Bye Bye Sweden


Paris 2008, London 2009 (och 2003 tror jag det var), Rom 2010! (Aten typ 2002 men det räknas inte för jag hade inte min älskade systemkamera då så jag måste dit igen hehe) Vad blir det nästa år tro?

Jaha då var det dags att säga hejdå för några dagar, jag åker till Italien! Kommer nog bli dåligt med inlägg här några dagar men det får ni stå ut med. Jag är tillbaka i Sverige på torsdag kväll, troligtvis på bloggen också men det vet man ju aldrig jag kanske somnar när jag kommer hem ^^

Ha det så trevligt i Sverige nu!
I'm going to Roma! You'll miss me I promise ;)
(kommer saknar er också, i alla fall lite ^^ )

Iphone är viktigare än bilen?

Läste en artikel om världens uppfinningar nyss, de hade gjort en undersökning över vilka av världens uppfinningar som var viktigast. 4000 britter svarade på frågan och vinnaren blev, inte helt oväntat kanske, hjulet. Därefter kom flygplanet och glödlampan, och tydligen tycker de även att iPhone är en av världens viktigaste uppfinningar. Bilen och tåget kommer en bit efter iPhone i denna undersökning.

Penicillinet kom på 7:e plats och iPhone på 8:e, värderar du det som ungefär lika viktiga uppfinningar? På plats 100 kom klädnypan ^^ Övergångsstället är tydligen också en trevlig uppfinning, på 93e plats. Några andra kul uppfinningar är facebook på 82a plats, skivat bröd plats 70, google 25a, mobiltelefonerna i allmänhet kom på plats 21 dvs en bit efter iPhone.

Lite kul att se hur besatta människorna är av den där lilla makapären som kallas iPhone, jag vet inte om jag skulle värdera iPhone som viktigare uppfinning än bil och tåg men ja jo kanske.


Lite kul fakta var det i alla fall, nu blir det sängen. Godnatt folket!

Då glömmer vi den här helgen då

Nej, det gick inge vidare idag heller :( Träningen gick hyffsat bra, tidskörningen sämre. Första heatet blev jag som jag tidigare skrev avkörd så det gick ju inte alls bra. Andra heatet gick väl bättre men jag är inte nöjd alls. Finalen ska vi inte ens prata om, jag vill inte veta av min nacke just nu! Kalabalik blev det också när vissa krokade ihop på rakan och flög lite här och lite där. De två värsta smällarna har jag försökt visualisera med bilden nedan.


Den ena föraren for rakt mot staketet där publiken stod (nr 1 på bilden), voltade rätt rejält, flög ur karten och blev liggandes. Den andra föraren (nr 2 på bilden) flög in mot depån, in mellan däckkedjorna över staketet och upp i slänten, hur det gick till förstår jag inte riktigt men allt kan hända i motorsport har man ju lärt sig. Det var flera inblandade i den här kalabaliken men dessa två drabbades värst, men de klarade sig fint ändå. Med tanke på att det går i nästan 200km/h just där ska man nog vara glad att man kom undan med ett brutet nyckelben respektive ett stukat finger. Själv har man bara ett enormt blåmärke och en bula på armbågen, så mig är det ingen fara med ifall någon undrade ;)

Flashback från sommaren -99 då jag själv tog mig en flygtur, ser fortfarande bilderna framför mig som om det vore igår, trodde jag inte att jag skulle göra så här många år senare.
Remember: Allt kan hända!

Det var den helgen det, nu blir det käk och sömn! Imorgon drar jag till Rom!

Jag är bitter! Avkörd i första heatet så d...

Jag är bitter! Avkörd i första heatet så det gick inge bra alls, bättre lycka nästa heat då antar jag...


Då kör vi igen då! Jag är lycklig! Sna...

Då kör vi igen då! Jag är lycklig! Snart ska Karten få brumma ut på banan och hjälpa mig att vinna idag :D kort ääsämäsbloggning så här på morgonkvisten blev det, återkommer!


