Då var vi igång igen

Jag var jätteduktig innan sommaren och gick ut på morgonpromenad varje dag, helt underbart skönt var det. Under sommaren ansåg jag att jag gick tillräckligt på jobbet, mest för att jag inte kände för att gå upp 5 varje dag för att gå ut och gå sedan jobba 8-18 och sen bara gå hem och lägga sig å dö. Blev alltså inte mycket promenader i somras, och inte heller i höst. Varför det inte blev i höst vet jag inte, jag var väl för lat helt enkelt :P Nu i vinter har det inte heller varit särskilt lockande, det har bara varit kallt, mörkt och isigt/snöigt hela vintern.
Men nu är jag då äntligen igång igen, ska försöka få in rutinen igen så blir det bra :) Tog en promenad med Sofie nu på morgonen, inte jättetidigt men iaf en morgonpromenad! 7km blev det enligt eniro, duktigt värre! Imorgon blir det en tidigare promenad så jag hinner ut en sväng innan tentan, hur lång den blir återstår att se!

Nu ska det bli lite mat om en stund för att sedan gå till skolbiblioteket och plugga till morgondagens tenta, kanske är dags att börja?! :P Får se hur det går då, ska iaf sitta där tills Sofie ska iväg, när nu det blir ^^ Sedan ska det bli gym, tortera armarna lite! Har ju tappat typ 6kg muskler under dessa två veckor som jag inte har tränat :S Jag försöker inbilla mig att det är något annat än muskler men jag är skeptisk till det tyvärr. Usch så negativ jag var nu, jag borde vara glad haha

Dagens gröna post-it:
Det är vi som är normala och alla andra som är onormala!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0