Lite av varje, och sedan lite till

Oj vad mycket konstiga tankar jag har som skulle kunna skrivas här på bloggen, men jag har nog redan glömt hälften, och den andra hälften kanske inte är värd att ta upp här?!

Hur som helst..
Kan först och främst konstatera att jag gillar instruktören på gymmet som ger oss beröm hela tiden (okej, det var andra gången idag men ändå), det uppskattas. Nu kör vi lite hårdare nästa gång och så ser vi om vi får mer beröm, right?

Jag hade även tänkt ta upp det där med att det ska vara så förbannat svårt att bara vara vänner, och liknande irriterande saker.. men det får nog vänta tills imorgon eller någon annan dag för det kan hända att det blir ett långt bittert inlägg och det känner jag inte för just nu HAHA!

Måste även säga en sak som jag har glömt förut, angående laholmsvägen som jag har skrivit om förut.. ifall ni nu vill åka på den vägen, kör nattetid! För på natten funkar det finfint.. om det nu inte kommer någon annan irriterande bil som förstör flytet i körningen vill säga. Den är hur som helst inte fullt lika hemsk nattetid.
För er som missat mina tidigare inlägg om Laholmsvägen, kika här:
Laholmsvägen del 1
Laholmsvägen del 2

Ja nu har jag glömt resten av de smarta tankarna som jag tänkte när jag gick från bilen och in hit.. typiskt mig!
Jag är senil-dement tror jag, jag är ju så gammal menar jag ;)

Oj jo det har jag nog inte skrivit här nej.. jag skrev tidigare om de konstiga gröna "kärring-cyklarna" som sitter på Halmstad Nya Arena (läs här om ni har missat det). Angelica var snäll och upplyste oss om vad de betyder!
Det är nämligen så att de blinkar i takt med hur många som cyklar över en bro (möjligtvis den över Nissan, vid Najaden) och färgen har att göra med koldioxidutsläppen, grönt är bra och lila är dåligt (jag hade tyckt att rött var bättre för något dåligt men tydligen inte). Så nu vet ni det... Jag förstår dock inte vad de är bra för, varför ska jag veta hur många som cyklar över en bro?? Och varför ska "cyklarna" befinna sig flera kilometer ifrån bron? OCH varför finns det ingen närmare förklaring på dessa förbannade cyklar vid arenan? (eller gör det kanske det?)
Nej slutsatsen jag kan dra av detta är att de hade kunnat slösa pengarna på något vettigare istället!! Kanske skänka pengarna som blev över till Haiti eller något liknande?! För jag ger mig fan på att det kostade en förmögenhet.. om ni nu inte tyckte att Haiti behövde pengarna tar jag gärna emot dem själv

Nej nu blir detta ett långt inlägg, bäst att sluta innan mina kära läsare tröttnar ;)
xoxo

Dagens ROSA post-it:
En katt i varje kulör!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Värdelösa cyklar, men visst lät jag beläst och smart när jag visste liiiiite vad de betyder iaf? Jag kände mej otroligt viktig och bra då. Verkligen. Säkert. Massor. Övertalad ännu?

2010-01-27 @ 13:36:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0