Första dagen avklarad

Jag befinner mig ju som tidigare nämnt i Borlänge, första tävlingsdagen är avklarad (nej jag har inte kört idag) och jag är trööött. Imorgon blir det vinst! (hur många gånger ska jag säga detta innan det blir sant då tro?) Jag är pepp som bara den, frågan är om min nacke är det?


Jag tyckte denna bilden var så söt, alla ville de stå högst upp, det tog bra lång tid innan någon ens ställde sig på 3:e platsen ^^ "Vilket märkligt barn"

Idag var det småklasserna som körde, imorgon blir det rejäla grejer!
Lite småkomiskt i min klass, i stort sett halv körfältet har anmälare (dvs typ sponsor) Forsman Motorsport AB utom just den föraren som själv heter Forsman, för mig är det väldigt komiskt, kanske inte för dig men skratta ändå för tro mig, det är kul! ;)

Wish Me Luck!

Det där med bussresor

Jag har ankommit till Borlänge, men det hade ingenting med bussresor att göra så vi skippar det.
Jo det var så här att när vi åkte hit till Borlänge jag och mamma så såg vi en buss, vi behöver inte nämna vilket bolag det var. Bak på denna buss fanns det lite information, de hade värdinnor, allergiavdelning, servering och ja jag vet inte allt, jag tyckte det lät väldigt lyxigt för att vara en buss så vi funderade (kanske inte jätteseriöst) på att ta en bussresa med detta bolag för att kolla in detta. För vem vill väl inte bli serverad av en massa värdinnor när man åker buss? Ja jag förväntar mig att det ska vara lyxservering med trerätters middag och allt ;) Egentligen hatar jag ju bussar men detta låter ju faktiskt som att till och med jag skulle kunna genomlida haha!


OBS! Bilden har ingenting med bussen i texten att göra, jag ville bara fylla ut med en bild för att göra det hela lite roligare och detta var det närmaste buss jag kom just nu ;)

Vi satt där och drömde oss bort, jag drömde mig inte bort alldeles för mycket för jag var ju tvungen att köra bilen också, rätt var det var så kom det ju en rondell. Här vet jag faktiskt inte riktigt vad busschauffören höll på med riktigt, både jag och mamma satt och var fundersamma över hur han hade tänkt ta sig ut ur rondellen med den riktning han hade. Han lyckades inte jättebra. Hela bussen skrapades upp på en sidan av ett väldigt vackert och stabilt staket, flög lite delar som jag hoppas att de inte sitter i mina däck just nu. Bussen stannade för att kolla vad som egentligen hade hänt, HAHA tänkte jag och körde vidare. Alla mina tankar om att ens sätt mig på en buss igen var som bortblåsta ^^

Så nej det blir nog ingen bussresa för mig i den närmaste framtiden, inte så länge busschaufförerna inte har lärt sig att köra buss ordentligt. Hade ju varit lite mindre trevligt om det hade varit ett dike istället för ett staket, då hade jag nog inte haft så mycket skadeglädje som jag hade idag. Lär er köra!
Såg förövrigt hela 9 idioter (enligt min och Sofies beräkningar) på vägen hem idag, folk borde inte få ha körkort. Tur man är så perfekt själv ;) mohahaha

Hej! Vi gräver ett hål

Home sweet home, aah fast nej, eller jo lite kanske.
Den trevligaste hemresan på länge, tackar skyways för flygstrejken som gjorde att Sofie var tvungen att åka med mig istället för att flyga mohahaha ;P Massa sång (läs:vrål) och flum, det är allt man behöver för att en bilresa ska bli roligare, ni borde testa. Extra mycket sång (återigen läs: vrål) blev det när gamla sommarplågor som Hej Monica och Ingen vill veta var du köpt din tröja strömmade ut ur högtalarna, underbart haha!


