Fjällhumlor och annat konstigtRolig kväll, tack Lotti!
Kollat på tre Sällskapsresan-filmer och asgarvat åt allt roligt där.. det (plus eventuell trötthet) resulterade i galna diskussioner så här kl ett på natten HAHA! Bland annat om.. ja vad ska vi säga.. annorlunda husdjur kan vi nog kalla det. En genmanipulerad humla exempelvis.. en oversized humla, tänk dig ungefär en tennisboll med päls, som man kan gå runt med i koppel på stan. Tyvärr får man inte ta in den på affärer så humlan får snällt sitta utanför och vänta om du ska gå och handla, kan vara värt att tänka på. Jag vill helt klart ha en! Helst en vit oversized fjällhumla då..
Alternativt kan man korsa en humla med ett marsvin och se vad man få fram.. ett flygande marsvin är tanken, vilket då blir i stort sett samma resultat som den genmanipulerade humlan.

Man kan även korsa en elektrisk ål med en kanin, den ursprungliga diskussionen till detta vara att resultatet skulle bli en pikachu men om detta inte riktigt går som det är tänkt kan man få en ål med päls istället.. vore inte det jättefint? alternativt att man väljer att skaffa en orm med päls.. tyckte jag också var en bra idé

Tänk vad vi skulle rädda världen om vi var forskare! Massa nya arter hade vi ju fått, då hade vi inte behövt fundera på vad vi skulle göra med de gamla utdöende arterna ;)

Ja nu fick ni något att tänka på igen.. någon mer som är intresserad av en oversized fjällhumla kanske? Vad heter förresten ett humlebarn? Humlevalp?!

Nej om man skulle sova lite kanske..
Nästa filmkväll består av Jönssonligan! Då ska Angelica ta med sig en kladdkaka, bara så du vet det ;)
*vroom*


Dagens gula post-it:
Gör vid något tillfälle en empirisk studie över hundar och kineser

Kommentarer
Postat av: Angelica

Ja, då vet jag det! haha

2010-01-15 @ 13:33:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0