalmodiga saker ;)

Nu blir det sängen, om jag nu kan bli trött igen, blev ju pigg av den där förbannade kylan haha! Det är typ 8(0) minus.. inte kallt egentligen men den här förbannade vinden gör ju att det faktiskt blir typ 80 minus haha

Skola imorgon?

Dagens post-it:
Tjejer är smartare än killar, vi låter annat folk göra uppgifterna åt oss..

Avslöjad

Lotti kom fram till hur jag egentligen tog mig upp för Eiffeltornet med hjälp av trappmaskinen hahaha!
kolla länken för att se avslöjandet: http://www.explosm.net/comics/1717/ hahaha jätteroligt faktiskt.. en sån trappmaskin vill jag ha!
Gymmet failade rejält idag för den delen, ingen tv påslagen alls! :O och varken min ett Lottis energi var på topp så det var inte jättebra, men kämade gjorde vi iaf!

Nu blir det tacos och grejer hos Angelica!
Tjong!

Dagens gula post-it:
Jag är mer man än vad Jonatan är!

Drömmarnas värld

Oj vad jag drömmer mycket konstiga saker.. den senaste tiden har varit värre än vanligt, why?
Vaknade bland annat i panik i natt efter att ha drömt att jag inte kunde andas.. väldigt jobbig dröm, men som tur var kunde jag andas när jag vaknade iaf ^^
I vanliga fall brukar jag gilla drömmarnas värld, iaf när jag dagdrömmer för mig själv, men dessa drömmar är ju inte roliga alls.. jag vill drömma om rosa fluffiga moln och att allt är bekymmersfritt, varför kan jag inte få göra det? Tycker det är rätt onödigt att drömma att man inte kan andas.. blir så jobbigt då, man blir så vaken efter panikattacken att det är svårt att somna om ju :P Meeen, jag kan iaf skylla på det om jag verkar trött och virrig idag ;)

Nu ska jag traska iväg mot skolan.. tralalala

Dagens gröna post-it:
Jag gillar inte ishavet utanför huset!

Ja det var ju inte Paris direkt

I made it!! Woho! Jag gick upp i Eiffeltornet idag, ja på gymmet då..
det var ju inte direkt utsikten som man hade när man var i Eiffeltornet för nåt år sedan (men då gick jag ju inte upp hela vägen heller), snarare utsikt över ett vägarbetsområde och massa snö, jättekul. Det jobbigaste av allt var ju att tvn framför mig inte var igång heller, bara den bakom vilket var grymt frustrerande.
Hur som helst, jag kan konstatera att det var jobbigt att gå ca 20% i början där.. sen gick det bättre, upp till typ 60% för att sedan endast gå på vilja från 85% och uppåt haha! Kan ju inte ge upp när man är så nära heller! Det är emot alla mina principer.. min vilja är starkare än jag själv ibland dock. Men inte idag! mohahaha
Såå.. det tar lite dryt 40 minuter (närmare bestämt 42) att gå upp i Eiffeltornet (på nivå 10 på trappmaskinen då) ifall någon känner för att testa :P Nästa gång ska jag klara det under 40, men det får nog vänta ett tag.. nu ska jag undvika trappor så gott det går resten av veckan ;) Plus att tvn måste vara igång nästa gång jag ska kämpa mig upp där!

Dagens rosa post-it:
En nysning är som en näsorgasm! HAHA!

Prylar, kåt och prylkåt

Damn!
Fan att jag ska vara så förbannat prylkåt! I want an iPad!!!
Kommer inte min ekonomi tycka om när jag väl får chansen ;)
Vill ha en iPhone också, när den kommer i rött vill säga.. då finns det ingen återvändo, då SKA jag ha en iPhone (borde nog hoppas att den inte kommer i rött)!

Varför är jag inte rik för?
Jag vill vara eknomiskt oberoende!
Jag behöver vara det för att ha råd med allt jag vill ha om inte annat..

Nog om det, jag ska drömma vidare i prylträsket!
swim!

Bubbelpool, snusk och snöstorm

Jag har något spännande att berätta, jag och Bengan har (äntligen) lämnat in vår A-uppsats från ettan! Bara si så där två och ett halvt år senare ;) Blir vi godkända är det nog nästan värt att fira med champagne haha! Då var det bara den där programmeringen kvar då, inte mycket att fixa där heller så jag borde kunna klara det ganska snart bara jag sätter mig ner å jobbar med det.. men man ska ju göra det då också

Annars har det mest varit snöstorm idag, och det är åt helvete. Jag vill inte ha mer snö här i Halmstad nu! Nu vill jag ha vår, ge mig vår! Inte nog med att det har snöat och blåst hela långa dagen, nu ska det börja regna också.. detta regn kommer göra snön till plask, som i sin tur kommer frysa och det kommer bli väldigt väldigt halt!
Slutsats: Malena bör inte gå utanför dörren i morgon med sina fötter! Någon som vill hämta mig i en pulka kanske?

Idag blev det dessutom lite variation på träningen, simning med Lotti i en timme så här på eftermiddagen. Riktigt nice å få simma lite, även om nu mina leder och ledband klagade en del på mig. Det sägs ju att simning ska vara bra för leder, inte belasta dem osv.. nu är det ju så att jag har lite överrörliga leder så jag kan böja bland annat fingrarna lite väl mycket bakåt, vilket inte är så bra när man simmar då vattnet trycker emot åt fel håll. Frisim går däremot jättebra men det gick ju inte alls idag med all trafikstockning (återkommer till det). Sedan hade vi mitt älskade ledband i foten som jag skadade här innan jul, det tyckte inte alls om att jag sparkade och sprattlade i vattnet, mycket klagomål därifrån men det ignorerade jag så gott jag kunde. Slutsats: Simning är inte bra för Malenas leder, men det ignorerar hon!

Gillade inte trafikstockningen heller idag (mycket klagomål från mig idag tror jag), det var ungefär som Laholmsvägen, en "en-filig" sådan! Simma några meter, sen blev det stopp, simma om, simma några meter till sen blev det stopp. Efter en timme gav vi upp och satte oss i bubbelpoolen istället.. underbart skönt. Men på tok för mycket snusk var det.. ett gäng 15-åringar som bubblar över av testosteron och ett kärlekspar på ungefär samma ålder (troligtvis lite äldre) som såg ut att vilja göra nåt helt annat än bada bubbelpool.. men jag och Lotti hade ganska kul åt det i alla fall ^^

Nej nu blev det ett sånt där långt inlägg igen, blir så när jag inte har bloggat på hela dagen juu.. eller bara när jag har massa som jag tycker att jag borde ta upp här ^^
Movietime now!

Dagens gröna post-it:
"Du får ta på mina bröst om jag får klämma på dina finnar" haha!

Lite av varje, och sedan lite till

Oj vad mycket konstiga tankar jag har som skulle kunna skrivas här på bloggen, men jag har nog redan glömt hälften, och den andra hälften kanske inte är värd att ta upp här?!

Hur som helst..
Kan först och främst konstatera att jag gillar instruktören på gymmet som ger oss beröm hela tiden (okej, det var andra gången idag men ändå), det uppskattas. Nu kör vi lite hårdare nästa gång och så ser vi om vi får mer beröm, right?

Jag hade även tänkt ta upp det där med att det ska vara så förbannat svårt att bara vara vänner, och liknande irriterande saker.. men det får nog vänta tills imorgon eller någon annan dag för det kan hända att det blir ett långt bittert inlägg och det känner jag inte för just nu HAHA!

Måste även säga en sak som jag har glömt förut, angående laholmsvägen som jag har skrivit om förut.. ifall ni nu vill åka på den vägen, kör nattetid! För på natten funkar det finfint.. om det nu inte kommer någon annan irriterande bil som förstör flytet i körningen vill säga. Den är hur som helst inte fullt lika hemsk nattetid.
För er som missat mina tidigare inlägg om Laholmsvägen, kika här:
Laholmsvägen del 1
Laholmsvägen del 2

Ja nu har jag glömt resten av de smarta tankarna som jag tänkte när jag gick från bilen och in hit.. typiskt mig!
Jag är senil-dement tror jag, jag är ju så gammal menar jag ;)

Oj jo det har jag nog inte skrivit här nej.. jag skrev tidigare om de konstiga gröna "kärring-cyklarna" som sitter på Halmstad Nya Arena (läs här om ni har missat det). Angelica var snäll och upplyste oss om vad de betyder!
Det är nämligen så att de blinkar i takt med hur många som cyklar över en bro (möjligtvis den över Nissan, vid Najaden) och färgen har att göra med koldioxidutsläppen, grönt är bra och lila är dåligt (jag hade tyckt att rött var bättre för något dåligt men tydligen inte). Så nu vet ni det... Jag förstår dock inte vad de är bra för, varför ska jag veta hur många som cyklar över en bro?? Och varför ska "cyklarna" befinna sig flera kilometer ifrån bron? OCH varför finns det ingen närmare förklaring på dessa förbannade cyklar vid arenan? (eller gör det kanske det?)
Nej slutsatsen jag kan dra av detta är att de hade kunnat slösa pengarna på något vettigare istället!! Kanske skänka pengarna som blev över till Haiti eller något liknande?! För jag ger mig fan på att det kostade en förmögenhet.. om ni nu inte tyckte att Haiti behövde pengarna tar jag gärna emot dem själv

Nej nu blir detta ett långt inlägg, bäst att sluta innan mina kära läsare tröttnar ;)
xoxo

Dagens ROSA post-it:
En katt i varje kulör!

Fusk(?) och kaos

Idag är det föreläsning 16-19 igen.. alltid lika roligt, eller kanske inte
Hur som helst, vi hade en uppgift som vi skulle göra till idag, att skriva ett projektdirektiv. Hon sa själv att vi antingen skulle hitta på ett projekt inom något område som vi är insatta i, eller så kunde vi ta ett projekt som vi tidigare hade genomfört.
Jaha tänkte jag och kopierade inledningen till mitt B-projekt ;P Okej jag skrev faktiskt om det lite, så helt kopierat är det inte! Men det känns ändå som att jag fuskar när jag gör det, men det kan jag väl inte göra?! Hon sa ju själv att vi fick göra det så var är problemet?! Finns inget! Klar är jag iaf, så nu kan jag ta resten av dagen till att läsa inför C-uppsatsen, ååh vad jag älskar att läsa vetenskapliga artiklar, inte.

