Fusk(?) och kaos

Idag är det föreläsning 16-19 igen.. alltid lika roligt, eller kanske inte
Hur som helst, vi hade en uppgift som vi skulle göra till idag, att skriva ett projektdirektiv. Hon sa själv att vi antingen skulle hitta på ett projekt inom något område som vi är insatta i, eller så kunde vi ta ett projekt som vi tidigare hade genomfört.
Jaha tänkte jag och kopierade inledningen till mitt B-projekt ;P Okej jag skrev faktiskt om det lite, så helt kopierat är det inte! Men det känns ändå som att jag fuskar när jag gör det, men det kan jag väl inte göra?! Hon sa ju själv att vi fick göra det så var är problemet?! Finns inget! Klar är jag iaf, så nu kan jag ta resten av dagen till att läsa inför C-uppsatsen, ååh vad jag älskar att läsa vetenskapliga artiklar, inte.

Jag är lite sugen på att dra upp på la stada, men det får jag inte! Farligt på stan, jag köper bara något onödigt ju! Måste hålla lite hårdare i mina pengar nu känner jag, snart hjärtslaget ju, som visserligen är betalt men det tillkommer ju diverse drickbara produkter som kanske bör inhandlas ;)
Jag längtar som bara den till hjärtslaget, dels för att det ska bli så underbart roligt men också för att min älskade Sofy kommer hit då!! Wiee
Lägenheten kommer se ut som Tjernobyl, eller möjligtvis Nagasaki efter andra världskriget, efter den helgen men det kan jag stå ut med (tror jag) en stund.. det blir ju iaf städat efteråt, jag hade säkert inte städat annars så det är ju positivt (ja jag försöker alltid vända allt till något positivt Sofie :P )

Nu blir det läsa (haha vem försöker jag lura egentligen?)
Tjipp!

Dagens post-it:
Hur svårt ska det vara att bara vara vänner egentligen?

Kommentarer
Postat av: Robert

SV: det tog altså inte mer än en kvart? dåså tänkte åka till skolan och plugga lite vid 1-2 då räcker det ju att jag åker dit vid 3- halv 4, man behöver ju inte skynda sig i onödan liksom ;)

2010-01-26 @ 10:58:54
URL: http://robertisraelsson.blogg.se/
Postat av: Robert

SV: Ja det är ju sant kommer knappt ihåg det själv :) har det inte ens här hemma, måste till skolan för att kolla vad vi skrev och, ska jag åka dit tidigt om jag behöver skriva mer? eller åka dit senare och hoppas vi var duktiga förut? åh denna dilemma :(

2010-01-26 @ 12:02:11
URL: http://robertisraelsson.blogg.se/
Postat av: josefin

hoppas du får en bra dag i skolan!

2010-01-26 @ 12:07:16
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Sofie

Yees, att du kan få allt till nåt positivt är värt en applåd. klappar (i händerna alltså, inte någons huvud eller nåt annat obehagligt)

2010-01-26 @ 18:42:26
URL: http://alltsomarmitt.bloggproffs.se
Postat av: Angelica

Kommentar på den ofärgade post-it-en: Det ska tydligen vara jävligt svårt.

2010-01-26 @ 20:04:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0