Vi hittade en hoppborg utanför Max i Värnamo, jättespännande! Sofie var även duktig och tvättade min bil i Kumla, sexy Laudbil ;)

I Örebro blev jag lämnad ensam och brummade vidare hemåt, inte mycket att berätta om den resan inte jag satt mest och sjöng (vrålade) vidare i min ensamhet. Satt även en stund och funderade på vilken konstig kombination "Dala Golf & Betong" var, förstod inte riktigt den nymodigheten. Efter en stund (si så där 5 minuter) upptäckte jag att det ju faktiskt inte alls stod golf utan golv vilket ju kanske var en lite mer logisk kombination i ett företag, kul att man kan skratta åt sin egen dumhet i alla fall ^^När jag väl kom hem möttes jag av en storebror dränkt i olja (lätt överdrift), som tyckte att det var väldigt lämpligt att äta upp mitt godis. Hade en trevlig pratstund med honom en stund och nu är jag här, väntar på att mamma ska komma hem så jag kan få åka till Borlänge för att campa och njuta av kartinglivet med grillat och mygg (haha)


Min kära storebror höll på att ta isär sitt lilla vrak till isbil, tydligen ska den lilla pärlan inte vara kvar här nå mer. Kanske lika bra det, en gång i tiden var den svart, nu har den ett vackert grönaktigt mönster efter att ha stått still i ca två år.

Nu blir det en powernap tror jag bestämt, jag blev så fruktansvärt trött.
Bye bye for now!


Säg HEJ Jocke!


"Hej! Vi gräver ett hål"
- Sofie om vägarbetarnas konstiga yrke, väldigt fundersamt ;P

Sverige = U-land?

Jag citerar Vakna med The Voice:
"Nu är vi ett U-land på riktigt" - angående Eurovision Song Contest och Sveriges sämsta resultat någonsin i denna tävling. Men jag håller med dem, vi behöver förändring!

Idag ska jag då åka igenom detta "U-land" i alla fall en del av det, si så där en tredjedel. I'm going home! Sedan blir det husvagnssemester hela helgen på kartbanan i Borlänge ^^ Men först ska det alltså bli en bilresa tillsammans med Lady Gaga och Laudbil! Awesome!

Later!

Musikexperter?

Sitter och halvkollar och lyssnar på semifinal nummer två av årets eurovision song contest, bättre än i tisdags men jag håller ändå på att somna. Den Svenska juryn består tydligen av ett antal musikexperter, däribland Eric Saade.. ehh va? sa ni fel? vad hände med ordet expert och när blev han bra? Var är världen på väg om vem som helst får agera expert och jury?? hahaha! Jag bara sitter och skrattar här, jag är trött och borde sova. Ska jag nog göra också ja, snart. Ska bara...

Tecken på att det var för längesedan jag hade sex?

Det blev ett väldigt sexuellt gympass idag, eller ja, med vår fantasi så blev det i alla fall det. Kan ju säga att vissa moment är väldigt intressanta att kolla på, i sexuell mening då, när instruktörerna utför dem. Lotti kommer med en fin paint-illustration av detta på sin blogg så småning om.

Har jag för lite sex? Ja troligtvis! För det första är ju min och Lottis fantasi väldigt, vad ska vi kalla den, extrem(?)..eller nej, primitiv såklart! Men att sedan en av brudarna som jobbar där kommer med följande citat gjorde ju inte saken bättre (sämre?).
"Jag städar lite mellan dina ben"
Med min humor så var detta fruktansvärt roligt och ledde till att jag höll på att ramla ner på golvet, men jag var duktig och höll mig uppe och tränade vidare, småfnissandes för mig själv, för att sedan smyga fram till Lotti och dela med mig av det roliga. Samtidigt som vi kollade på fina övningar som utfördes av en viss instruktör såklart ;) Jag kanske skulle ha frågat om han kunde städa istället för bruden? haha!

Så, är detta ett tecken på att jag har för lite sex? Att omgivningen påstår att det behöver städas mellan mina ben menar jag, det måste vara ett dåligt tecken. Frågan är vad jag gör åt det? Sätter ut en annons kanske? "I behov av städning! Manlig städare sökes, gärna muskulös sådan, för utförande av vissa städuppgifter" Någon som hade nappat på det tro?

Maaat nu!