Jag är lite sugen på att dra upp på la stada, men det får jag inte! Farligt på stan, jag köper bara något onödigt ju! Måste hålla lite hårdare i mina pengar nu känner jag, snart hjärtslaget ju, som visserligen är betalt men det tillkommer ju diverse drickbara produkter som kanske bör inhandlas ;)
Jag längtar som bara den till hjärtslaget, dels för att det ska bli så underbart roligt men också för att min älskade Sofy kommer hit då!! Wiee
Lägenheten kommer se ut som Tjernobyl, eller möjligtvis Nagasaki efter andra världskriget, efter den helgen men det kan jag stå ut med (tror jag) en stund.. det blir ju iaf städat efteråt, jag hade säkert inte städat annars så det är ju positivt (ja jag försöker alltid vända allt till något positivt Sofie :P )

Nu blir det läsa (haha vem försöker jag lura egentligen?)
Tjipp!

Dagens post-it:
Hur svårt ska det vara att bara vara vänner egentligen?

The future.. och vidare

Inte lång tid kvar nu, några ynka månader, sedan ska man vara klar med skolan. Multimediadesigner ja.. det ska jag tydligen vara också, plus experter inom informatik fick jag höra idag. Vad gör jag efter detta? Den som lever får se.. jag har då ingen aning men vad gör väl det. Planering är överskattat! Bättre å ta det som det kommer
Hur som helst, även om det är kort tid kvar är det mycket som ska göras.. bland annat en "underbar" C-uppsats med underbaraste Sofy! Den kommer bli grym ;)

Nog om framtiden.. nu tar vi dagen som den kommer, carpe diem eller något åt det hållet
träna träna träna! SM lockar rejält just nu! *vrooom* (abstinensbesvär)

Har förövrigt kommit fram till att jag vill åka till Italien igen.. ifall nån ville veta ;P kanske får köpa mig en Italienresa som examenspresent?! Oj så läskigt det lät, måste jag ta examen?

Den som lever får se var det ja... men fundera får man göra
Nu blir det film, eller något åt det hållet
Puss!

Dagens rosa post-it:
Bakåtkompatibla tabletter

Jeoperdy och uppsats - En jämförelse

Metodkurs inför c-uppsatsen idag.. det enda jag kommer ihåg är att hon sa att C-uppsatsen är som Jeoperdy. Vet inte riktigt hur hon tänkte där riktigt.. hade jag varit med i jeoperdy hade jag nog tyckt att det var ganska roligt, där kan man ju vinna en massa grejer. Men hur kul är C-uppsatsen egentligen? Än så länge är den inte hatad, men jag har en känsla av att den kommer vara det innan vi är klara med den.. tar dessutom fruktansvärt mycket mer tid att skriva en C-uppsats än att vara med i jeoperdy! I jeoperdy tror jag det är bra om man är allmänbildad, vad hjälper det i uppsatsen? Inte ett skit för man måste referera till allt man skriver där.. och att referera till sin egen allmänbildning tror jag inte är direkt godkänt, tyvärr.
och kanske det viktigaste av allt.. i jeoperdy kan man bli tv-kändis, det tror jag inte att vi blir på C-uppsatsen ;)

Finns säkert massa mer jämförelser man kan göra, men det har jag inte tid med just nu.
Väntar på att Lotti ska komma och kasta snö på mitt fönster för tillfället så jag måste vara redo ^^

Tjipp!

Dagens post-it:
Försök få C-uppsatsen så likt jeoperdy som möjligt så kanske det blir roligt

Fundering

Ni vet ju alla att jag drar iväg till gymmet lite då och då (mer ofta än sällan) och att jag har gjort det ett bra tag.
Nu har jag lyckats värva 6 nya medlemmar sedan jag själv blev medlem på nautilus här.. och vad har jag fått för det? Nej just det, inte ett skit! Jag borde få provision, eller ja, provision kanske är fel ord, men något borde jag få för det i alla fall tycker jag. De kan väl visa sin uppskattning, de tjänar ju ändå drygt tusen spänn på det varje månad (det blir mycket på ett år det)! Give me something nautilus! (eller ja, Actic som det tydligen heter nu)

Det var det, nästan så jag är sugen på att dra iväg å träna.. kanske lika bra att de har stängt så jag inte får för mig några så dumma idéer så här på söndagskvällen ^^ men imorgon så! Kan vi hålla en tumme för att tv-apparaterna är påslagna då kanske? ska väl inte hoppas för mycket..

Nu ger jag upp för dagen, lägger ifrån mig dator (JA, jag kan faktiskt göra det jag med) och kryper ner under täcket och sover istället för detta! Upp och tvätta träningskläderna imorgon *gäsp* måste göra någonting åt detta.. tvättar ju var och varannan dag.. suck


Smell you later ;)


Dagens post-it:
.... njut av tystnaden

Jackpot!

Shoppingdag (eller kanske eftermiddag) ute i flygstaden med Sandra, Lotti, Keno och Jonathan. Slutade i så mycket som ett par skor och en sax (plus lite mat på maxi men hur kul är det)! Så nu är jag uppe i de där 50 par skorna, jackpot! ;) Var är den där skogarderoben när jag behöver den??! Hinner nog köpa några par skor till innan jag får den haha

Resten av kvällen då? Lugn söndagskväll kanske? Plugga? (HAHA!)
Återstår att se som vanligt

Har förövrigt kommit fram till att jag måste köpa mig ett Monpol-spel! Jag är grymt sugen på att spela monopol, men jag har inget dessvärre.. det är mitt i-landsproblem för dagen, tillsammans med att jag inte orkar laga mat för tillfället. Någon som vill spela monopol om jag köper det? Det är ju en investering för livet hahah!

Kraftansträngning nu, laga mat!

Dagens rosa pratbubble-post-it:
Var är min vita oversized fjällhumla?
Fjällhumlor

Stampa med Leroy

Leroy är min idol! En favorit är "lägg i grytan... och rör om" haha, och tjernobylbarnet då ^^
(För er som av någon anledning har missat Leroy: http://www.youtube.com/watch?v=3LmmCYxe5k0)
Det var då tänkt att vi skulle discobanta med Leroy på stan nånstans idag.. gick väl inte riktigt som vi hade tänkt oss
stod i kö i en halvtimme eller nåt sen gav vi upp å gick på efterfest haha

Kul kväll har det varit i alla fall..
men helgen har ju inte riktigt blivit som jag hade tänkt mig
eventuellt åka och handla i flygstaden imorgon, spännande.. jag borde nog sova nu ja

Varför flyttade man till en kuststad? Har jag tänkt de åren jag har bott här.. idag kom tanken tillbaka igen, blåser å är allmänt jävligt kallt, även om det nu inte är så kallt egentligen enligt termometern. Ja nu blev det rörigt.. kanske inte borde blogg när jag har druckit alkohol..

Nu ska jag kolla Leroy och sen sova, älskar förövrigt låten som han dansar till haha
man skulle kanske ha den i work-out-playlisten? ;)

Tjernobylbarn spelar pingis, vilse i skogen (med vilsna ögon)!
Pöööösss!

Inte riktigt som planerat

Det där med mysig hemmakväll gick visst inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Jag ska tydligen iväg till GT och dricka alkoholhaltiga drycker fick jag reda på, så just nu väntar jag bara på att Lotti ska bli klar så ska jag gå och möta upp henne för vidare äventyr at GamleTull

Fest?
Aah tydligen!

50 är faktiskt 50, eller är det 30?

Har inte gjort så mycket mer vettiga saker idag än igår, så det hoppar vi över att skriva om!
Jag har väl egentligen inte mycket att säga här i huvudtaget, men eftersom besökarantalet droppade nedåt igår kände jag mig tvungen att göra ett inlägg ändå

Återigen, folk som inte vågar gasa på vägarna ska inte ut i trafiken! Kan inte folk förstå att när det står 50 på skylten så är det faktiskt tillåtet att köra just 50 också, inte 35 eller nåt annat påhitt.. stanna hemma! Det blir ju inget flyt i trafiken om ni ska hålla på att puttra fram på vägarna.. OCH får man möte är det inte nödvändigt att bromsa faktiskt, det blir inte mer plats på vägen för det, fortsätt i samma takt.. du kommer förbi ändå ska du veta. Fartvinden när man åker i 30 är inte att leka med ;P

Resten av kvällen då?
Antingen spela Mario hela kvällen, eller lägga mig och sova tidigt (vilket jag säkert hade behövt men det är tråkigt), möjligtvis slå på nån film och ligga och knapra onyttigt naturgodis i soffan ^^
Får väl se vad kvällen har att erbjuda.. är det verkligen lördag idag förresten?!

Dagens post-it:
Kanske är dags att ta bort julpyntet?

Svamp, mördare och bubblor

Ja kvällen slutade då med en tv-spelskväll i alla fall, grymt roligt att spela fyra pers på New Super Mario Bros till Wii! Jag höll ju på att garva ihjäl mig mest hela tiden. Meeen! Det är fruktansvärt rörigt och jobbigt att hålla koll på var man själv är ^^ Trots det så rekommenderar jag alla som inte har testat att göra det!
Blev även en del vin, förvånade?! Får köra en halvtimme extra på crosstrainern imorrn kanske ;P

- Varför dödade du mig? (Sandra)
- Förlåt, jag trodde att det var Malena! (Keno)


jävla Keno till å vara elak!!

- Så det hade varit okej att döda om det hade varit jag?
- Nej kanske inte men det var dig jag siktade på!


Du behöver inte öva för straffmästarrollen på mig hela tiden

Annars då.. Jonathan vill ha svamp och Sandra vill bli spräckt, alldeles normala konversationer om man tar dem ur sitt sammanhang, och det är väl klart att jag vill göra det, blir ju så mycket roligare då

Helt klart en rolig kväll iaf, det bör göras om nångång i framtiden
Nu bör jag sova, klockan börjar närma sig 06.00.. tur att jag inte ska träna förns på eftermiddagen ^^
Godnatt!

1..2..3..

