F*N! ¤&#%"&#&#%"//)#"

Skitdag! Gick käpp rätt åt helvete faktiskt ='(
Inget SM-guld här inte, långt ifrån......
Sammanfattning av denna skitdag då:

Warm-Up:
Gick grymt bra, både jag och karten var på topp!
Tidskörning 1: Nya däck = dåligt
Tidskörning 2: Försök till att få bättre väghållning som sket sig
Kval 1: Hamnade utanför idealspåret i starten vilket är lika med "döden" på denna bana med allt damm och gummi som ligger där. Detta resulterade i dåligt fäste ett par varv och en tur ut på gräset och leka gräsklippare, så där försvann ju det resultatet.
Kval 2: Värdelös start och folk som bara åker och stänger framför en och är allmänt i vägen. Har man ingen bra väghållning är det ett helvete att försöka med omkörningar.

Sååå tack vare all skit som var så fick jag starta i "Second chans", totalt sist (haha skrattretande!). Jaja det kan ju inte bli värre tänkte jag och körde ut. Och sämre gick det i och för sig inte heller, däcken hade blivit tillräckligt slitna för att väghållningen skulle fungera som den skulle.

Second Chans: Tog två placeringar i starten och fortsatte min resa uppåt, trodde jag i alla fall. I slutet av första varvet fick jag en annan kart rätt i sidan på min så jag flög iväg och de placeringar jag hade tagit i starten försvann, totalt sist igen. Adrenalinet flödade och jag kämpade som en gnu (och svettades som en gris) för att ta mig upp till den där efterlängtade 6e platsen som hade tagit mig till final. En efter en körde jag ikapp dem och körde om dem, när målflaggen drogs saknades bara en ynka liten placering för att komma till final. Usch vad jag svor för mig själv i karten innan jag kom till depån! Jag önskade bara att det kunde ha varit några ynka varv till så att jag hade tagit mig till finalen. Blääääää......

Men jag körde i alla fall upp mig rejält från min startplats längst där bak... jag var helt klart en av de bästa förarna i Second Chans men inte räckte det inte =( Jag är förbannad och besviken på mig själv och allt runt omkring, speciellt han som körde in i sidan på mig där på första varvet, hade han inte gjort det så hade jag kanske fått den där placeringen som behövdes....... men satans vad jag kämpade, fanns ingen kraft what so ever kvar i mina armar efter den kraftansträngningen, körde endast på vilja och adrenalin på slutet. Varför kunde inte det räcka för? =(

Så nej, inget guld här inte. Inte för att jag kanske helt seriöst hade trott på ett guld men finalen trodde jag ju att jag skulle få köra i alla fall.. besviken ja. Imorgon ska jag bara glida runt och vänta på förarmarch på banan och bankett på kvällen, sen på söndag glömmer jag detta och går vidare!

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0