El för olympier

Jag skrev igår (eller snarare i natt) om vattenfalls reklam för olympier, tycker fortfarande att det är en väldigt dum idé. Sofie's kommentar gav mig idén att jag faktiskt kan utveckla detta lite, mest för att jag har tråkigt som vanligt..

Om nu Vattenfall riktar sig till olympier och du nu verkligen vill ha el från just Vattenfall (har de endast vattenkraftverk tro? ;P ) så kan man ju tänka sig att du vill prova på att vara med i OS. Jag tror att det kan vara kört att komma med till Vinter OS som går i år men nästa gång kanske, men det låter faktiskt ganska jobbigt att vara utan el i fyra år.. jag skulle nog rekommendera ett annat elbolag så länge ;)

Hur som helst, om du nu vill vara med i Vinter OS om fyra år, eller kanske är en ren naturbegåvning och blir joker i år så kan jag rekommendera sporter som exempelvis Curling. Hur svårt ska det egentligen kunna vara att sopa lite framför ett klot (heter det klot?)?! Skridsko är ett annat alternativ, "Information om skridsko finner Du på Svenska Skridskoförbundets hemsida".... lämnar mycket åt fantasin, man kanske kan klä ut sig till en skridsko och gå runt, bäst utklädnad vinner?! Är det en lagsport tro? Då gäller det ju att hitta fler hängivna Vattenfalls-fans ;)

Men vintersporter är inte min grej så jag hade nog föredragit en gren till Sommar OS.. typ, cykling.. cykla är ju inte särskilt svårt när man väl kan det. Men efter alla dessa gympass kanske man skulle prova på tyngdlyftning istället, biff som man är ;) Är det en utomhusgren eller varför är det just en gren i Sommar OS? man kan väl lyfta skrot på vintern också tycker jag

Nej skämt å sido som någon brukar säga.. vet inte vem men det är säkert någon.. det är hur som helst kul att låta fantasin flöda. Fantasi borde bli en OS-gren, tänk va roliga idéer som hade kommit fram där.. kunde ju komma något bra av det också! Nobelpris i en Fantasi OS, ja varför inte..

Nu blir det en powernap innan gymmet!
Det är förövrigt onödigt att gå upp tidigt för att vara i skolan en halvtimme.. gör inte om det Malena!
*vroom*

Dagens post-it:
Fundera ut vilken OS-gren du ska söka till!


Kommentarer
Postat av: Emma

Cykling är nog rätt drygt ja....

Jag hade varit den som sitter i mitten av bob eller vad det nu är.. när dom är fyra.. ena av dom två i mitten kan ju inte behöva göra särskilt mycket?

2010-01-19 @ 12:05:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0