En icke så produktiv dag idag.. gjort nästan ingenting, skönt iofs men det var inte min plan för dagen
Nu inväntar jag besök som förhoppningsvis har med sig thaimat till mig :P Vad kvällen har att erbjuda återstår att se, planen var att jag och Sandra skulle spela Mario men nu fick vi sällskap så nu vet man aldrig hur kvällen slutar haha

Måste ju bara skryta om hur grym planering jag hade nyss.. kom hem från gymmet typ tio över sju, hoppade in i duschen, plockade iordning liiite i lägenheten fixade till mig själv och PRICK 20.00 satte jag mig här. Nu hade det ju varit ännu roligare om folket hade kommit prick åtta också men man kan ju inte begära allt för mycket antar jag ;P

Nu blev jag trött, jag får öka volymen på musiken och hoppa runt lite tror jag.. kan ju inte ligga och sova när folket kommer, hur skulle det se ut ^^

Ha det gött!
Pöss!

Dagens rosa post-it:
Se upp för vinet som står i kylen!

Det var den dagen det

Jag var faktiskt duktig å gick upp tidigt imorse, käkade frukost och tänkte plugga lite.. men jag blev så trött så jag tänkte att jag kunde ju faktiskt få sova en stund till och ändå hinna med att vara produktiv med plugget. Sagt och gjort, jag la mig ner igen.. misstaget jag gjorde var att jag aldrig satte på något larm då jag hade tänkt vakna så jag sov och jag sov.. vaknade vid halv tolv igen haha! Så det var den dagen det ja.. efter tolv kan man väl inte plugga heller?! ;)

Ska bara sitta här å vänta på att resten vill iväg å träna, låter väl som en rolig dag?! :P
kaaaanske kanske att jag hinner med att plugga också (HAHA dagens skämt)
mat kanske vore ett alternativ, så man har det gjort iaf...


Dagens gröna post-it:

Sarkofag = Köttätande sten

Sexy Bitch

Gym Gym Gym (ska jag säga det en gång till Emma? ;P ), vi är så duktiga brudar!! Fläskpinne!!
Jag måste fixa en flummig Work-ouy-playlist på min iPod! Alldeles för mycket skit på den där, så blir det när man har för mycket minne i den antar jag, men det blev ganska kul när Five kom ut ur hörlurarna (musiken då såklart) då blev det helt plötsligt jätteroligt å trampa haha (Emma kanske blev på bättre humör när jag snackar om Five?).
Empire State Building idag på trappmaskinen iaf, är för den delen riktigt stolt över Angelicas bedrift med pyramiderna! Nästa gång blir det, ja vad det nu kan bli som kommer efter "faraos karaff" ;)
Ordet jag sökte när jag fick fram "karaff" var förövrigt Sarkofag (wikipedia är bra saker det)! Vi hade väldiga problem med att komma på det där.. (det började visst inte på K som jag fick för mig)

En smart grej de har på gymmet är förövrigt att man kan koppla in sin iPod direkt i träningsmaskinerna (exempelvis trappmaskinen eller löpbandet), och medans du rör på dig så laddar du din iPod (plus lyssnar på musiken då i bästa fall). Hamstereffekten kallar jag det.. ni vet en hamster som springer i ett hjul å försöker få lampan att tändas (hur ofta nu det händer?!). Jättesmart tyckte jag, så nu vet jag var jag ska gå om jag inte hittar laddaren till min iPod ;)

Angelica hade annars den bästa bedriften idag, roligaste jag och Lotti har haft idag iaf tror jag. Hon var nämligen så smart att hon låste in nycklarna i skåpet, trots att nycklarna satt på vattenflaskan som hon innan hade tagit ut ur skåpet. Varför ställde du in den där igen för?? :P

Att tappa mobilen bakom saker som inte går att flytta är förövrigt inte det smartaste jag har gjort idag.. och att slå mina iskalla fingrar i väggen i ett försök att fånga den innan den åker ner var inte särskilt smart det heller upptäckte jag efteråt, smärta!

Nu ska jag slappna av faktiskt! Hade tänkt att jag skulle få se lite ögongodis i Vampire Diaries men inte då.. får väl vänta med det tills imorgon då kanske *snyft* ...kanske kan kolla på något annat ögongodis, hmm.. bra idé Malena! Off we go..

Tjipp!
(har faktiskt slutat med *vroom* för tillfället, tröttnade lite, återkommer kanske nångång)

Dagens rosa pratbubble-post-it:

Fixa Sexy Bitch på work-out playlisten! ;)

Fun Fact

Jag skulle i stort sett kunna, om jag nu hade velat, gå med olika skor varje dag i två månader (behöver bara några par skor till först)! Det hade ju kunnat vara en kul grej ^^ men nej, jag tänker inte gå med sommarskor mitt i vintern och inte tänker jag ha alla mina stövlar mitt i sommaren heller :P Men i vår kanske? Om jag börjar med stövlar i en månad så kanske det hinner bli varmare lagom tills jag måste börja med sommarskorna ;) haha

Nej jag ska nog inte ge mig in på detta.. men det var en kul idé när det först kom upp i mitt huvud, även om det inte var så seriös.. men hur ofta är jag seriös egentligen haha

Nu ska jag traska iväg till skolan å ha föreläsning 16-19, lika pepp som i tisdags ja..
Undra vilka skor man ska ha på sig idag?! ;)

Dagens gröna post-it:
Handla inte upp alla pengar innan räkningarna är betalda

Så det kan gå...

Jag tog mig en promenad upp på stan idag, skulle kolla efter träningskläder, fastnade med skor istället (förvånad?)
hittade ett par skor som hade kostat sjuhundra som nu kostade 180, kunde ju bara inte stå emot ;P så nu är jag ett par skor rikare igen..

Återigen har jag konstaterat varför jag bor på Nyhem och inte GT.. hade jag bott närmare stan så hade jag varit på stan och köpt grejer mest hela tiden, vilket hade resutlerat i att jag hade blivit pank. Mycket bättre för ekonomin att bo här för min del! Perfekt

Dagens post-it:
Gå inte upp på stan mer den här månaden Malena

Carpe Diem

Jag mår verkligen underbart just nu, med undantag för vissa smådetaljer som en halv förkylning som vägrar ge upp.. men, jag är rädd för detta. Visst, jag älskar att jag mår prima men snart kommer det där platta fallet rakt ner i stekpannan (ehh.. ja precis) då detta glada är borta. Inte ofta det händer för min del som tur är men det händer, å nångång lä det väl komma den här gången också, frågan är bara när

Men så länge tänker jag njuta fullt ut av denna tillvaro! Varför oroa sig för det som kommer sen när man kan ta det då?! Låter onödigt i mina öron.. men det kanske det bara är jag som tycker?

Nu ska jag försöka sova lite och sedan försöka gå upp i tid imorgon så jag får någonting gjort!

Dagens "pratbubble" post-it:
Carpe Diem - Memento Mori

Skaffa lite trafikvett för h*vete!

Vad f*n är det med folk i trafiken idag egentligen??!! Jag blir ju galen.. fotgängare som går mitt i vägen, cyklister som cyklar på vägen när det finns en cykelbana alldeles bredvid, bilister som inte kan utfartsregeln (kommer man från en parkering så har man fan INTE företräde) och sitter och svär åt mig för att jag vill köra på honom, folk som stannar i rondeller trots att det inte kommer bilar (från något håll höll jag på att säga), folk som inte vet vad en blinkers är, folk som inte förstår innebörden av att blinka INNAN man bromsar.. osv! Ni kanske förstår mitt lilla dilemma, galet va folk inte kunde bete sig som man ska i trafiken idag, värre än vanligt då menar jag! Eller så var det bara att jag hade oturen att drabbas av dessa jobbiga människor! Men det verkar uppenbarligen som hälften av de som är i trafiken har hittat körkortet i ett flingpaket för 20 år sedan.. och för att göra det hela ännu roligare fick man stå en halvtimme (lätt överdrift men är man hungrig så är man) vid ett rödljus! åh vad jag älskar att köra bil i Halmstad.. not!

Men jag är glad ändå! Gått upp i kaknästornet idag, som tydligen ska ha typ 1770 trappsteg... spännande värre, tog ju "bara" en halvtimme haha! Nästa gång ska jag ge mig på eifeltornet på två tusen nånting osv

Fest ikväll? nej det verkar inte som jag kommer iväg, stannar hemma och försöker fixa lite plugg istället (som om det kommer hända). Då känner jag mig kanske pigg imorgon om jag har tur, föreläsning 16-19 (eller typ 18.30) imorgon också.. *gääsp*

Dagens rosa post-it:
Tänk om man var rik och lycklig

11 Juni 1987

Det är min födelsedag det.. glöm aldrig det ;)

Har man tråkigt på redovisning så kan man alltid roa sig med annat, bland annat wikipedia.. jag roade mig med att kolla upp vad som har hänt på min födelsedag.
Det är exempelvis danska prinsens (Henrik heter han tydligen) födelsedag.. inte född riktigt samma år som mig, bara si så där drygt 50 år tidigare så det var inte jätteintressant.

Därmot hade både E.T. och Jurassic Park premiär på min födelsedag, dvs 11 juni.. E.T. hade världspremiär 1982, så det kanske är mer jag som är född på E.T.-dagen... det kan ju kanske förklara varför jag är som jag är, känner mig som ett ufo ibland ;) Sverigepremiären av Jurassic Park var den 11e juni 1993.. komiska är att båda är filmer av Steven Spielberg, gillar han min födelsedag tro? :P

Det var även den 11 juni som Mattias Flink fick för sig att gå runt att skjuta folk på måfå i Falun.. sju pers som dog, detta var 1994 och det kommer jag faktiskt till och med ihåg. Det komiska med det är att han för tillfället (eller iaf för ett tag sen), under permission då eftersom han har livstids fängelsestraff, bor i Ludvika (min hemstad) vid ett annat namn.. läskigt värre! Varför han är i L-a vette fan men tydligen är han det..

Det var väl intressant? right? ;P
Kan även tillägga att idag, dvs den 20e januari, för en väldig massa år sedan, närmare bestämt 1944 släppte Royal Air Force 2300 ton bomber över Berlin... det är en väldig massa bomber det.

Nog om det..


