Fundering

Ni vet ju alla att jag drar iväg till gymmet lite då och då (mer ofta än sällan) och att jag har gjort det ett bra tag.
Nu har jag lyckats värva 6 nya medlemmar sedan jag själv blev medlem på nautilus här.. och vad har jag fått för det? Nej just det, inte ett skit! Jag borde få provision, eller ja, provision kanske är fel ord, men något borde jag få för det i alla fall tycker jag. De kan väl visa sin uppskattning, de tjänar ju ändå drygt tusen spänn på det varje månad (det blir mycket på ett år det)! Give me something nautilus! (eller ja, Actic som det tydligen heter nu)

Det var det, nästan så jag är sugen på att dra iväg å träna.. kanske lika bra att de har stängt så jag inte får för mig några så dumma idéer så här på söndagskvällen ^^ men imorgon så! Kan vi hålla en tumme för att tv-apparaterna är påslagna då kanske? ska väl inte hoppas för mycket..

Nu ger jag upp för dagen, lägger ifrån mig dator (JA, jag kan faktiskt göra det jag med) och kryper ner under täcket och sover istället för detta! Upp och tvätta träningskläderna imorgon *gäsp* måste göra någonting åt detta.. tvättar ju var och varannan dag.. suck


Smell you later ;)


Dagens post-it:
.... njut av tystnaden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0