Analys av vattenrutchkanor

Skrev igår att vi skulle göra en liten vacker analys av rutchkanan som slutar i en trapp som finns här i Halmstad.. och OM vi gjorde! Den var jättekul första gången man åkte den för man hade ingen aning om hur det skulle sluta, jag fick ju åka först av oss tre också till råga på allt så jag hade ju ingen aning om jag skulle flyga ut över trappan eller inte! Men jag flög inte ner på golvet faktiskt.. det slutade med att vattnet blev en aning djupare på slutet, vilket resulterade i att det tog tvärstopp. Jättekul första gången som sagt, andra gången var den dock inte riktigt lika kul för då visste jag ju vad som skulle hända..
Slutsatsen jag kan dra av detta är att den gröna rutchkanan bredvid som slutar som en riktig vattenrutchkana, dvs med ett stort plask rakt ner i vattnet, är mycket roligare! Fortare gick den också, jag höll ju på att välta en gång haha! Den korta lilla rutchkanan som också finns på Sannarpsbadet är ganska kul den med men det tar ju slut så fort så det blir tråkigt!

Men det roligaste med badandet var nog att vi höll på att fastna i strömmen som går runt bubbelpoolen. Det var en ovanligt stark ström som gick runt där så vi var nära att inte ta oss ut och behöva åka ett varv till (eller fler om vi nu inte hade kommit ut) vilket bara det i sig hade varit jätteroligt haha
men ut tog vi oss, så ni behöver inte oroa er, vi ligger inte kvar där i vattnet å väntar på stängning haha

Så nu fick ni en liten analys av dessa roliga rutchkanor!
Jag blev som ett barn igen, jätteroligt haha

Nu är det snart dags att dra mot GT och Sandras födelsedagsfest!
It's gonna be legendary!
*vroom*


Dagens Rosa Post-it!
Skriv någongång (vid ett bra tillfälle) om ditt hat mot Laholmsvägen!

Kommentarer
Postat av: Lotti

Legen... wait for it... daaaary

2010-01-13 @ 19:56:32
URL: http://heyfatty.blogg.se/
Postat av: Josefine

Haha det ska jag göra, om jag läser den! Har hittat en bättre kurs som jag eventuellt ska läsa, om hur man hanterar mobbing i lärandesituationer. Den känns mer nödvändig och intressant :P Pedagogik har jag läst så mkt över huvudtaget!Det är bra med mig också :)

Kramar

2010-01-14 @ 07:02:38
URL: http://josse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0