ERP-blaha

ERP, ERP, ERP.. vad fan är ERP?? :P Jag kanske borde lyssna mer på detta.. Enterprice Resource Planning.. jaha, sa mig ju mycket?! blaha blaha.. jag har faktiskt ingen lust alls att sitta här och lyssna på saker jag inte är ett dugg intresserad av, affärssystem är inte min grej riktigt.
Jag har aldrig rikigt förstått det där med att söka till Affärssystemsprogrammet, hur kul låter det egentligen?? Affärssystem.. ett system för affärer.. bara ordet system får mig att gäspa ju! (Bengan, sluta fuska, du får läsa sen) Finns det inte något roligare ord för system? Systemutveckling är ju inte jättekul kan jag tala om.. utveckling är ganska kul men då främst designen för min del :P Meeen alla tycker väl inte samma som jag kanske.. men seriöst, vem tycker att affärssystem låter roligt?

En grupp om ERP klar, fyra kvar..

Jag borde ha installerat nåt roligt spel på denna dator innan jag gick hit.. typ Red Alert i 2D.. hade varit jättekul att spela så här på redovisningen. Men kanske inte jättesmart när studierektorn sitter bakom? Men å andra sidan kanske det är bättre att jag gör det än att jag somnar, ja det tycker jag allt.. synd att jag inte var så smart innan då.

Godmorgon Malena, vakna till liv nu, lyssna!

Grattis förresten till nya INFO-staben! Lådbil blir en utmärkt skrikmästare! Generalen är fortfarande en tjej, bra att tradtitionen följs! Rollen som sergeant vet jag inte riktigt hur det blir men jag litar på att det blir bra! :) och slutligen straffmästare, kommer bli en elak i år ;) hehe

Om inte jag slutar skriva här nu kommer detta bli ett jääääättelångt inlägg å ingen kommer läsa allt blaha blaha så lika bra jag slutar (kommer säkerligen ett nytt ganska snart för att jag har tråkigt). Måste kommer på något vettigt att skriva om, hur kul är det liksom med affässystem?! ;)

It's alive!

Jag överlevde!! ;) Det trodde ni väl ändå inte?
Nu tycker jag att vi kan skippa alla de andra redovisningarna så jag kan få gå härifrån, vill inte sitta här längre!

Redovisningsfanskap

Sitter i skolan, nämare bestämt i D315, och har redovisning.. eller ja, för tillfället lyssnar jag bara på redovisningar.. lite smått långtråkigt faktiskt. Börjar bli nervös över vår redovisning, inte bra, det kommer resultera i att jag kommer prata alldeles för snabbt och allt kommer vara över på två sekunder (lätt överdrift).
Har jag någonsin skrivit hur mycket jag hatar redovisningar? :P Okej, det har blivit lättare än vad det var innan.. speciellt mot vad det var typ 7an till 9an, då ville jag hellre stanna hemma.. hade jag väl kanske velat idag också men det var inget jag övervägde iaf haha

Meeen sova hade varit nice.. hinner man kanske göra efter alla dessa redovisningar om jag har tur ;P
Ska iaf bli skönt att få redovisningen gjord så jag bara kan sitta å halvsova resten av dagen sen.. och "lyssna" ja
Kan tala om att jag inte har en aning om vad de som står och pratar om nu pratar om, något om ubicomp tydligen.. men så mycket mer vet jag inte. Är det ett bra tecken?

Kommer missa stabsvalet idag också, gillar jag inte.. men jag får väl höra efteråt hur det gick för folk. Någon kan ju filma det åt mig.. hmm vilken idé ;)

Nej nu kanske jag skulle lyssna lite och förbereda mig mentalt för min egen redovisning som är efter pausen :S

Dagens gula post-it:
Det går bra Malena, det går braaa!!

Pulvermos

Det var en låt på gymmet idag där de sjöng om pulvermos (fast på tyska så det va troligtvis inte alls pulvermos) bara för Lotti's skull, å så var hon inte där!!

Hur som helst.. återigen har vi varit duktiga på gymmet, jag, Sofie och Sofie denna gången... förvirrande det där med två Sofie.. lådbil och blonda Sofie kan vi säga, mycket lättare att hålla ordning på det hela då :P Nu hoppas jag att Lotti och Angelica är lika flitiga när de går dit senare idag! Fläskpinne på er!
På tal om träning så har jag ju inte satt upp något direkt mål, Lotti har ju Jessica Alba som mål.. jag hade definitivt inte tackat nej till den kroppen men det är ju tråkigt att ta samma som Lotti så jag satt här å funderade på vad jag kunde ha för liknande mål. Inte kommit på nåt konkret men kanske lite Heidi Klum eller Angelina Jolie som de var förr.. ja ni förstår kanske vart jag strävar iaf haha! Långt dit.. men varför sätta upp ett litet fjantmål som sagt ;)

Träningen är fixad för idag, nästa punkt på listan är föreläsning i projektledning 16-19.. jag är så pepp! Not! Men jag har mina förhoppningar på att det inte håller på till 19 iaf :P Jag hade mycket hellre legat i sängen å gjort absolut ingenting, om jag nu fick välja men det får jag väl inte gissar jag
jag får stå ut helt enkelt!
*vroom*

Dagens gröna post-it:
Ta med datorn (+ laddare) till redovisningen imorgon, kommer bli segt!

El för olympier

Jag skrev igår (eller snarare i natt) om vattenfalls reklam för olympier, tycker fortfarande att det är en väldigt dum idé. Sofie's kommentar gav mig idén att jag faktiskt kan utveckla detta lite, mest för att jag har tråkigt som vanligt..

Om nu Vattenfall riktar sig till olympier och du nu verkligen vill ha el från just Vattenfall (har de endast vattenkraftverk tro? ;P ) så kan man ju tänka sig att du vill prova på att vara med i OS. Jag tror att det kan vara kört att komma med till Vinter OS som går i år men nästa gång kanske, men det låter faktiskt ganska jobbigt att vara utan el i fyra år.. jag skulle nog rekommendera ett annat elbolag så länge ;)

Hur som helst, om du nu vill vara med i Vinter OS om fyra år, eller kanske är en ren naturbegåvning och blir joker i år så kan jag rekommendera sporter som exempelvis Curling. Hur svårt ska det egentligen kunna vara att sopa lite framför ett klot (heter det klot?)?! Skridsko är ett annat alternativ, "Information om skridsko finner Du på Svenska Skridskoförbundets hemsida".... lämnar mycket åt fantasin, man kanske kan klä ut sig till en skridsko och gå runt, bäst utklädnad vinner?! Är det en lagsport tro? Då gäller det ju att hitta fler hängivna Vattenfalls-fans ;)

Men vintersporter är inte min grej så jag hade nog föredragit en gren till Sommar OS.. typ, cykling.. cykla är ju inte särskilt svårt när man väl kan det. Men efter alla dessa gympass kanske man skulle prova på tyngdlyftning istället, biff som man är ;) Är det en utomhusgren eller varför är det just en gren i Sommar OS? man kan väl lyfta skrot på vintern också tycker jag

Nej skämt å sido som någon brukar säga.. vet inte vem men det är säkert någon.. det är hur som helst kul att låta fantasin flöda. Fantasi borde bli en OS-gren, tänk va roliga idéer som hade kommit fram där.. kunde ju komma något bra av det också! Nobelpris i en Fantasi OS, ja varför inte..

Nu blir det en powernap innan gymmet!
Det är förövrigt onödigt att gå upp tidigt för att vara i skolan en halvtimme.. gör inte om det Malena!
*vroom*

Dagens post-it:
Fundera ut vilken OS-gren du ska söka till!


Går det bra om jag kysser dig?

Snabba Cash, långsamma Cash, normala Cash... bra film, för å vara svensk :P

Kom att tänka på en sak.. igen! På tal om filmen då.. nästan. Bruden frågar om lov innan hon ska kyssa honom, jätteroligt faktiskt. Sluta fråga, gör det bara! Meeen så kom jag att tänka på att man har ju fått höra en de roliga saker, i lite intimare situationer så att säga.. kanske borde skriva upp dessa, man kan ju göra en bok av det kanske ;) Säkert många som skulle läsa om inte annat haha!
Nej ingen bok kanske.. vore kanske elakt ;P

"Halmstads dricksvatten, i en kran nära dig" ...det är också ett sätt att göra reklam
"Vattenfall, el för olympier" ...personligen tycker jag ju att det verkar dumt att bara vända sig till olympier, jag menar hur många procent av befolkningen är det?!

Sova nu skulle jag tro, upp tidigt imorgon för omväxlingsskull
*vroom*

Dagens gula post-it:

Jag älskar mitt liv!
Kunde inte må bättre för tillfället.. eller?

Laholmsvägen och rondeller


Halmstad

Kände att jag var tvungen att förtydliga det stora problemet med Laholmsvägen (eller så hade jag bara tråkigt jag vet inte).. det röda strecket är Laholmsvägen, det gröna streckan är den vägen som jag rekommenderar att ta om du ska till Fyllinge från Bolmens :P Mycket mer flyt i den sträckan än den där förbannade laholmsvägen!
Herregud Halmstad, lär er bygga rondeller (och helst normala rondeller som går att köra genom)!
Halmstad borde lära sig av Borlänge, där är kartbanan den längsta asfalterade streckan utan rondell (lätt överdrift)!


Borlänge

Ett litet exempel över Borlänge för den som inte känner till den staden.. de röda ringarna och prickarna är rondeller (borde kanske ha varit pedagogisk och gjort dem i en annan färg men det var jag inte). Det är rondeller överallt! (jag har bara engagerat mig runt kupolen och vägen mot kartbanan för det är den jag kan utantill haha, men jag har säkert missat någon för det).

Men nu säger jag inte att jag vill ha lika många rondeller som i borlänge (för det är faktiskt ganska överdrivet) men några stycken kan vi väl få i halmstad iaf?!

Nog om det, nu ska jag torka håret och göra mig redo för kvällens bravader!
Snabba Cash *vroom*

Dagens rosa post-it:
Ungefär 3½ månad kvar tills jag får köra!!!

