Blixt och dunder


Att sova i husvagn när det åskar ute är mysigt. Jag vaknade i natt av ett rejält åskväder, blixtarna lyste upp hela himlen samtidigt som regnet öste ner i omgångar. Det gick ju inte att sova så jag la mig och kollade på naturens krafter, riktigt coolt! Jag gillar åska! Men det är ju lite läskigt med kraftledningen och elen som lever sitt eget lilla liv när det är åska i luften.

För tillfället väntar jag på att det ska börja regna, regnar det så får jag köra min älskade kart så jag hoppas på regn och prognosen säger regn om si så där 2-3 timmar =) Kommer bli lite småkomiskt bara, alla kommer ge upp och ställa in kartarna under tiden som det regnar, jag kommer ta ut min då ^^ Men träna på regn är viktigt! Speciellt om det blir regn på fredag och lördag för då ska jag köra ifrån hela högen av konkurrenter, mohahaha!


Jag hoppas att prognosen stämmer för ikväll också för i så fall ska det bli åska ikväll vid nio tio nångång också. Då ska jag ta mig ner till långbryggan vid Siljan och försöka få kort på blixtarna!

Så komsi komsi oväder! Åska, blixtar, regn, blåst, ALLT! JA kom då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0