TV-serier och irritationsmoment

Det finns en sak som jag irriterar mig på ganska rejält när det kommer till TV-serier, men jag kommer till det. Först ett konstaterande: jag ser på alldeles för många olika TV-serier. Jag ser mer på serier än vad jag ser på film nu för tiden, bra eller dåligt? Det är ju ändå rätt trevligt med serier, det jobbiga är när säsongerna tar slut och man måste vänta på nästa i ett halvår eller så.

Sedan har vi ju dessa serier som man inte följer men som man har sett något enstaka avsnitt av lite då och då, de serier som man tycker är rätt bra men som man inte har orkat sätta sig in i för att man har en massa andra att se på.
Här kommer vi till mitt lilla irritationsmoment. För att ta ett exempel kan vi ta Gossip Girl, jag har kanske sett 10% (max) av alla avsnitt som finns i den serien och ändå är det ALLTID ett avsnitt jag har sett när jag slår på tvn för att se det. Hur kommer det sig? Och det gäller inte bara gossip girl, det gäller de flesta serier.. desperate housewives, senaste säsongerna av How I met your mother som jag inte vill se innan jag är ikapp med de tidigare. Hopplöst är det i alla fall, tänk om jag vill se nya avsnitt, avsnitt som jag inte redan har sett! Ja det är ett I-landsproblem, men fortfarande lika irriterande!

Är det bara jag som har detta problem eller är det fler? Det kanske är någon som är ute efter att irritera mig?

Dagens post-it:
Vad kommer det hända för läskigt på gymmet idag tro?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0