Ovanligt mullig tvättbräda

Varför ska det ta sån förbannat lång tid att få maten klar? jag är hungrig nu ju!
I stort sett själva på gymmet idag, skööönt, det resulterade i massa nya övningar.. målet är att jag inte ska kunna ta mig upp ur sängen imorrn efter dagens magträning! Har redan träningsvärk så ja det känns som jag når det målet ^^

Resten av dagen blir det chill, fram tills vi ska till Harry's å käka å sen bio, perfekt!
Usch va tråkigt inlägg detta var då.. ska komma på nåt vettigare att skriva om senare ;P

Tog förövrigt (borde sluta använda det ordet) en annan väg till Fyllinge idag.. mycket bättre!
*vrooom* det är kul att köra bil!

Pöss!!

Dagens gröna post-it:
Kineser äter hundar, har de hundar som husdjur också?

Omtyckt, omtycktare, omtycktaste?!

Hur böjer man ordet omtyckt?
för mig skulle det bli: Omtyckt, mer omtyckt, mest omtyckt...
men för Bravo, ni vet Bravo Juice, är det något helt annat

När jag var hemma i Ludvika över jul såg jag något jag tyckte var väldigt roligt på en juiceförpackning.. idag påminde min kära vän Mariel mig om detta då hon hade tagit en bild på det (som jag tyvärr inte har orkat fixa in i datorn).
Hur som helst, enligt Bravo själva ska de då vara Sveriges omtycktaste juice! Gå in på www.bravo.nu/bravo så får ni se själva :P Det står alltså även detta på vissa av juiceförpackningarna som finns att köpa i affärerna. Jag tycker de borde få en lektion (eller två) i svenska på det där stället.
Jag läste dessutom följande på deras hemsida: "Att den är utan fruktkött gör den bara till en ännu omtycktare törstsläckare" .... ännu omtycktare törstsläckare? Ja hej och hå säger jag bara.. det är då inte den svenskan jag har lärt mig :P ...till en ännu mer omtyckt törstsläckare låter mycket bättre i mina öron iaf ^^

Språkpolisen har talat?!
*vroom*

Dagens post-it:
Jag är sveriges omtycktaste person ;)

Planer, plants, plans, flygplan...

Jag borde vattna växterna i min lägenhet...

Planen för imorgon är följande:
Först och främst, en sovmorgon (jag lä väl vakna vid 8 gissar jag men ändå, det är värt ett försök)
Sedan, någongång på eftermiddagen gissar jag, blir det trääääning (ja Emma jag vet att du älskar att jag skriver det)
Efter det blir det möjligtvis en dusch.. för att sedan nångång dra upp på stan och käka på Harrys!
När vi är mätta och belåtna blir det bio, Snabba Cash närmare bestämt (vi kommer få se filmen före de som sitter bakom, värt att tänka på ;P )

Nu är planen att jag ska försöka fördriva tid tills jag blir tillräckligt trött för att sova
tjipp *vroom*

Dagens rosa post-it:
Fakturor med portkod är en bra idé, genomtänkt ;)

Motvind och trafikljus!

Jag kan börja med att säga att jag kommer undvika trappor så gott det går imorgon, höll ju på att dö när jag skulle upp till lägenheten nu efter gymmet. Man kanske skulle ha tagit hissen? ;)

Nu tänkte jag fortsätta med att skriva om den där förbannade laholmsvägen, tyckte det passade bra in idag efter att ha torterats på den en halvtimme (lätt överdrift??) idag! Skjutsade hem Sofie till Fyllinge, förlorade förövrigt min Fyllinge-oskuld, å självklart skulle jag åka laholmsvägen en bit.. nästa gång ska jag hitta en väg runt ända ut till Fyllinge! Vet nog till och med var jag ska åka, coolt!

Vad är det då för fel på den där helvetesvägen?
För det första, det är ALLTID rött, överallt! Man står vid ett rödljus å väntar.. ser att det blir grönt i nästa korsning (som är typ 50 meter bort) men det fortsätter vara rött i den korsning man står i.. tillslut blir det grönt och man får köra, lagom tills man är framme i nästa korsning slår de där ljusen som tidigare var gröna om till rött, UNDERBART! Vägen går genom heeela Halmstad och det är väl rödljus si så där var 50:nde meter, jättekul ska ni veta. Nej undvik den om ni ska köra i Halmstad, går fortare att åka runt!
Ska ni istället gå eller cykla, framför allt cykla, ska ni absolut undvika den, det är ALLTID motvind på den vägen! När man cyklar mot stan är det motvind och när man cyklar hem är det motvind, hopplöst.. finns en grupp på facebook som handlar om just detta, det säger väl ändå allt?! Jag menar, finns det på fejjan så måste det ju stämma! Om man nu inte tror på facebook kan man välja att istället tro på min drygt 2-åriga empiriska studie av detta. Slutsatsen? Undvik laholmsvägen i ALLA lägen, om du inte absolut måste åka på den!

Det var det, hoppas ni väljer att följa mina goda råd nu
Nu ska jag äta mat, hungrig som en varg!
Har förövrigt bytt "namn" på min blogg.. "allt utom mode" heter den för tillfället, mest för att jag har något ont emot modebloggar, tycker dessa är jättetråkiga och jag vägrar skriva om mode! Men hur skulle jag å andra sidan kunna göra det, jag skiter fullständigt i vad som är mode för tillfället :P

Mat var det ja.. *vroom* *kurr*

Dagens gröna post-it:
Undvik laholmsvägen Malena!

Den går som en symaskin

Blev inte riktigt den kväll jag hade tänkt mig igår, det blev film hemma hos Lotti istället men det var trevligt så vad gjorde väl det :) Sov ovanligt länge idag också, blir ju mörkrädd.. men jag antar att jag behövde den sömnen
Jönssonligan är förövrigt nästan lika kul som sällskapsresan, men bara nästan.. älskar alla konstiga kommentarer i dessa filmer! "När de stora elefanterna dansar får polisen sköta ridån" bland annat..
Käkade snax (ja med x!) igår också, fy på oss!! HAHA! Blir tortyr på gymmet idag igen då.. trappmaskinshelvetet! Men jag älskar de trappmaskiner som finns på nya gymmet, de har fläkt!! hrm.. ja, nog om det kanske
får iaf nytt trevligt sällskap till gymmet idag i form av lådbil, det lät ju lite roligt faktiskt (min humor sämre än vanligt idag).. Sofie ska med då iaf, trevligt trevligt.. tortyr är det som gäller, ställ in dig på det! ;)

Det går bra nu!
*Vroom*


Dagens post-it:
Grattis Sofy på födelsedagen!! :D

Still loving it

Fortfarande positiv till det nya gymmet!
Jag tog modet till mig (fruktansvärt jobbigt faktiskt ;P ) å fråga om vi fick gå på det där gymmet med våra kort i framtiden också eller hur det fungerade, eftersom vi nu inte hade någon aning om det ^^ Är jag inte duktig så säg ;)
och ja vi får fortsätta gå på det nya gymmet också om vi vill, perfekt!
Grymt duktiga är vi som går till gymmet i stort sett varje dag också! Kämpa på brudar, beach 2-0-10 på G!
Men det är deprimerande att kaloriförbränningen tar så lång tid, vi räknade halva dammsugare idag, ganska bra för motivationen faktiskt haha!

Vad händer ikväll tro? Ingenting alls gissar jag på, men det kan väl vara skönt det med kanske
Jag kan drömma mig bort till min egna lilla värld, drömma om att få köra kart kanske, vore en idé!
*vroom*

Dagens rosa post-it:
Bloggar man inte om det så har det inte hänt!

Autopilot

Tvätta tvätta tvätta, väldigt jobbigt.. jag behöver ju göra sååå mycket menar jag
men snart klart, då blir det gym! Känner mig fruktansvärt seg idag så vi får se hur det går, men jag kan alltid sätta på autopiloten på motionscykeln ;)
Väldigt kul att det finns en knapp som heter "autopilot" på en motionscykel, nu tror jag visserligen inte att den har den betydelsen som jag och Lotti först tänkte på när vi först såg den. MEN det hade varit kul om det var en "riktig" autopilot som gjorde att du inte behövde göra någonting, men det skulle nog inte ge så mycket träning tyvärr. Jag får väl vara duktig å trampa själv helt enkelt.. *suck* ;P
Men jag ska nog studera vad den där autopiloten gör, om den gör det jag tror att den gör, dvs öka belastningen gradvis.. spännande va? ;)

nog om det.. *vroom*

Dagens gula post-it:
Gå ut och rasta kameran någon dag!

Dagens konstaterande

Idén med dagens post-it var faktiskt ganska vettig, iaf om man har sin egen blogg som startsida på internet haha! Jag hade då iaf inte en tanke på att jag skulle tvätta idag, innan jag såg gårdagens post-it om det, perfekt! Annars hade jag nog totalt glömt bort den, å det hade ju varit dumt :P

Ett annat konstaterande är att jag måste till stan å inhandla både det ena och det andra någon dag, mest träningskläder dock.. så jag slipper tvätta var och varannan dag för det är jobbigt, jag ser det som en investering att köpa mer träningskläder, då känns det bättre ;P

Nästa konstaterande är att jag är fail.. blev inte alls som jag hade tänkt mig igår, men vad gör väl det.. jag hade trevligt ändå så jag kanske inte är så fail ändå?

Powernap nu!
Tjipp! *vroom*

Dagens post-it:
Glöm inte din post-it om att köpa kurslitteratur, kolla tidigare inlägg

I'm loving it

Mc Donalds slogan kanske inte är den bästa rubriken på detta inlägg..
nåväl, nya gymmet var det ja! Nu har vi studerat det, och ja.. jag älskar det (därav titeln)!
har fått tillbaka mina älskade gamla crosstrainers, eller egentligen nya då.. men den sorten som finns på gymmet i Ludvika, så mycket bättre än den gamla varianten! Plus att det finns 14 st, tillskillnad från 4 i det gamla gymmet haha! 14 löpband och cyklar också.. så detta är ju liiite större än det andra om man säger så.. men det gamla finns ju kvar, förvirrande, men det blir nog bra ändå.

