Mind Over Body

Gooooodmorgon godmorgon!
Jag har varit jätteduktig faktiskt, tog en joggingtur ute i skogen i morse och jag såg inte ett enda djur (mer än fjärilar och andra mystiska insekter). Börjar bli sur, jag vill ju se en älg eller någonting, även om jag samtidigt är rädd för att möta en älg helt ensam där ute i skogen men mer spänning i vardagen (nu var det visserligen helg) är kul. Det var jobbigare än vanligt att springa idag, i alla fall i början för då var inte astman på min sida vill jag lova. Konstigt nog blev det bättre senare så antingen var det mer pollenaktiga-allergiframkallande-molekyler i början eller så hade mina luftrör och lungor helt enkelt bara inte riktigt vaknat, jag vet inte.

Mjölksyra i benen och trånga luftrör men jag köttade i alla fall upp för alla backarna! Jag tyckte att det gick väldigt segt och allmänt långsamt för mig idag men det tog ändå kortare tid än sist så jag lä väl ha sprungit snabbare i backarna idag även om jag inte tyckte det.

Jag är då i alla fall stolt över mig själv att jag sprang hela vägen till håksberg. Det är så fruktansvärt lätt att få upp tanken "Nej nu vänder jag" när man springer samma väg fram och tillbaka, men den tanken vann då inte idag i alla fall, mohahaha! Mind over body, body over mind.. hmm nej snarare mind over mind.

Nu ska jag alldeles strax börja packa ihop mitt liv igen för att dra till Rättvik. Kommer bli en fruktansvärt jobbig och påfrestande vecka både psykiskt och fysiskt. Men det ska bli roligt att få köra min kart hela veckan :D

Men oroa er inte, jag har datorn med mig ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0