Städning pågår


Trollsländor är finare när de flyger men de är fruktansvärt jobbiga att fånga på bild i flygande form ^^

Jag är nästan duktig idag, har städat mest hela dagen fram tills nu. Men jag vet egentligen inte om det ser så mycket bättre ut, jag är ju den som plockar ut mer än vad jag plockar in när jag städar så det tar alltid en massa tid att städa för mig. Jag får nog ägna större delen av dagen imorgon åt att städa också men nu ska det bli rent i min lägenhet! Men nu börjar det hände grejer i min lägenhet i alla fall, får se när jag blir klar med detta ^^
Fick till och med tvätta idag, ändå, kom ihåg att köpa tvättmedel på Maxi så jag tog en senare tvättid *stolt*

Någon som har ett paintballgevär förövrigt? Jag behöver skjuta ett antal måsar och duvor som skiter ner mina fönster (och väcker mig kl 5 på morgonen av allt skrik)! Fågelskit är fruktansvärt äckligt och jag spenderade en halvtimme med att försöka få bort det från mitt "balkong"räcke, blä! Ska putsa fönsterna imorgon har jag tänkt mig, för soligt för det idag (ja jag har lärt mig att man inte ska putsa fönster när det är sol för då ser det lika skitigt ut sen ändå). Ska vi slå vad om att det kommer någon fågeljävel och skiter ner allt på fredag igen?

Nu ska det i alla fall bli paus för gym! Myskväll med bönorna senare, istället för fest, är ni inte stolta över mig?! (säg ja även om ni inte är det så blir jag glad)
PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0