Slutseminarie och Tatueringar

Slutseminarie för uppsatserna idag, det var ju inte det roligaste jag har gjort i mitt liv om man säger så, till och med så att det är roligare att tvätta vilket jag roar mig med nu. Kom på igår att jag kanske ska ha lite rena kläder till helgen och Italienresan och att denna dag var den sista möjligheten till att göra det, hoppsan tänkte jag och bokade den enda tillgängliga tvättiden.

Oj vad ovanstående stycke var intressant, eller hur?!

Att tatuera en bild på sitt ex över hela överarmen och säga att det inte är att vara besatt känns inte helt okej. Om man tatuerar in en bild på sitt ex känns det som att man faktiskt är rätt besatt och inte riktigt vill släppa det där förhållandet, men jag kanske har fel? Är det okej att tatuera en bild på sitt ex? Kanske för att minnas tiden de hade tillsammans, eller är det bara allmänt creepy?

Jag vill förövrigt ha min tatuering nu, måste bara rita upp den, och nej det är inte på mitt ex ;)

Soligt Men Kallt

Stek på stranden idag, eller ja, i ett hål mellan sanddynerna i ett försök att komma undan vinden (gick sådär). Solen var jättevarm, vinden var jättekall, blev inte det ultimata förhållandena för solning kanske men lite nice var det i alla fall. Ska man ha någon färg så får man väl kämpa lite, ska man vara fin får man lida pin har jag hört ;)

Ikväll blir det mys hemma hos Laudbil och imorgon ska jag sitta och lyssna på massa redovisningar av uppsatser, kommer kännas lite skumt att inte behöva gå upp själv. På fredag har jag fixat så att jag får sällskap hela vägen till Örebro också, flygstrejk så stackars lilla laudbil kan inte komma hem med flyget. Så nu får jag sällskap istället :D Perfekt helt enkelt!

*gäääsp*
powernap?

Utlandsresor2008 var det Paris, 2009 var det England, i år blir det Rom! Närmare bestämt på måndag, om allt går som det ska vill säga det vet man ju aldrig, men tanken är i alla fall att jag är i Italien mån-tors. Kortvisit men ack så trevligt =) Så nu håller vi tummen för detta tack! Då slipper jag vara hemma och klättra på väggarna där hemma den veckan vilket jag tyckte var perfekt. Men som ni ser var det ju lite halvdåligt väder i både London och Paris, det kan ju gärna få vara lite fint väder i Rom, det skulle jag inte klaga på =P
Sist jag var i Italien, i Dezensano del Garda, så hade de Lire och jag kände mig som en miljonär eftersom varje svensk krona var värd en massa Lire. Det roade mig mycket på den tiden, men i år får jag väl nöja mig med Euro då hehe

Det var dagens roliga nyhet det, nu ska jag plugga uppsats!

Fre - Sön = Borlänge!
Mån = ROMA!


Schlager när det är som sämst

Det blev en liten schlager kväll hemma hos Lotti-bönan ikväll, semifinal 1. Sämre kan det ju nästan inte bli, eller jo det kan det säkert men testa inte. Vårat kära grannland Finland fick mig att må psykiskt dåligt tillsammans med Estlands bidrag, de flesta andra höll ungefär samma klass. Island däremot var snäppet bättre, Belgien fick min sympatiröst bara för den lilla söta pojken men annars var denna semifinal inte mycket att hurra för. Pojken i pottfrisyr från, ja vad han nu var ifrån, Slovakien, Serbien nånting sånt.. han var mest läskig och jag kommer inte ihåg hur låten gick (men hur många kommer jag ihåg egentligen?).

Men det som var positivt med detta var ju att jag kunde klanka ner på alla bidragen, Love it! Jag hade ju gjort det hela sååå mycket bättre själv, jag hade gjort det perfekta bidraget helt klart! Konstigt att det känns så mycket bättre när man får klaga på allt de gör fel, och hur konstiga och fula de ser ut, men så länge de inte hör det är det väl inte elakt? :P

Nu blir det sängen, drömma mardrömmar kanske?

