Upp Upp till (i?) Uppsala

Jaha en sammanfattning av tävlingen idag kommer här för den som är nyfiken!
Varmt som jag vet inte vad, har druckit drygt 5 liter vatten idag, det behövdes. Det kan vara svårt att tro för de som bara har kört hyrkart (eller inget alls) att det är jobbigt att köra kart, men sätt dig ner i min kart och kör si så där 80 varv (ungefär 10-20 åt gången) under en dag så, du kommer vara död vid 10 om du är ovan. Pappa klarade cirka 3 sen var han slut ^^ Värre än alla gympass jag har haft är det, och lägg till 32 grader varmt och en gassande sol på det så behöver man dricka lite vatten, med betoning på lite.

"Okej jag fattar du drack vatten, men sen då?"
Första heatet, blev en värdelös start och sen blev det inte mycket bättre.
Andra heatet började med att det var en som fick stopp alldeles framför mig i starten så jag hade inte mycket annat val än att åka ut på gräset och sladda, några uppkörningar blev det men det är f*n inte lätt på den där banan ska ni veta! Det gick i alla fall bättre än första heatet, positivt!

I finalen så började det i alla fall bättre, blev lite utträngd i starten men det kunde jag leva med. Gick däremot åt helvete lite senare i racet när det var en som skulle försöka köra om mig men som istället valde(?) att inte bromsa och köra rakt in i mig så jag flög en meter upp i luften för att sedan landa med ett brak på asfalten igen, ajj sa jag och blev förbannad! Adrenalinet hjälpte, jag kom ikapp igen men sen blev det kalabalik i nacken, hamnade i ett hål som jag inte borde ha åkt ner i (dumt av dig Malena!), konsekvenserna blev att det knakade till i nacken och då var ju den körd igen =( Jag är i alla fall glad att karten höll efter min lilla flygtur så jag kunde fortsätta. Ja, jag försöker vara positiv!

Nu laddar jag för SM! Kötta med både det ena och det andra i veckan, jag tror på detta, det kommer gå bra! Det är i alla fall vad jag intalar mig själv.


Får man hänga ut personer som man inte gillar här på bloggen? Om jag tar censurerade bilder där de har overall och hjälm på sig?  Snääääälla *blinkblink*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0