Diskhandskar, bensin och coola brudar

Jag kan ju börja med att säga att metereologerna på ica...hrm jag menar smhi... borde leta efter en ny karriär! De bara velar fram och tillbaka och ingenting stämmer alls!

Hur gick tävlingen då?
Jo det gick bra...en stund, som vanligt, går aldrig bra en hel tävling och det gör mig galen! Allt jag körde innan finalen blev bara lite träning för i finalen blev det helt andra förutsättningar då banan blev helt täckt av vatten, eller ja, en sjö helt enkelt. Det första heatet flög jag fram i, startade 10:a och flög fram till.. ja vad det nu var, 5e plats(?), och detta bara i starten, jag var helnöjd med den starten ^^ Andra heatet gick sämre, dum luftburk som gjorde att karten betedde sig väldigt underligt, gick inge vidare bra alls faktiskt.

Sedan kom vi då till finalen, det började ösa ner vatten från himlen. Det var bara att ta fram regndäcken och ställa om allting på karten som vi hade jobbat såå med att ställa in under dagen så att den skulle vara perfekt till finalen, jo tji fick jag. Regnoverallen, gummiskydd på skorna och diskhandskar över handskarna åkte på, sedan var jag redo. Åkte ut på banan och starten gick, jag hade totalt ZERO fäste i bakpartiet så jag bara sladdade runt på banan. Fick ta det lite lugnt i svängarna vilket ju gjorde att de andra bara kom längre och längre ifrån mig *snyft* okej inte alla, det fanns fler som inte hade perfekta inställningar, eller så var de bara dåliga på att köra på regn. Men missförstå mig rätt, jag är inte alls nöjd med resultatet på tävlingen nej, men det var fruktansvärt kul att köra finalen! Jag älskar att köra på regn, sedan hade det väl varit kul om jag hade fått lite bättre fäste och kunnat vara med i leken i toppen men man kan tydligen inte få allt.

Att sladda runt på banan i regnet gjorde i alla fall att jag blev på bra humör, fruktansvärt roligt faktiskt. Okej det var roligt tidigare under dagen också men det är inte så ofta jag får köra på regn längre så detta var ju helt underbart ^^ Sedan var ju resultatet som sagt åt helvete, det blev inte bättre när jag tröttnade på att ligga och småputtra fram på banan och började chansa, ut på gräset och lekte gräsklippare och en piruett gjorde jag, MEN jag kom inte sist det är huvudsaken ;) mohahaha

Förövrigt så får jag panik på en del av de brudar som kör kart, de ska vara och hänga på varenda kille i depån (lätt överdrift kanske). Jag förstår mig inte på dessa brudar, men så länge de har kul så. Det finns ju positiva grejer med detta också, killarna blir mindre fokuserade på körningen vilket ju gynnar mig hehe ;)

Nu kommer jag lukta bensin i en vecka och detta är troligtvis ingen överdrift, men jag trivs med det så mina kära vänner får stå ut eller ignorera mig denna vecka, välkommen tillbaka vid midsommar hihi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0