Fotografering <3

Jag satt här och kollade igenom lite gamla bilder, eller ja gamla kanske var å ta i men från förra året i alla fall, så jag tänkte att jag kan ju faktiskt roa mig med att visa mina kära läsare lite bilder. Vissa har säkert varit uppe här på bloggen förut men vad gör väl det. Måste man hitta en nisch som fotograf? Varför kan man inte fotografera allt och inget? Jag älskar ju att fotografera allt, skulle inte kunna välja om jag var tvungen. Men det finns väl vissa kategorier som jag fotograferar oftare än andra kanske, men det beror nog troligtvis mest på att det finns möjlighet till det och inte till annat. Svårt det där, men kul är det i alla fall att fotografera!

Karting, ja sportfotografering är kul, speciellt motorsport då där det händer lite grejer.Urban Exploration, dvs övergivet, också en av mina stora passioner.
Ja och sen resten, byggnader, föremål och naturbilder som alltid är trevligt


Ja nej, nu får det vara nog för idag, fler en annan dag kanske. Hur som helst, kul är det! Fler borde lära sig att det är kul för när man väl har fastnat så är man fast ;)
Det regnar! Kan det bli åska och blixtar att ta kort på kanske? Troligtvis inte, men en liten tumme kan man ju hålla i alla fall. Godnatt för idag!


Vädergudarna

Jag måste ha retet upp vädergudarna. Bestämde mig att jag skulle ta en promenad till gymmet, eftersom jag nu har varit så lat den senaste tiden och tagit bilen dit vilket är väldigt dumt och onödigt. Men så idag bestämde jag mig alltså för att jag skulle vara lite duktig och vad händer? Jo självklart börjar det regna!! Fick ett förtvivlat sms av Lotti följt av ett lika förtvivlat samtal om att regnet öste ner, vid det tillfället hade jag inte fått en droppe på mig så jag ställde mig frågande till vad hon pratade om, men så känner jag en regndroppe i pannan, följt av ett antal till som tillslut blev till ösregn som gjorde att jag blev väldigt blöt. Så ja, det blev bilen ändå, det är inte meningen att jag ska vara duktig helt enkelt.

Regn ja, var är åskan? Jag vill fortfarande fotografera några blixtar! Alla får åska utom vi i lilla Halmstad, vissa är gladare än andra för detta, jag tillhör de andra konstig som jag är. Det är mysigt med åska, oavsett vad folk säger för att intala mig annat. Jag älskar att ligga och lyssna på mullret och lyssna på det ofta medföljande regnet som slår mot rutorna. Sedan har jag ju fått en liten tvångstanke att jag vill ha bilder på blixtar och det gör ju det hela ännu mer irriterande att jag inte får någon åska här!

Vad har jag gjort för ont mot vädergudarna?

Testpilot

Jag hittade en liten trevlig sak idag. Det är en tävling där man kan bli testpilot och testa Canon EOS 550D, jag vill självklart vara med! Lämpligt eftersom det kanske är dags att uppdatera sig på kamerafronten snart, och eftersom jag nu är fattig student så är det ju perfekt att man fåt behålla kameran efter testandet :D

Vill ni också vara med och kanske få bli testpiloter? Kolla in länken nedan!
http://www.smartson.se/testpilot-550D.html

Rekommenderar denna tävling till Emma som ju vill ha en systemkamera, så Emma kom igen nu! ;) För att inte tala om Nicole som är ungefär lika fotogalen som jag ^^

Bloggtorka?

Jag har lite dålig fantasi just nu så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, då kanske jag inte borde skriva alls? Men det gör jag ändå, allmänt svammel som vanligt.

Jag har fruktansvärt mycket planer för sommaren, vet inte hur jag ska hinna med allt eller hur jag ska ha råd med allt men planer har jag. Drömma måste man väl få göra åtminstone? Jo det tycker jag allt, och det mest av det ska bli av på ett eller annat sätt. Jag fyller ju år snart, och alla ni som vill sponsra mina drömmar om sommaren kan väl ge mig lite pengar på min födelsedag ;)

Nu ska jag ge mig på ett försök till uppsatsplugg, får se hur det går idag.
Ska försöka förbättra min fantasi lite och skriva ett awesome inlägg senare, försöka!

