SM Dag 3

Onsdag idag, jag är trött! Vaknade i natt och hade ett förlamat ben, det hade domnat av ända från tårna och typ upp till ljumsken :S Lite läskigt var det ju för jag kunde inte lyfte det eller ens röra på tårna, jag slog lite på det och gav mig fan på att jag skulle röra på tårna (ala Kill Bill) vilket jag också lyckades med efter en stunds kämpande. Hatar när saker och ting domnar bort det är så obehagligt. Hur ska jag kunna köra min kart med ett avdomnat ben egentligen?! Tur att det vaknade till liv efter en stund så jag slapp oroa mig för det ^^

Hur som helst, nu har jag bromsar igen! Jag gör mitt bästa för att lita på dem och bättre går det, bättre än igår då i alla fall. Spenderade förmiddagen med att fixa mina frambromsar medan pappa lagade min stol som jag har skavt sönder underifrån när jag har kört på olämpliga ställen ^^ Nu ska vi bara på med den andra motorn och se vad den har att ge, men det blir imorgon som jag får testa det för nu är det slut på bränsle i tanken. Det blir till att köpa speciellt SM-bränsle till imorgon och då blir det åka av!

Nu ska jag samla kraft för att gå iväg och ta mig en dusch. Vid 18.00 ska jag ut på banan med mina fötter och vandra runt med de andra förarna och kolla säkerheten som är lite bristfällig på sina ställen. Annars blir det inte mycket mer idag inte.

Ska nog ta mig ut på banan och ta lite bilder någon kväll också, sen ska jag blogga om banan här i Rättvik hade jag tänkt mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0