Think outside the box

Först och främst, Lotti har fått låna en mobiltelefon! Så nu kan vi snart få tag på den, hon ska bara få låna en laddare också. Jag har mina förhoppningar om att den i alla fall kommer ligga i hennes väska så att det går att ringa henne, jag förväntar mig inte att hon kommer vara gift med den som jag är med min för det anser jag är för mycket begärt av lilla Lotti, men att hon har en mobil är ju fruktansvärda framsteg! ;)

Think outside the box ja, det är alltid spännande.
Mats gav oss en uppgift på föreläsningen idag där vi gruppvis skulle organisera ord som ko, kamel, hus, blomma, bil, sparris, morot, mp3, mpeg, ipod, buss osv (jag orkar inte rabbla upp alla) i olika kategorier. Vi började med att komma på kategorier som "Djur", "Transportmedel", "Ljud" osv men vi fick inte riktigt in "hus" i någon kategori så vi började tänka utanför boxen istället. Tillslut kom Lotti på den fina idén att vi skulle ha 5 nyanser av brunt (vi skulle ha minst 5 kategorier) vilket blev väldigt intressant. Vi tyckte då i alla fall att det var väldigt innovativt tillskillnad från de andra grupperna som hade djur, fordon, format och ja jag vet inte allt, väldigt tråkigt i alla fall. Sedan skulle vi då visa detta för resten vilket var ännu mer spännande. Mats stod mest å skrattade när vårt förslag kom upp, men jag är helt övertygad om att han tyckte om idén, speciellt med den ljusbruna sparrisen ;)

Nu blir det snart en cykeltur i solen mot gymmet, underbara vår! Sedan ska min lägenhet förvandlas till en frisörsalong, en beutynight blir det. Ska bli riktigt trevligt! Borde handla dock, inge mat what so ever hemma!

Dagens post-it:
Funderar fortfarande på det där med ny dator! hmm..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0