Ont lite här och lite där

Denna dagen är lite jobbig, min solbränna gör att det gör ont att ha täcket på benen vilket är mycket irriterande. Sedan har vi den där underbara träningsvärken i axlarna och armarna från i fredags. Blev ju inte tid till att stretcha eftersom vi hade förträngt att de stänger en timme tidigare på fredagar, eller om vi hade förträngt att det var fredag jag vet inte. Stretcha gjorde jag då inte vilket nu har lett till att jag knappt kan lyfta armarna haha!

Förresten så dog jag i natt, eller ja, i alla fall i en dröm. Jag simmade runt under vattnet i någon konstig bassäng, jag hade väldigt roligt för jag älskar att var under vatten. Alla folk runt omkring försökte få upp mig av någon anledning men jag simmade bara ifrån dem och skrattade, helskumt. Sedan frös hela jag till is, och jag låg där i vattnet och svor över att jag inte kunde simma vidare för jag kunde inte röra mig, så jag dog där i vattnet efter en stunds svärande. Efter det så vaknade jag och började fundera på om jag var död eller inte, men eftersom jag hade ont lite här och var så intalade jag mig själv att jag fortfarande levde ^^
Sov sedan någon timme till innan jag vaknade av sendrag i vaden, så jag låg vaken nån timme där och var arg på mitt ben för att jag inte fick sova.

Nu är jag trött, ska nog sova någon timme till så jag sover i kapp den där sömnen som jag missade inatt. Det är ändå inget fint väder än så jag kan inte lägga mig ute och sola baksidan ändå, vilket jag hade behövt göra för nu är jag kräfta på framsidan och albino på baksidan ^^ Det blir ett senare problem, gonatt!

Dagens post-it: Grattis på födelsedagen Nicole!

Röd är ju också en färg

Tylösand med Lotti och Angelica, det började bra. Sitta och jäsa i solen i si så där två timmar, helt underbart skönt. Sedan kom det ett dimmoln, alternativt askmoln, från ingenstans och la sig över Tylösand, och bara Tylösand verkar det som. Man såg inte mycket runt omkring sig inte, men det var ju... spännande.. eh?! Dimma är ju också väder ja..


Dumma dimma att bara lägga sig så där över Tylösand! Ser ni havet? haha

Angelica gick i i dimman ^^

Men de där två timmarna i solen verkade ge lite resultat i all fall, jag är röd på benen, kräftan is back så att säga. Förhoppningsvis leder det till någon form av brun nyans om några dagar. Såå, första dagen av Beach 2010 är avklarad, långt ifrån mitt mål men va fan, skit samma. Bara att jobba vidare haha

Nu blir det dusch och sedan Bulls och så småning om även bio! Ha en nice kväll nu!

Mind vs Body

Mind vs Body, vem vann?
Jag lyckades i alla fall få upp mig själv ur sängen i morse för att gå på en morgonpromenad! Kroppen funderade vad fan jag höll på med och hjärnan skrek att jag skulle lägga mig och sova igen, men det ignorerade jag. Mind over Body, right? Kan man inbilla sig själv att man är sjuk så kan man väl inbilla sig själv att jag ska gå ut på en väldigt rolig morgonpromenad? Ja tydligen så kan man det (Okej rolig var den kanske inte men jag intalade mig det). Intalade mig själv att det ju egentligen inte fanns någon anledning till varför jag inte skulle gå ut när jag ändå var vaken, det verkade fungera i alla fall så jag är nöjd. Nu kan jag vara stolt över mig själv, det intalar jag mig också ;) Jag intalar och inbillar mig nog väldigt mycket egentligen, men så länge den metoden funkar så ska man väl inte byta taktik?


Jag har inte en dalahäst över mig, nejdå jag tar bara en tupplur och detta är en dröm - Intala dig det! (???)

Nu väntar jag på solsken och att bönorna ska vakna, sen vill jag till stranden!
We're going to Ibiza *sjunger*, eller nej kanske inte riktigt så långt men till östra stranden kanske? Eller kanske rent av Tylösand? Varför åka till Ibiza när man har Tylösand? HAHA! Väldigt mysig dag ska det då bli, som avslutas med Prince of Persia på bion! Me like this day so far.

