ERP-blaha

ERP, ERP, ERP.. vad fan är ERP?? :P Jag kanske borde lyssna mer på detta.. Enterprice Resource Planning.. jaha, sa mig ju mycket?! blaha blaha.. jag har faktiskt ingen lust alls att sitta här och lyssna på saker jag inte är ett dugg intresserad av, affärssystem är inte min grej riktigt.
Jag har aldrig rikigt förstått det där med att söka till Affärssystemsprogrammet, hur kul låter det egentligen?? Affärssystem.. ett system för affärer.. bara ordet system får mig att gäspa ju! (Bengan, sluta fuska, du får läsa sen) Finns det inte något roligare ord för system? Systemutveckling är ju inte jättekul kan jag tala om.. utveckling är ganska kul men då främst designen för min del :P Meeen alla tycker väl inte samma som jag kanske.. men seriöst, vem tycker att affärssystem låter roligt?

En grupp om ERP klar, fyra kvar..

Jag borde ha installerat nåt roligt spel på denna dator innan jag gick hit.. typ Red Alert i 2D.. hade varit jättekul att spela så här på redovisningen. Men kanske inte jättesmart när studierektorn sitter bakom? Men å andra sidan kanske det är bättre att jag gör det än att jag somnar, ja det tycker jag allt.. synd att jag inte var så smart innan då.

Godmorgon Malena, vakna till liv nu, lyssna!

Grattis förresten till nya INFO-staben! Lådbil blir en utmärkt skrikmästare! Generalen är fortfarande en tjej, bra att tradtitionen följs! Rollen som sergeant vet jag inte riktigt hur det blir men jag litar på att det blir bra! :) och slutligen straffmästare, kommer bli en elak i år ;) hehe

Om inte jag slutar skriva här nu kommer detta bli ett jääääättelångt inlägg å ingen kommer läsa allt blaha blaha så lika bra jag slutar (kommer säkerligen ett nytt ganska snart för att jag har tråkigt). Måste kommer på något vettigt att skriva om, hur kul är det liksom med affässystem?! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0