Kände mig som en vilsen humla (HAHA!) när jag gick runt där på gymmet först.. som en stor fluffig tennisboll som inte visste var jag skulle ta vägen riktigt. Jag kände mig även svag som, ja inte vet jag, en vandrande pinne kanske.. de nya maskinerna var ju jättetröga att få igång (inbillar jag mig att det var iaf) haha

Nog om den tortyren för idag..
nu ska jag bestämma mig för vad jag ska göra ikväll, fest eller bara aw? Lutar åt bara aw just nu, inte så festsugen för tillfället, men det kan ju ändra sig ^^

men först, mat!
*vroom*

Dagens gröna post-it
Glöm inte tvättiden du har bokat imorgon!!

Humle & Dumle

Nej jag har inte hunnit skaffa mig en vit oversized fjällhumla än (kolla föregående inlägg), jag jobbar på det. Det största problemet just nu är hur jag får tag på en vit fjällhumla i normal storlek.. förslag? nåja, jag kanske lyckas nångång!
Humlor är förövrigt ett bra husdjur för studenter! Eftersom nu studenter ofta bor på en ganska liten yta vilket ofta skapar problem med husdjur som behöver lite plats, alltså inte guldfiskar då som också är ett ganska bra husdjur för studenter förövrigt. Men om man nu vill ha en fluffig liten krabat att mysa med är humlor ett bra alternativ.. de kan bara flyga runt i lägenheten och äta konserverad nektar (eller hur var det nu Lotti?!), behöver inte mycket plats alls. Var dock noga med att sätta myggnät på fönsterna så han inte flyger ut!

Humla heter förövrigt Bombus på latin, jätteroligt tyckte jag.. och JA wikipedia är en bra källa! ;)
finns både fjällhumlor, polarhumlor och alphumlor.. spännande

Nog om humlor för stunden!
nu är det dags att tortera armarna på gymmet!
fest ikväll? aah tydligen


*Vroom*


Dagens "vanliga" post-it
Gör en empirisk studie av de två gymmen i Sannarp till lådbil!

Fjällhumlor och annat konstigtRolig kväll, tack Lotti!
Kollat på tre Sällskapsresan-filmer och asgarvat åt allt roligt där.. det (plus eventuell trötthet) resulterade i galna diskussioner så här kl ett på natten HAHA! Bland annat om.. ja vad ska vi säga.. annorlunda husdjur kan vi nog kalla det. En genmanipulerad humla exempelvis.. en oversized humla, tänk dig ungefär en tennisboll med päls, som man kan gå runt med i koppel på stan. Tyvärr får man inte ta in den på affärer så humlan får snällt sitta utanför och vänta om du ska gå och handla, kan vara värt att tänka på. Jag vill helt klart ha en! Helst en vit oversized fjällhumla då..
Alternativt kan man korsa en humla med ett marsvin och se vad man få fram.. ett flygande marsvin är tanken, vilket då blir i stort sett samma resultat som den genmanipulerade humlan.

Man kan även korsa en elektrisk ål med en kanin, den ursprungliga diskussionen till detta vara att resultatet skulle bli en pikachu men om detta inte riktigt går som det är tänkt kan man få en ål med päls istället.. vore inte det jättefint? alternativt att man väljer att skaffa en orm med päls.. tyckte jag också var en bra idé

Tänk vad vi skulle rädda världen om vi var forskare! Massa nya arter hade vi ju fått, då hade vi inte behövt fundera på vad vi skulle göra med de gamla utdöende arterna ;)

Ja nu fick ni något att tänka på igen.. någon mer som är intresserad av en oversized fjällhumla kanske? Vad heter förresten ett humlebarn? Humlevalp?!

Nej om man skulle sova lite kanske..
Nästa filmkväll består av Jönssonligan! Då ska Angelica ta med sig en kladdkaka, bara så du vet det ;)
*vroom*


Dagens gula post-it:
Gör vid något tillfälle en empirisk studie över hundar och kineser

Tortera mera

Gårdagens tortyr av kroppen känns kan jag lova!

Träningsvärk i benen - Check!
Träningsvärk i rumpan - Check!
and I love it!
Imorgon blir det tortyr för armarna!

Nu blir det film och morötter med Lotti :) oj vad nyttigt det lät med morötter, men med dippen blir det inte så nyttigt helt plötsligt.. men vad gör väl det ^^
Trött som ett as - Check!

Tjipp!
*Vroom* (jag börjar snart tröttna på detta, men jag lovade ju att jag skulle skriva det tills jag får köra min kart så jag får väl fortsätta helt enkelt ;P )


Dagens gröna post-it
Tänk på allt du tycker är gott, ät det inte!
I sann Fatty-anda ;)

Las Vegas

Roligt igår? Ja helt klart!
vet inte om det blev exakt IDE-gasque-fylla men det var nice ändå
så nu är Sandra Las Vegas Myndig, grattis!
Las Vegas skulle man kanske åka till... när man får råd vill säga

Jag tror att gårdagens inlägg om rutchkanorna var populärt.. statistiken på besökarna gick upp rejält igår om man säger så. Kanske borde göra fler empiriska studier, det är tydligen så man får besökarantalet att stiga ;P

Idag då? Ja jag vet inte riktigt, jag kommer nog inte göra många knop idag inte.. men det ska bli riktigt skönt!
Kanske kommer nån analyserande fundering här senare ;P
men nu ska jag sova!
*vrooom*Dagens gula post-it
Drick inte tequila Malena!

Analys av vattenrutchkanor

Skrev igår att vi skulle göra en liten vacker analys av rutchkanan som slutar i en trapp som finns här i Halmstad.. och OM vi gjorde! Den var jättekul första gången man åkte den för man hade ingen aning om hur det skulle sluta, jag fick ju åka först av oss tre också till råga på allt så jag hade ju ingen aning om jag skulle flyga ut över trappan eller inte! Men jag flög inte ner på golvet faktiskt.. det slutade med att vattnet blev en aning djupare på slutet, vilket resulterade i att det tog tvärstopp. Jättekul första gången som sagt, andra gången var den dock inte riktigt lika kul för då visste jag ju vad som skulle hända..
Slutsatsen jag kan dra av detta är att den gröna rutchkanan bredvid som slutar som en riktig vattenrutchkana, dvs med ett stort plask rakt ner i vattnet, är mycket roligare! Fortare gick den också, jag höll ju på att välta en gång haha! Den korta lilla rutchkanan som också finns på Sannarpsbadet är ganska kul den med men det tar ju slut så fort så det blir tråkigt!

Men det roligaste med badandet var nog att vi höll på att fastna i strömmen som går runt bubbelpoolen. Det var en ovanligt stark ström som gick runt där så vi var nära att inte ta oss ut och behöva åka ett varv till (eller fler om vi nu inte hade kommit ut) vilket bara det i sig hade varit jätteroligt haha
men ut tog vi oss, så ni behöver inte oroa er, vi ligger inte kvar där i vattnet å väntar på stängning haha

Så nu fick ni en liten analys av dessa roliga rutchkanor!
Jag blev som ett barn igen, jätteroligt haha

Nu är det snart dags att dra mot GT och Sandras födelsedagsfest!
It's gonna be legendary!
*vroom*


Dagens Rosa Post-it!
Skriv någongång (vid ett bra tillfälle) om ditt hat mot Laholmsvägen!

Dagens Post-it

Tänkte inför en kategori här på bloggen som heter Dagens Post-it.. mest för min egen skulll, med tankar och funderingar som jag borde komma ihåg och jag har en hel del konstiga tankar och funderingar som kan vara värda att tänka på, ibland kommer det bara vara onödiga saker som idag:


Glöm inte att beställa kurslitteratur!

I got a feeling...

Måste först och främst bara beklaga mig över hur mycket jag hatar att göra ren duschbrunnen! Lika äckligt varje gång haha.. man tycker ju att det ska bli enklare nångång men nejdå, fortfarande lika äcklad av det där.. bläää! Men nu är det iaf rent och fint där, så nu behöver jag inte göra det på ett tag mohahaha!

För att gå till nåt trevligare så blir det fest ikväll, IDE-gasque-fylla på G! Kul ska det då bli!
Måste ju fira Sandras födelsedag ordentligt, så är det bara!

Nu blir det snart gymmet (Ja Emma jag tänker fortsätta skriva om det!)!
Jag SKA stå 20 minuter på den där helvetes maskinen, tortyr för benen och rumpan ska det bli! Ge upp är inte ett alternativ! Never Gonna Happen!! När tortyren är över blir det bubbelbad, rutchkaneåkning och bastning, avslappning på hög nivå.. innan man ska hem å göra sig iordning för kvällens bravader
Perfekt dag!


Nu kör vi!
*vroom*

Tonight's gonna be a good night!

Sommarkurser

Roade mig med att kolla lite på vad det finns för sommarkurser i sommar, ifall att jag nu får för mig att jag vill läsa sommarkurser istället för att jobba. Hittade inte mycket vettigt..

Finns mycket konstiga kurser, jag blir ju mörkrädd :S
Vad sägs till exempel om "Harry Potter och hans världar", 7,5 hp... examinationen är ett självständigt fördjupningsarbete, låt mig gissa.. läsa Harry Potter böcker och analysera dessa?! Vad ska man med denna kunskap till?? mörkrädd var det ja *hjälp*
Om man nu inte är så mycket för Harry Potter kanske man istället vill läsa "Vampyrer och skräck", 7,5hp... ??!!!! Ja det är väl rätt tid att ha den kursen på iaf med tanke på denna vampyrkärlek som verkar finnas hos en del filmskapare för tillfället.. jag kan ju säga att jag hellre hade läst denna kurs än Harry Potter iaf, jag menar skräck låter väl mer spännande än Harry Potter och hans världar iaf ;)

Och för oss studenter är det ju viktigt att vi använder oss av rätt källor (Wikipedia är en perfekt källa), har man ju hört många gånger.. kanske är det därför som mittuniversitetet har kommit upp med kursen "Wikipedia - Författande, trovärdighet och teknik", 7,5 hp den med.. undra om man får använda sig av wikipedia som källa när man gör analysen i den kursen???! haha! :P

Om man nu inte gillar att sitta inne vid en bok eller vid en dator kan man välja kursen "Utomhuspedagogik, skogen som pedagogisk möjlighet"..... låter ju jääääättespännande, ser framför mig ett gäng skogsmullar som går runt å försöker leka med träden på alla möjliga sätt. Låter som en vettig kurs...
Istället för att vara ute i skogen och leka trädkramare kan man sätta sig på en djurpark istället och studera djurens beteende som en del av kursen "Djuparksdjurens beteende"...som dessutom är 10hp, mest spännande kursen hittills ;) Men så kommer vi till den sista kursen, från Stockholms Universitet, "Dinosaurier . deras utveckling och utdöende, orienteringskurs".......... den måste du väl ändå läsa!!?? Kanske får sitta på ett museum och studera skelett hela dagarna, låter väl kul?! :P kanske skulle läsa den, ser framför mig när jag ska söka jobb inom multimediadesignområdet... "Varför har du läst en kurs om Dinosaurier?" "jooo ni förstår, jag tänkte att det kunde vidga mina vyer om hur det var förr, innan datorer och liknande teknik" ......hmm nej kanske inte, får nog hoppa över den kursen med ;)


Nej det var som sagt inte många vettiga kurser alls som jag kunde hitta.. hittade en vettig som jag kunde tänka mig att läsa och det var en kurs i Halmstad! HAHA! Men den vet jag inte om jag får läsa.. Designprojekt heter den.. jag har ju läst ett projekt redan, är det samma eller är detta nån ny??! :P Heter ju uppenbarligen inte samma sak men det betyder ju inte att det är samma kurs, det är ju Halmstad Högskola vi pratar om!!

