Age is an Illusion

Jag satt och kollade lite på Sex and the City idag, där hävdar de faktiskt att åldern bara är en illusion och att det inte alls spelar någon roll, så det så! HAHA! Men är det inte så att det är mer okej med åldersskillnad när man är runt 30-40, då kan det vara 10 års ålderskillnad utan att någon egentligen reagerar?! Konstigt hur det fungerar det där..

Okej nu sitter jag och fnittrar för mig själv igen, fan! Jag borde inte tycka att det är kul, eller borde jag det?
Tänk om jag skrev ALLT i denna blogg, oj vad läsare jag hade fått ^^ Men jag tror inte vi ska riskera detta, folk kan ju bli arga på mig om jag avslöjar allt och det kan verka dumt.


Mmm, jag vill ut och resa!

Sex and the City diskuterar också att politik har med snygghet att göra, ju snyggare de är desto bättre går det i valen..... men vem tyckte att våra stadsministrar är snygga egentligen? Politik är ganska avtändande i allmänhet, I don't like it! Jag bryr mig väl om vem som styr Sverige egentligen men jag orkar aldrig sätta mig in i det hela vilket ju kanske kan vara dumt egentligen.

Hur som helst, Age is an Illusion, tänk på det ;)
Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Emma

Enkelt svar. Att en 38åring är ihop med en 28åring är betydligt mer OK än att en 20åring dejtar en 10åring.. thats sunt förnuft!

2010-07-30 @ 09:24:24
Postat av: Malena

Ja men det vet jag väl, jag bara funderar :P

2010-07-30 @ 09:25:06
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0