Klockan är åtta, eller nej nio.. eller?

Förvirrande det här med sommartid, speciellt när man inte har ställt om alla klockor (ja jag vet det är dumt) för då har man ingen aning om vad klockan är helt plötsligt ^^
Inte gjort många knop idag inte, skyller på sommartiden! Har inte haft någon energi what so ever på hela dagen, inte på hela helgen egentligen, jobbigt värre. Men jag hoppas på ordning och reda när jag kommer ner till Halmstad igen.
Det positiva med den här dagen är att jag och Sofy har diskuterat lite om C-uppsatsen, nu känns den inte lika jobbig även om den är fruktansvärt jobbig. Vill inte ha den alls!!

Annars har jag kommit fram till att jag ska köpa ny dator, eller egentligen datorer. Pappa ska ta över min mini-pc eftersom den är lite halvtrasig men han tycker att den duger fint, så då ska jag köpa en ny sån, eller egentligen blir det ju pappa som köper den då eftersom han får betala för den andra :P Sedan ska det bli en ny större laptop också, känner att det börjar bli dags, denna har snart slut på krafterna. Får se vad det blir för någon, spännande värre! Någon som har något förslag kanske?

Nu ska det bli vampire diaries tror jag bestämt! Dreggla lite över Damon hehe
Halmstad, see you tomorrow!

Kommentarer
Postat av: josefin

Jag tipsar om en macbook. :)

Inga virus, inget krångel, inga jobbiga virusprogram som fuckar upp och segar ner datorn.

I love my macbook <3

2010-03-29 @ 09:20:41
URL: http://sameoldstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0