Motvind och trafikljus!

Jag kan börja med att säga att jag kommer undvika trappor så gott det går imorgon, höll ju på att dö när jag skulle upp till lägenheten nu efter gymmet. Man kanske skulle ha tagit hissen? ;)

Nu tänkte jag fortsätta med att skriva om den där förbannade laholmsvägen, tyckte det passade bra in idag efter att ha torterats på den en halvtimme (lätt överdrift??) idag! Skjutsade hem Sofie till Fyllinge, förlorade förövrigt min Fyllinge-oskuld, å självklart skulle jag åka laholmsvägen en bit.. nästa gång ska jag hitta en väg runt ända ut till Fyllinge! Vet nog till och med var jag ska åka, coolt!

Vad är det då för fel på den där helvetesvägen?
För det första, det är ALLTID rött, överallt! Man står vid ett rödljus å väntar.. ser att det blir grönt i nästa korsning (som är typ 50 meter bort) men det fortsätter vara rött i den korsning man står i.. tillslut blir det grönt och man får köra, lagom tills man är framme i nästa korsning slår de där ljusen som tidigare var gröna om till rött, UNDERBART! Vägen går genom heeela Halmstad och det är väl rödljus si så där var 50:nde meter, jättekul ska ni veta. Nej undvik den om ni ska köra i Halmstad, går fortare att åka runt!
Ska ni istället gå eller cykla, framför allt cykla, ska ni absolut undvika den, det är ALLTID motvind på den vägen! När man cyklar mot stan är det motvind och när man cyklar hem är det motvind, hopplöst.. finns en grupp på facebook som handlar om just detta, det säger väl ändå allt?! Jag menar, finns det på fejjan så måste det ju stämma! Om man nu inte tror på facebook kan man välja att istället tro på min drygt 2-åriga empiriska studie av detta. Slutsatsen? Undvik laholmsvägen i ALLA lägen, om du inte absolut måste åka på den!

Det var det, hoppas ni väljer att följa mina goda råd nu
Nu ska jag äta mat, hungrig som en varg!
Har förövrigt bytt "namn" på min blogg.. "allt utom mode" heter den för tillfället, mest för att jag har något ont emot modebloggar, tycker dessa är jättetråkiga och jag vägrar skriva om mode! Men hur skulle jag å andra sidan kunna göra det, jag skiter fullständigt i vad som är mode för tillfället :P

Mat var det ja.. *vroom* *kurr*

Dagens gröna post-it:
Undvik laholmsvägen Malena!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Åh jag är ytterst tacksam för the ride hem till Fyllinge :D Jag är ledsen för alla dumma rödljus. Du får åka vägen runt stenalyckan nästa gång du har ärende i Fyllinge ;P

2010-01-17 @ 21:39:13
URL: http://alltsomarmitt.bloggproffs.se
Postat av: Malena

I will! :p

2010-01-17 @ 21:40:48
Postat av: Anonym

Hihihiiiii! Nu vet jag vad jag ska skriva om på min blogg.. MODE såklart.. hahahaaaa! ;D Vårt mål är att driva varandra till vansinne.. kanske jag ska skriva om på min nya blogg för övrigt. Passar kanske in. Eventuellt.

2010-01-17 @ 22:37:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0