Pulvermos

Det var en låt på gymmet idag där de sjöng om pulvermos (fast på tyska så det va troligtvis inte alls pulvermos) bara för Lotti's skull, å så var hon inte där!!

Hur som helst.. återigen har vi varit duktiga på gymmet, jag, Sofie och Sofie denna gången... förvirrande det där med två Sofie.. lådbil och blonda Sofie kan vi säga, mycket lättare att hålla ordning på det hela då :P Nu hoppas jag att Lotti och Angelica är lika flitiga när de går dit senare idag! Fläskpinne på er!
På tal om träning så har jag ju inte satt upp något direkt mål, Lotti har ju Jessica Alba som mål.. jag hade definitivt inte tackat nej till den kroppen men det är ju tråkigt att ta samma som Lotti så jag satt här å funderade på vad jag kunde ha för liknande mål. Inte kommit på nåt konkret men kanske lite Heidi Klum eller Angelina Jolie som de var förr.. ja ni förstår kanske vart jag strävar iaf haha! Långt dit.. men varför sätta upp ett litet fjantmål som sagt ;)

Träningen är fixad för idag, nästa punkt på listan är föreläsning i projektledning 16-19.. jag är så pepp! Not! Men jag har mina förhoppningar på att det inte håller på till 19 iaf :P Jag hade mycket hellre legat i sängen å gjort absolut ingenting, om jag nu fick välja men det får jag väl inte gissar jag
jag får stå ut helt enkelt!
*vroom*

Dagens gröna post-it:
Ta med datorn (+ laddare) till redovisningen imorgon, kommer bli segt!

Kommentarer
Postat av: Loti

ATT vi var där och biffade. Dock ska det bli fläskpinne deluxe imorgon. Jag måste ju passa på nu! Kram

2010-01-19 @ 22:37:24
URL: http://heyfatty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0