Dopp i grytan, eller nej, havet var det

Gårdagen blev ju intressant, inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Jag hade planerat att bara sitta i en brassestol på stranden och njuta av solen. Till stranden åkte vi också i och för sig, nämligen bestämt till Frösakull. Det var nog ett bra val det också för i Tylösand var det proppfullt på stranden.

Vi satte oss där i en varsin brassestol, okej robert fick ingen så han fick ligga på en handduk ^^ Vi bönor satt i alla fall i brassestolar och njöt av värmen, si så där 32 grader (enligt min biltermometer). Blev rastlös och gick ner till havet och doppade fötterna. Jag är ju dum nog att inte ha tagit hit min bikini från Ludvika, och nej det har inte gått upp för mig att jag ju faktiskt kan köpa en till, mest för att jag är dum. Hur som helst, jag tänkte bara doppa benen så långt jag kunde, vilket jag också gjorde första gången. Andra gången däremot gav jag upp och doppade hela mig bara för att det var varmt, najs.


Fick i alla fall sitta och njuta av solen en stund under dagen! Kul att det ser folktomt ut, det var det inte men folk höll sig nära havet, kanske på grund av varm sand? =P

Man blir tydligen hungrig av att bada också, mat dags. Våt som jag var (hehe) kände jag för att gå en stund så kanske jag torkade lite. Kortfattat så gick jag, lådbil och robert iväg för att skaffa mat, utan skor på het sand , dumt val (förutom lådbil då som var smart och faktiskt satte på sig något på fötterna). Promenaden var planerad att kanske bli max en kvart, därför tyckte jag att skor var överskattat och lämnade dem, men det blev en ungefär två timmars promenad tillslut! Vi fick gå ända till Tylösand för att fixa käk, på både het sand och asfalt, för att inte prata om grus, sten och vassa snäckor. Jag börjar förstå varför allt folk låg vid Tylösand där maten fanns ;)

Jag fick blåsor under fötterna efter den promenaden, inte skönt alls! Något som däremot var skönt var att få i sig mat och slänga sig i havet igen efter den promenaden.

Havet har fått lite bättre betyg av mig efter gårdagen, jag brukar hata det för alla läskiga djur och allt salt. Salt var det ju fortfarande men jag såg inga maneter eller några andra djur heller för den delen så jag var rätt nöjd ändå. Men när jag kommer hem ska det bli bad i en söt insjö! Och helst inte med kläderna på ^^

Nu ska jag städa, hem imorgon tydligen =)

Kommentarer
Postat av: Angelica

hihi Sanden är brunare än dej!

2010-06-30 @ 11:32:18
Postat av: Malena

Sol utan brun!!! Det är ju mitt mål vettu ;)

2010-06-30 @ 12:24:33
URL: http://malena1987.blogg.se/
Postat av: Angelica

Du är så sjukt duktig på sol utan brun. Det känns som om jag ligger ett steg bakom, brukar vara jag som vinner den tävlingen! Battle i slutet av sommaren?

2010-06-30 @ 19:53:40
Postat av: Malena

Vad får man om man vinner? ;)

2010-07-02 @ 22:38:11
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0