Atombomber och annat spännande

En atombomb som inte exploderar när den landar = en dålig atombomb! (den idén kom fram av ett simpsonsavsnitt) Eller är det en bra atombomb? Den gör ju inte så mycket skada då men själva syftet med atombomben är väl att den ska explodera å förstöra allt i närheten så det måste ju betyda att den inte är så bra, eller?
Vem (troligtvis vilka) var det som uppfann atombomben egentligen?! Vi säger att det var en människa av manligt kön som uppfann det, bara för att göra det enklare för mig!
Var det kreativt att uppfinna atombomben? (jag är skadad efter den kreativitetskurs jag har läst nyligen!) Jag skulle vilja påstå att det är dålig kreativitet i alla fall! Det är väl väldigt dumt att skapa något som dödar en hel massa människor.. fast iofs fick atombomben slut på andra världskriget, det kanske kan anses som positivt? Annars kanske det hade fortsatt? Vem vet, inte ja i alla fall! Så nog om atombomber!

Nu till nästa punkt på dagordningen (haha)! Portkoder!
Portkoden fungerade inte när jag skulle in i huset efter att ha varit å tränat! Fick ju använda nyckeln (dagens i-landsproblem?) för att ta mig in, kollade postfacket och så en lapp från HFAB.. självklart har de bytt kod!
Det roligaste av allt är att de så gott som bara har vänt på siffrorna, det gör ju det hela ännu mer förvirrande.. kommer ju trycka fel kod hela tiden nu, inte kul faktiskt! :P
Ska de byta kod kan de väl åtminstone byta den ordentligt så man slipper blanda ihop koderna!
Kanske skulle släppa en atombomb på dörren så jag slipper bekymra mig? Men å andra sidan kanske inte huset står kvar efteråt och det vore ju dumt...

Nu blir det till att lägga sig i den nybäddade sängen och kolla på nå serie eller så :D
(Är det inte underbart med nybäddade sängar ;P )
Imorgon blir det en empirisk studie av vattenrutchkanan som slutar i en trapp! Återkommer säkerligen med det resultatet efter det.
Godnatt!
*Vrooom*


Note to myself: Köp en bilkudde (en sån där som småbarn sitter på för att sitta högre upp) och en orange flagga (en sån där som barn har på sina cyklar för att synas) till Angelica "Tänker inte gå en omväg" Åberg (hon fyller år om cirka fyra månader, glöm inte det!).

Kommentarer
Postat av: Madde

Vet du det värsta med den nya portkoden? Förutom att vi kommer slå fel precis heeela tiden ;)

Testade den innan idag, och den funkade inte heller... HFAB i ett nötskal....

2010-01-12 @ 23:56:56
URL: http://enjoy88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0