5 år idag <3

Idag är det min femårsdag!
För exakt fem år sedan fick jag mitt efterlängtade körkort och var en fruktansvärt lycklig flicka. Det första jag gjorde när jag kom hem var att ringa mamma och fråga om jag fick låna bilen och åka in till stan, minns det som igår. Den bästa dagen i mitt liv, tror nästan att det är det. Min älskade vespa fick lida av detta dock, efter tre år så övergav jag den och åkte aldrig mer på den :O

Känner mig extra gammal idag när jag konstaterar att jag har haft körkort i fem år, men så konstaterar jag att just idag är det även jubileum för pappas körkort, 40 år sedan han fick det. Då känner jag mig inte lika gammal längre ^^

Körkortet utmanar på min lista över top fem av mina käraste ägodelar, jag vet inte vad jag skulle göra utan körkortet! Top sex över mina käraste ägodelar utan inbördes ordning är min mobiltelefon, systemkameran, cykeln (älskade mormors gamla cykel), datorn, karten och körkortet. Det blev en liten spontan lista här, reserverar mig för eventuella felaktigheter ;)

Fira körkortet med en joggintur och sedan lite grillat ikväll ^^
Hade tänkt åka in till stan och hälsa på gymmet lite men jag vågar inte köra bil idag hahaha! Plus att jag fortfarande har träningsvärk sen helgen så jag skjuter upp det till imorgon =)

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha.. topplista över ägodelar.. måste jag klura på.. hmm... det beror ju lite på hur man ser på saken också. Datorn kan tänkas toppa, MEN jag kan ju lätt byta ut just den datorn mot en annan.. har för övrigt inte sett min dator på ett år :P Så beror på hur man ser på saken... och måste jag byta ut körkortet kommer jag verkligen inte sakna mitt gamla så... innebörden av ägodelar-lista kanske? HAHA!

2010-07-08 @ 07:53:09
Postat av: Malena

hahaha tänk inte så mycket Emma ;)

2010-07-08 @ 08:39:24
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0