Bromsar i mängder

Inget regn blev det men köra fick jag, i alla fall testa grejerna lite och upptäcka att banan hade väldigt mycket gupp som kommer bli jobbiga senare under veckan. Regnet kom i och för sig, men det kom när träningen var över och vi skulle packa ihop för dagen så det hjälpte ju inte mycket.

MEN, det är en bra dag ändå för vi tror att vi har kommit på vad det är för fel på mina bakbromsar, har bara haft bakbroms när jag har tryckt ner bromsen helt i botten, annars har jag fått leva på frambromsarna. Nu har vi i alla fall upptäckt att vi måste fila av bromsklossarna en bit upptil för de tar emot när man trycker ner bromspedalen. Så mycket mer orkar jag inte gå in på det för det är ingen som vill läsa det ändå gissar jag. Jag är då i alla fall glad om jag får tillbaka mina bromsar, då kanske jag kan lita lite mer på karten och våga mer.

På tal om bromsar, det är fruktansvärt mycket bromsar här, alltså insekten broms den här gången. De biter mig stup i kvarten så jag får massa kliande bett över hela mig, jätteirriterande.

Nu ska jag käka frukost och hålla en tumme att bromsarna fungerar senare =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0