Här får du livstid

Lovade ju ett inlägg om livstid tidigare, inte så spännande som det låter kanske, jag har inte fått livstid på Kumla-anstalten så ni kan sluta hurra ;)

Livstid var det ja, det får man i Fagersta det.
Kommunernas slogans är alltid lika spännande, har funderat många gånger över dessa när jag har åkt runt i Sverige, vissa är roligare än andra.
Vet inte vad kära Ludvika har för tillfället, förut var det "Ludvika - Staden med kraft" och sist var det "Ludvika - För den nyfikne", gissar att det är den som gäller fortfarande, hur de nu tänker där. Vad ska den nyfikne göra i Ludvika? Sätta sig på sjön å pimpla eller?
Växjö - Sveriges grönaste stad.. hmm, var då?
Enköping - Sveriges närmaste stad.. ja det stämmer ju när man ser skylten kanske ja, men nu när jag är i Halmstad känns den rätt så fånig.
Arboga är ju väldigt innovativa också ja.. "A som i Arboga" hur bra slogan är det på en skala egentligen?
"Bjurholm - Sveriges minsta kommun" - Varför ska man skylta med det?
Halmstad  då? "Staden med tre hjärtan", har något med danskarna att göra har jag för mig, men inte särskilt roligt det heller..
Sedan har vi ju kära lilla Fagersta: "Fagersta - Här får du livstid" ... jag tycker inte att det låter så positivt med livstid, den borde ha tillhört Kumla istället då hade den passat bättre ^^ "Kumla - Här får du livstid" på kumla-anstalten då.. mycket bättre än "Kumla - En blomstrande kommun", eller?

JA, jag har för mycket fritid och jag åker runt för mycket i Sverige och tänker på massa onödiga saker.. men ni har ju turen att jag delar med mig av all denna erfarenhet till er. Roligt va?! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0