Får fundera på det där ett tag tror jag.. nu blir det städning
*vrooom*

Atombomber och annat spännande

En atombomb som inte exploderar när den landar = en dålig atombomb! (den idén kom fram av ett simpsonsavsnitt) Eller är det en bra atombomb? Den gör ju inte så mycket skada då men själva syftet med atombomben är väl att den ska explodera å förstöra allt i närheten så det måste ju betyda att den inte är så bra, eller?
Vem (troligtvis vilka) var det som uppfann atombomben egentligen?! Vi säger att det var en människa av manligt kön som uppfann det, bara för att göra det enklare för mig!
Var det kreativt att uppfinna atombomben? (jag är skadad efter den kreativitetskurs jag har läst nyligen!) Jag skulle vilja påstå att det är dålig kreativitet i alla fall! Det är väl väldigt dumt att skapa något som dödar en hel massa människor.. fast iofs fick atombomben slut på andra världskriget, det kanske kan anses som positivt? Annars kanske det hade fortsatt? Vem vet, inte ja i alla fall! Så nog om atombomber!

Nu till nästa punkt på dagordningen (haha)! Portkoder!
Portkoden fungerade inte när jag skulle in i huset efter att ha varit å tränat! Fick ju använda nyckeln (dagens i-landsproblem?) för att ta mig in, kollade postfacket och så en lapp från HFAB.. självklart har de bytt kod!
Det roligaste av allt är att de så gott som bara har vänt på siffrorna, det gör ju det hela ännu mer förvirrande.. kommer ju trycka fel kod hela tiden nu, inte kul faktiskt! :P
Ska de byta kod kan de väl åtminstone byta den ordentligt så man slipper blanda ihop koderna!
Kanske skulle släppa en atombomb på dörren så jag slipper bekymra mig? Men å andra sidan kanske inte huset står kvar efteråt och det vore ju dumt...

Nu blir det till att lägga sig i den nybäddade sängen och kolla på nå serie eller så :D
(Är det inte underbart med nybäddade sängar ;P )
Imorgon blir det en empirisk studie av vattenrutchkanan som slutar i en trapp! Återkommer säkerligen med det resultatet efter det.
Godnatt!
*Vrooom*


Note to myself: Köp en bilkudde (en sån där som småbarn sitter på för att sitta högre upp) och en orange flagga (en sån där som barn har på sina cyklar för att synas) till Angelica "Tänker inte gå en omväg" Åberg (hon fyller år om cirka fyra månader, glöm inte det!).

Förpackningsförbannelsen

Jag har återigen kommit fram till att jag hatar dessa plastförpackningar som allt ska ligga i.. ni vet sånna där förpackningar som inte går att öppna, som har ihopsvetsade kanter och är alldeles omöjliga att öppna om man inte har en sak eller något annat vasst föremål i närheten!
Satt och försökte öppna en sådan nyss, utan vasst föremål, mest på grund av att jag inte har slarvat bort min sax någonstans och att jag var för lat för att hämta en kniv :P

Det hela slutade med att jag satt och svor och var tvungen att hämta en kniv ändå och operera ut bläckpatronerna som var inuti! Värdelöst att ha sånna förpackningar! Är det meningen att man ska behöva använda våld för att ta sig in i förpackningarna??

Det som va mest frustrerande var ju att det låg en karton inuti plastförpackningen som mycket väl hade funkat bara den.. men det är väl det där förbannade stöldskyddet! Det är ju inte så lätt att ta sig in i förpackningen när man står i butiken iaf, men de som vill har väl med sig en kniv ändå så vad hjälper det..

Nej bort med plasthelvetet, inte bra för miljön heller ;P

Nog om det..fortsätta städa nu då innan jag ska dra mig iväg till gymmet med Lotti och Angelica
*Vroom*

Har jag för många skor?

Musiken pumpar ut ur högtalarna och jag hoppar runt i lägenheten och försöker få ordning..
eller ja, jag gjorde iaf.. just nu har jag lunchpaus ^^


(PS. Skon längst upp till vänster är inte min, det är askungens ;P )


Började fundera på om jag äger för många skor... men så tänkte jag en gång till och kom fram till att man inte kan ha för många skor ;) Mer än att jag snart inte har nån plats att göra av dem på haha!
Garderoben är full av stövlar och liknande, bara en bråkdel som syns på bilden ;) men inte har väl jag för många skor heller?! :P

Nu kanske maten är klar.. dags att käka och sen fortsätta städandet!
*vrooom*

Live Like You'll Never Live It Twice

Tjolahopp vad jag har sovit bra i natt :D Underbart.. jag är pepp för att börja städa! ..........eller kanske inte men städa ska jag göra! Ska ha en enorm städdag idag, måste få ordning här inne så är det bara!
Så städdag alltså (får man skriva om det tro?), ska inte ens tänka på plugg, så det så! Jag pluggstrejkar idag, men det gör inte så mycket för jag har ändå inte jättemycket plugg att göra hehe

Jag vill köra kart, satt å kollade på bilder från 2009 igår och självklart kom det ju inte lite kartbilder där också.. blää vad jag har abstinensbesvär! :P Men snart kan jag börja räkna ner! *Vrooom* :D

Nej städa var det ja.. lika bra att komma igång på en gång!
hmm... var ska jag börja?! Ser förjävligt ut i hela lägenheten så det är väl egentligen bara å börja i något hörn å arbeta sig runt lägenheten, men det är ju så svårt att välja var jag ska börja ;)

Egentligen sitter jag nog bara å försöker få tiden att gå så jag slipper städa, men jag kommer inte ifrån det idag faktiskt!!
Städa nu Malena!!!

Okej då!
*vrooom*

Gymtips

Bara för att Emma klagar på allt som har med gym att göra för tillfället och för att jag tyckte att min kära vän Fatty ;) hade en så väldigt bra lista med tips tänker jag nu sno den här (ber om ursäkt Fatty men jag måste ju faktiskt följa dessa jag med).. å jag ger all cred till Fatty så klart ;P


Fattys bästa tips för att komma igång med bra matvanor:

1. Bestäm dig - det är det absolut viktigaste (behåller faktiskt denna punkt)

2. Föreställ dig allting du tycker är gott och gillar att äta - ÄT INTE DET!

3. Räkna kalorier och känn dig sämst och värdelös om du överstiger ditt dagliga satta intag.

4. Excel-dokument är jättebra för att hålla koll på kalorier, gör en formel som hela tiden beräknar hur mycket du har kvar för dagen. Se till att det lyser rött och jävligt när du har minus-antal i kalorier kvar.

5. Sätt upp straff för vad som händer om du bryter löften, var inte heller en mes utan utför också straffen.

Fattys bästa tips för att komma igång med bra träningsvanor:

1. Eftersom det inte går att ta makten över sin kropp gäller det att ha ett sjuhelvetes krig. Hata din kropp, tänk vad fet och ful du är och lägg all skuld på kroppen. Träna sedan för att du vet hur mycket kroppen hatar det och skratta åt din patetiska kropps försök. Sedan pusha den ännu hårdare. Tänk tortyr här.

2. Sätt upp ett mål som är absoluta drömmen, mentala bilder funkar faktiskt rätt bra. Vill ni se ut som en modell så ska ni inte sätta ett jävla fjantmål, vad är vitsen då?

3. Skriv träningsdagbok, bara för att se vad du gjorde förra träningen. Orkade du jogga 20 min på löpband sist är du ju en svag patetisk jävel om du inte klarar minst 20 min idag.

4. Gör aktiviteter som du tycker är roligt, haha ett sånt skämt! Kom ihåg tortyren, gör det kroppen hatar mest!

5. Ta med dig en god vän, absolut. Låt denne vara en hitler som petar på dig med fläskpinne.

(Fatty, 2010) (Bara för att göra en korrekt referering av vad som skrevs HAHA!)

 

Mycket bra tips som jag självklart kommer gå efter i framtiden!

Allt för mig!

*vroooom*


Nåja, vad är väl en bal på slottet

Alldeles, alldeles underbar...

Askungen var längesen man så, appropå ingenting egentligen..
det var underbart jag ville komma till iaf, för nu har jag fått träna igen, första gången på många veckor nu :D
Helt underbart! Kommer ha träningsvärk imorgon men det ska mest bli skönt hihi

Något annat som jag tror är positivt är att gymmet ska flytta till nya lokaler, i den nybyggda Halmstad Arena.. blir nog riktigt nice, hoppas iaf på att det blir större än vad det är nu, å det borde det ju bli :P

En annan sak jag och Lotti funderade på när vi åkte från gymmet var hur de tänkte när de satte upp en digital skylt på arenan med tre blinkande cyklar..... gröna cyklar, som kommer upp en efter en... sen går det runt så. Hur tänkte man där? Tänkte att det kunde vara nån cykeltävling eller nåt i arenan men helt ologiskt att ha "kärringcyklar" på skylten i så fall. Nej jag förstår inte riktigt det där. Förstår det ungefär lika roligt som vattenrutchkanan som slutar i en trappa... haha!


