Nåja, vad är väl en bal på slottet

Alldeles, alldeles underbar...

Askungen var längesen man så, appropå ingenting egentligen..
det var underbart jag ville komma till iaf, för nu har jag fått träna igen, första gången på många veckor nu :D
Helt underbart! Kommer ha träningsvärk imorgon men det ska mest bli skönt hihi

Något annat som jag tror är positivt är att gymmet ska flytta till nya lokaler, i den nybyggda Halmstad Arena.. blir nog riktigt nice, hoppas iaf på att det blir större än vad det är nu, å det borde det ju bli :P

En annan sak jag och Lotti funderade på när vi åkte från gymmet var hur de tänkte när de satte upp en digital skylt på arenan med tre blinkande cyklar..... gröna cyklar, som kommer upp en efter en... sen går det runt så. Hur tänkte man där? Tänkte att det kunde vara nån cykeltävling eller nåt i arenan men helt ologiskt att ha "kärringcyklar" på skylten i så fall. Nej jag förstår inte riktigt det där. Förstår det ungefär lika roligt som vattenrutchkanan som slutar i en trappa... haha!


Nej nu ska jag fixa mig lite käk!

PS. Jag hatar alla nyårslöftesmänniskor som ska pallra sig till gymmet, jättemycket folk ju :S Gillar inte att behöva vänta på maskinerna som jag vill använda!

Kommentarer
Postat av: Emma

Gröna cyklar... mina tankar gå till "LÄMNA BILEN HEMMA OCH CYKLA FÖR I HELVETE!".. typ så.. men kanske inte så negativt. Hoppas du hinner med dom nya lokalerna också då :)

2010-01-11 @ 18:31:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0