Irritationsmoment

Står det på schemat att ett seminarie ska vara 8.30-12 så ska man väl sluta 12 också? Eller är det bara jag som tycker det? Om nu lärarna sätter en tid så bör de ju anpassa den tiden så att alla grupper får lika lång tid.. som det är nu har två grupper haft ca 1 timme var med diskussion om sina uppsatser, resten ca 40-45 minuter. Nu är klockan halv tolv och vi har två grupper kvar.. en halvtimme för två grupper ja. En kvart per grupp eller gå över tiden?
Jag tycker inte att lärare ska få gå över tiden om de nu har sagt en tid, visst är det väl bra att man får bra kommentarer osv men de som har planerat nåt efter tolv då? Självklart är vår uppsats sist också så jag kan ju omöjligt gå härifrån heller om jag nu hade haft nåt planerat, jag vill väl också ha en massa bra kommentarer! Så snälla små lärare, håll er till den tiden ni har sagt eller sätt ut en tid som är "överdriven", typ till 15, så att folk inte kan planera saker direkt vid 12 så att folk blir irriterade när ni går över tiden! Hade ni tagit en halvtimme till varje uppsats så hade det gått jättebra, inte börjat snacka massa runt om och komma med anekdoter och allt vad ni har hållt på med idag! Då hade vi ju slutat 12 och alla hade varit nöjda och glada!

Nu är jag irriterad! Och nu vill de ha en rast också.. då blev det liv i luckan haha! De kan ju inte komma med en rast och förvänta sig att vi ska stanna två timmar till bara för att de gillar å prata massa som inte har med ämnet att göra och vill ha en massa kaffe hela tiden! :S

Bläää.. jag vill sluta nu! Jag kommer ju inte orka komma med massa frågor och motivera allt vi har gjort bara för att jag är irriterad, hatar detta! Ska dra till gymmet å jobba bort denna irritation senare! BLÄ!

Kommentarer
Postat av: Madde

haha dåligt värre! vi var klara vid halv tolv... fast LoJo försökte grilla mig och smed, gick inte så bra kan jag säga ;) o är han virrig eller? herregud...

2010-03-12 @ 14:29:07
URL: http://enjoy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0