Nej nu ska jag fixa mig lite käk!

PS. Jag hatar alla nyårslöftesmänniskor som ska pallra sig till gymmet, jättemycket folk ju :S Gillar inte att behöva vänta på maskinerna som jag vill använda!

Bang me I'm dead

Roligt faktiskt.. det va nån historia om två tjejer som hade sett filmen Bang Bang you're dead men som inte kom på vad den hette, tillslut kom de fram till att den hette "Bang me I'm dead" hahaha.. det hade jag jättekul åt


Skolan avklarad för dagen, nästan iaf.. kan inte påstå att jag har fått jättemycket gjort där de senaste timmarna men det gör kanske inte så jättemycket?! :P Skriva klart reviewn måste jag göra idag iaf, men det får bli senare..
först och främst blir det gym! Nice! Borde kanske börja paddla mig dit i snön, men nää jag kan vara lat å ta bilen idag faktiskt (A) Jobbigt å inte kunna cykla ju, bort med snön!!!

Jag har faktiskt fått nog av snö för den här säsongen, nu kan det få bli vår!
Med min tillåtelse så får det bli vår, så det så ;) haha

Nej gym va det ja.. see ya!
*Vrooom*

Morning sunshine

Okej det är inte direkt solsken men morgon är det i alla fall ;P
Ska snart iväg till skolan och förbereda en redovisning som vi ska ha vid nio *gäsp* jag har ingen aning om vad jag ska säga men det blir nog bra tillslut ändå, brukar det ju bli hehe

Efter det, eller ja efter lunch osv, så blir det gymmet med Floppy :D wieee.. änligen får jag träna tihi
Det är då f*n på tiden! I need it..
så nu ska jag gör mig i ordning för att gå till skolan å vara där till 12 eller så
och efter idag blir det lite ledigt också, eller ja, nästan i alla fall, men nästan duger för mig just nu ^^

Hoppas ni får en treeevlig dag mina kära läsare ;)
*Vroom*

I'm Back!

Hej Halmstad! Jag är tillbaka, saknat mig!?

Gick finfint att köra ner, men nu är jag sömnig.. men kan man lägga sig så här dags tro? nej det känns inte riktigt rätt.. håller mig vaken nån timme till!

Underbart skönt att vara tillbaka i lägenheten faktiskt, men fan va det ser ut här inne.. det ska jag ta tag i någon dag! Tisdag kanske kan bli en väldig städdag? Imorgon blir det nog skolan hela dagen iaf, måndag också.. så tisdag kan det luta åt. Blir då inte nu ikväll.. det orkar jag inte, ska slänga mig i sängen å kolla på nån film å bara njuta av min underbara säng :D

Godnatt folket!
*Vrooom*

Pilkalampinoppi

Pilkalampinoppi är en..hmm.. ort(??!) i närheten av Noppikoski haha! (Mellan Orsa och Sveg ifall någon funderade)
tyckte det var ett roligt namn hihi (ja, jag var trött, och är för den delen också!)

Blev inte hundvakt idag, istället blev det drygt 100 mil i bil med min kära bror. Var visserligen trevligt, men ack så jobbigt.. åkte 4 i morse och kom hem vid halv åtta nu ikväll.. nu är jag trött! Sova ska det bli.. i massor!
Imorgon blir det en lite mindre resa.. si så där hälften av dagens, närmare bestämt 55 mil, haha! Kommer ju kännas som rena söndagsutflykten ;) Halmstad blir det imorgon.. för att stanna där någon vecka iaf ^^

Letade efter Storsjöodjuret i Östersund idag också, gick åt helvete.. inget vidare fynd alls
åker tillbaka i sommar å testar när det inte är is på sjön ;)

Nog om detta för tillfället.. dags att sova!
*vrooom*

PS. -37 var det kallaste som temperaturen visade i bilen.. det är kallt ska ni veta!! *brrr*

Brr..

Sitter i soffan och fryser.. inlindad i en filt och datorn i knät, jag borde inte frysa om en stund iaf :P
Ska sitta här hela dagen, eller tills hemtentan är klar vill säga.. det kan ju vara om bara ett fåtal timmar om jag har tur, men jag gissar på att jag inte har den turen.

Borde nog iaf avsluta bloggandet för stunden om jag nu ens ska ha chansen att få den klar idag vilket är tanken.
Skriva en hemtenta på en dag, ja det har hänt förr men jag vet inte om jag klarar det nu.. men borde ju gå tycker jag :P

Imorgon blir det till att sitta i Källbotten å vara hundvakt :) Ska busa lite med lilla Kinis, å då måste ju hemtentan vara klar.. annars blir det jobbigt :P

SÅ.. hemtenta var det ja!
*vrooom*

Det är mycket nu

Hemtenta, projekt och review att göra tills på måndag.. bläää jag vill inte!
Sen har vi det där med C-uppsatsen också, har suttit på BK's med Sofy nu på eftermiddagen å brainstormat, går ju faktiskt framåt :P Tror vi har koll på vad vi vill göra nu iaf, det är framsteg!! Plus att vi fick gratis varm choklad, perfekt! hehe

När det gäller hemtentan så måste jag komma på nåt att skriva om, plus läsa två böcker som jag måste referera till, jääättekul.........
Projektet har vi inte ens börjat på och det ska redovisas på måndag, det blir nog en sen söndag i skolan gissar jag.
Review ska jag göra på en artikel också, borde gå relativt snabbt, måste bara läsa igenom den och sen skriva ihop något vettigt.. ska ju få betyg på den reviewn så jag lä väl göra den ordentligt :S

När allt det är klart så har jag Java-programmeringen att göra klart också.. ska försöka sätta mig med det nästa vecka så får vi se hur det går :)

Nej usch nu blev det mycket snack om plugg.. så tråkigt
det är väl bäst jag sätter mig och pluggar istället för att prata om det
godnatt!
*vroom*

Don't Know

När ska jag åka ner till halmstad? Onsdag? Torsdag? Fredag? Lördag? Ingen aning längre..
och hur jag ska åka ner vet jag inte heller, lä ju inte få med allt om jag ska åka tåg iaf, å det betyder att jag måste åka tåg fram och tillbaka igen senare å det känner jag verkligen inte för :/

Vi får se vad det blir med det där.. blir ju billigare för mig ju längre jag stannar här hemma, men samtidigt behöver jag ner å plugga och träna :P
Pluggat har jag iaf gjort idag (och busat lite med Kenai), artikeln är inskickad! Imorgon ska det bli planering av C-uppsats tror jag bestämt, plus jobba med hemtenta! Mycket plugg nu känner jag.. å det lä ju inte bli mindre haha

Kallt ska det bli också.. bläää! Bättre med snöväder tycker jag :P

Aja.. det var det!
Den där sammanfattningen av resten av året försvann lite med vinden, men jag ska fixa den vid tillfälle ^^

Nu blir det till att försöka bli trött så man kan somna sen, upp tidigt å plugga i morgon så klart ;)
*vroom*

I Put a Spell on You


Kenai hoppar i snön =) Eller Arctic Howlers I Put a Spell on You som han heter egentligen :P
och han fötrollar ju alla så det är väl ett passande namn

Jaha idag skulle det vara pluggdag ja, riktigt så blev det inte, eller jo lite men inte så mycket som det var tänkt :P
Jocke kom nämligen hit med ett visst litet busfrö som jag fick leka lite med. Lilla Kenai, som inte är så liten längre.. Försökte ta lite kort på honom idag, gick väl si så där.. nåt kort blev det iaf.. enklare när han var ute å busade i snön än när han var inne å sprang runt.

Riktigt litet busfrö det där.. jag var lite hundvakt åt honom ett tag på eftermiddagen. Jag gick in på mitt rum lite snabbt för att hämta datorn så jag kunde plugga. Hann inte mer än in på rummet innan jag hörde ett brak ute i hallen.. gick ut å kolla vad han höll på med, då satt han i soffan och såg oskyldig ut. I hallen såg det ut som ett bombnedslag däremot hahaNu ska jag nog plugga lite mer..
*vroom*

Nytt år, ny början

Ja då var det år 2010 på riktigt 10-talet.. hmm känns skumt å säga, men det känns inte mycket bättre att säga 00-talet :P år -010.. -09 är borta med vinden, bara minnena finns kvar (så otroligt filosofiskt).

Tänkte att jag skulle kolla igenom lite bilder från året å se vad jag har haft för mig.. mycket man förtränger :P
Så här kommer en liten kort sammanfattning av det, kommer troligtvis en lite längre på bilddagboken senare, i brist på annat att göra ^^


Jag började året nyttigt och bra med en långpromenad fram och tillbaka till skuthamn.. drygt en mil i kylan *stolt*


I Halmstad började vi året med en tackgasque, Fry Fry och Alex kom ner från GBG å festade med oss :)


Hjärtslaget, studentfest hemma i Halmstad.. kul som vanligt!
Fia kom på besök med sina SPIIKare från Kalmar =)


Superhero-party i Kalmar! En rolig helg med Sofy :D


IDE-gasque.. årets galnaste fest tror jag :P Kanske till och med årets roligaste?!


Absolut Gotland! Grymt roliga dagar..vill tillbaka 2010! :D

Det var första halvåret det.. nästa halvår kommer kanske imorgon eller så ;P
Blev trött så jag tänkte att det var smartare att sova istället för att hålla på med detta hehe
God natt!
*vrooom*

Happy New Year

Godmorgon världen
bakis idag? not me! Jag mår finfint :D Blev en relativt lugn kväll igår, fast ändå inte.. kul hade jag iaf och många fina bilder blev det hehe

Nu är det nytt år, nytt decennium.. och detta decennium blir jag 30! hmm.. dags för en 30-årskris?!
Det vore en idé.. undra vad man gör då? Hade köpt en ferrari om jag hade haft råd ;)
Får fundera på den

Idag blir det nog inte många knop gjorda men det kan nog bli skönt det med :P Jag ska dra mig ut å skotta sen, massa snö har det kommit ju.. får se om jag får med mig resten av folket eller inte hehe

Orkar inte skriva mer nu..
*vrooom*

RSS 2.0