Ignorance som i ignorans

Först och främst, ignorans är ett fruktansvärt fult ord! (men det slår inte biskvi och rutt)
Annars så är jag trött på att vara sjuk och ynklig, jag tänker ignorera denna förkylning och börja röra på fläsket igen! Så fruktansvärd sjuk är jag väl inte i alla fall, det kommer och går så att säga.. vissa stunder känner jag mig helt frisk och andra stunder är jag jätteynklig och tycker synd om mig själv.

Har hur som helst inte tid att inte träna längre! Kartsäsongen närmar sig, och 2-0-10, alldeles för fort också :S Nu är det allvar (också ett rätt så fult ord!) som gäller, slutspurten! Fått reda på att en viss person, nämner inga namn, eventuellt kommer köra SM i min klass i sommar. Finns ju inte som ett alternativ att du ska komma före mig, så är det bara! Jag ska vinna! Om han (personen i fråga) kör om mig så kör jag av honom ;) Får man hota folk? (A) hihi

Med SM i tankarna ska jag nu lägga mig på golvet och göra ett antal armhävningar och sit-ups eftersom jag inte vågar gå till gymmet riktigt än, måste se om hostan kommer så här på kvällningen som den brukar göra eller om den har gett upp (önsketänkande?)! Torsdag kväll ska jag dit i vilket fall, då har jag gett hostan och snuvan tillräckligt med tid att försvinna! Nu var det bestämt! Den som vill får följa med!

Tjipp tjopp, slut med att tycka synd om sig själv!
PEPP!

Dagens gröna post-it:
SM-guldet ska firas på en roadtrip med bönorna i sommar! ;)

Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag anser att du ska putta han (personen i fråga)av banan med en gång. Ingen idé att fråga en viss person, utan namn, om lov innan. Det är bara att tuta och köra, för att förlora mot han (personen i fråga) kan ju inte vara något alternativ!

2010-03-08 @ 23:39:56
Postat av: Malena

Nej det är absolut inte ett alternativ, om du tänker efter lite hårdare så kan du nog lista ut vem personen i fråga är ;)

Jag hade inte tänkt fråga om lov, bara hota lite.. jag vill ju inte riskera att bli diskvalificerad så det är bättre om han inte försöker köra om alls hihi

2010-03-09 @ 06:30:54
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0