Sista dagen på SM


Eftersom det gick så förbannat dåligt för mig igår så fick jag ju inte köra någonting idag, tyvärr. Så idag har jag spenderat dagen med att fotografera och gotta mig åt andras olycka. Får man gilla skadeglädje så mycket som jag gjorde idag? Ja det får man för jag är bitter! Till råga på allt blev det regn till finalen och vi vet väl alla att jag är grym på regn, så jag blev ännu mer bitter över att jag inte fick köra någonting *suck* Men är man dålig så är man :S
Jag erkänner, jag kan inte köra bra när det är dålig väghållning i karten, men vem kan det?

Nu är det snart dags för prissermoni och efter det blir det bankett, vad har man på sig på en bankett?
Ja visst ja, jag glömde ju, det positiva med att jag inte körde idag var ju att jag kunde gå runt och vara assnygg medan de andra var svettiga och äckliga i sina overaller ;)

Jag bjuder på några bilder från dagens förfinaler och finaler:


Denna körstil rekommenderas inte...


...inte denna heller faktiskt, tro mig, jag har testat och det fungerade inge vidare.

Jag rekommenderar förövrigt inte att stå under en stor kraftledning när det regnar, speciellt inte med ett paraply! Det knastrar och har sig som det är när det regnar, har man sedan ett paraply så kommer det ström ner i det och ger en stötar. Gjorde faktiskt rejält ont i fingrarna så jag lät pappa hålla i paraplyet åt mig, jag skulle ju ta kort ;)

Får väl avsluta med att säga grattis till SM-vinnarna, man ska ju vara en god sportsman har jag ju hört, även om jag är kvinna så kan jag väl vara lite snäll och inte bara njuta av skadeglädjen för de som det gick dåligt för.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0