Ännu en dag

God.. ehh.. middag? Vad är det egentligen när kl är 13.00?

Jag sitter ute på altanen med datorn i knät och njuter av värmen, väntar på att klockan ska närma sig halv två så jag kan dra in till stan och äta lunch med Sofy. Sedan ska jag tydligen leka fotomodell och bli retucherad så det heter duga, deprimerande ;P

Ikväll ska jag kötta, vet inte vad men något ska jag göra! Eventuellt lite joggning på elljusspåret men det beror helt på vad mina knän tycker om det. Kan ju vara värt ett försök i alla fall tycker jag, om det nu inte är alldeles på tok för varmt vill säga för då stannar jag inne och köttar på motionscykeln framför en film och en fläkt ;)

Ludvikafesten? Mjaa kanske, tveksam till det dock. Jag är inte jättesugen på att åka in till stan och kolla på Saade när han kör singback till Manboy HAHA!

Imorgon drar jag till Uppsala, jag börjar nästan bli nervös, haha nej nu skojade jag bara, eller gjorde jag verkligen det?! Varmt ska det då bli! Underbart att ha en tjock kartoverall, kartskor, hjälm och handskar på sig när det ska bli 32 grader varmt, jag hoppas att ni är fruktansvärt avundsjuka på mig!

Nu är jag hungrig som en varg, eller kanske som en blåval jag vet inte.
See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0