Ryt då!

Man ska vara barn så länge man kan! (har jag hört!)
Igår var jag som ett barn när jag plaskade runt i sjön, jag och Emma var som två femåringar, men kul hade vi i alla fall och det är huvudsaken. För att göra det hela ännu mer barnsligt så gick vi på barnfilm på bio, Shrek 4 i 3D ^^ Puss in Boots är ju bara helt underbar, även i denna film! "Ryt då!" Askul faktiskt!
Ska inte säga för mycket om den filmen ifall att någon känner för att se den.

Väldigt roligt att jag såg en orange katt det första jag gjorde när jag kom hem också, utan stövlar dock *snyft*

Stukat foten har jag gjort också, när jag skulle gå till bilen som stod på garageuppfarten, i platta skor, så typiskt mig! Gjorde fruktansvärt ont just då men nu känns det bättre, kan gå på den men ledbandet klagar som vanligt. Får se hur länge det ska klaga den här gången 2 eller ett halvt år som de senaste gångerna, variation är bra så jag säger att det ska vara över imorgon! Lyssna på det nu lilla ledband, här är det jag som bestämmer!
Men det är så typiskt mig att jag gör det på garageuppfarten och inte på någon knölig skogsstig som jag har varit ute och sprungit på de senaste dagarna. Varför är jag så duktig att trampa snett på udda ställen med platta skor? Jag borde kanske ha högklackat förjämnan?

Min morbrors Corvette stod nere på busshållsplatsen när jag skulle hem, växellådan hade pajjat. Lite skadeglädje får man kanske ha? Ge mig bilen (helst med lagad växellåda då) så ska jag inte ha skadeglädje längre!
Nu ska jag se om jag kan få mig någon mat här hemma eller om jag ska få svälta.
Pöss

Kommentarer
Postat av: Emma

Får jag låna din tunga?

2010-07-09 @ 15:54:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0