The gate to nothing and the bike to hell

En grind (eller vad vi ska kalla den) mot ingenting.. detta är något som jag har tänkt blogga om länge men jag har varit lite för lat för att lägga in bilden i datorn från mobilen så det har inte blivit av. En bild säger mer än tusen ord sägs det ju så håll till godo:En grind (ja nu får det heta grind) med taggtråd och en väldig massa säkerhetsanordningar, ungefär som att de vill att inga obehöriga ska ta sig in. Problemet med deras plan är ju då att de har glömt staketet runt omkring så grinden gör inte mycket nytta där den står i sin ensamhet.
Jag vet inte riktigt hur de tänkte.. "Hmm vi har en grind över, vad ska vi göra med den? Jag vet! Vi ställer upp den här bredvid vägen" eller? Makes no sense at all to me! What do you think?


Och nu till cyklarna då ja.. kanske inte riktigt till helvetet, eller det beror på hur man ser på det hela. Cyklarna har jag pratat om innan, de som sitter upp på Halmstad Arena, som har olika färg beroende på hur mycket avgaser det är i luften, grönt är bra - lila är dåligt. Så om de nu hade varit lila hade det ju mycket väl kunnat vara cyklarna mot helvetet, för om man andas in alla avgaser kanske man dör och har man varit olydig kommer man till helvetet, följer ni med i min tankegång? haha
Hur som helst, innan hade vi bara sett gröna cyklar på arenan, men sen blev de gula och vi blev jättelycklig. Konstigt att vi blir så lyckliga över att Halmstad är förorenat haha! Sedan kom det en dag då de var orange-röda nånting.. jättespännande faktiskt! Såå.. konstverket (ja det påstås vara ett konstverk) är ingen bra reklam för Halmstad, reklam för att staden är förorenad.. hmmm... nej det känns inte alls bra. Nu väntar vi bara på att få se lila cyklar!


Cyklarna bör vara gröna om vi ska må bra här i Halmstad..

Oj nu blev det mycket på en gång..
Så vad tycker ni om den vackra grinden och de fina röda cyklarna?


Dagens gröna post-it:
Mer intressanta blogginlägg kommer inom kort ;)

Kommentarer
Postat av: Madde

Helt underbart! ^^ Mer flum Malena, det gillar vi! Har du testat gå igenom grinden? Den kanske funkar som garderoben i Narnia, man hamnar någon helt annanstans! Ooo, då kanske vi faktiskt kan snacka om att man hamnar i helvetet!! ^^

2010-03-03 @ 18:16:26
URL: http://enjoy.blogg.se/
Postat av: Malena

HAHAHA! Det måste jag nästan testa ;) Problemet är ju låsen, hur kommer man igenom? :P

2010-03-03 @ 18:32:58
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0