Efter en powerwalk förtjänar man väl en liten powernap, right?

Bad Fur Day

Note to self: Lägg dig inte i sängen med blött hår!
Mitt hår står åt alla håll nu, och värre kommer det bli för det är inte torrt än. Det kommer bli en bad fur day imorgon, men vad gör det, jag ska bara sitta i en brassestol på stranden hela dagen och kvällen kommer spenderas i biomörkret så det gör mig ingenting att min "päls" står åt alla håll!

Såå, imorgon utlovar smhi fint väder här i Halmstad. Jag hoppas att de håller vad de lovar den här gången, om de inte gör det blir jag arg. Jag SKA sitta på stranden och jäsa i solen imorgon så är det bara! Nu såg jag en bild framför mig där jag sitter i min brassestol med ett paraply ovanför huvudet och ser allmänt bitter ut, men bestämd! Väldigt kul vision faktiskt haha!

På tal om Bad Fur Day så vill jag väldigt gärna ha Conker's Bad Fur Day till Nintendo 64, någon som kan fixa det åt mig? Finns på tradera för dryga 800 kr, det är jag väl värd? (kommer troligtvis bli dyrare också men sschhh det talar vi inte om) Jag fyller ju faktiskt år om si så där ganska exakt tre veckor från idag, give me! Annars kan ni ge mig någonting annat kul, det blir jag säker glad för det med, så länge jag får någonting så ;)

Nu blir det sängen, morgonpromenad med Flopps imorgon!
Hepp hepp nu kör vi!
Bad Fur Day Tomorrow!

I Wanna Do Bad Things To You

Woho komplettering fixad, nu kan jag släppa det för ett tag. Varför gör jag inte sånna där lätta kompletteringar på en gång, var ju bara referenserna som skulle skrivas ut, inte jobbigt alls. Varför är jag så dum? (Svara inte på det, tror inte jag vill veta svaret)

Måste ju återigen få klaga lite på folk och gps:er, tack vare Emma kom jag in på detta igen. Jag skrev för ungefär ett år sedan ett inlägg där jag klagade på gps:er och hur folk litar blint på dem. Den gången var det en kvinna som körde ut på en skoterled och fastnade i snön, nu är det tydligen någon som har fastnat med bilen på en liite för smal gata. Gubben fick lov att åka till sjukhus med skadad tumme efter att ha försökt fälla in backspeglarna. Jag förstår inte hur tankeverksamheten går till i de där personerna, han fick inte en enda gång tanken att han skulle backa och ta en annan väg istället för att försöka fälla in backspeglarna och klämma igenom bilen, eller?!
Någon som förstår detta kan gärna få förklara det för mig för jag blir mörkrädd av alla korkade människor som litar blint på att deras gps ska leda dem rätt. Lite logiskt tänkande får man väl ändå ha?!! Vill bara ta tag i dem och skaka i lite vett i skallen på dem, kanske genom att dunka deras huvud i en vägg, kan väl ändå inte bli värre iaf? ^^

Så där nu har man skrivit av sig lite där också, dags att göra någonting annat. Kolla true blood kanske? Eller gå ut? Men nej skavsåren på fötterna gör för ont, illa!

Bra början?

Tanken var att jag skulle gå upp tidigt i morse och få en massa vettiga saker gjorda idag, så blev det verkligen inte. Jag glömde för det första att ställa in ett alarm som skulle hjälpa mig att vakna, eller om jag har stängt av det utan att veta om det jag vet inte jag är tankspridd så jag har ingen koll på någonting just nu. För det andra låg jag vaken några timmar i natt efter en konstig mardröm där jag blev nedskjuten och jagad i Halmstad city. Jag kommer aldrig mer gå upp på stan efter denna dröm ^^

Nu har det slutat med att jag inte har gjort någonting och klockan är snart tolv, värdelöst. Jag vill duscha för att få mig själv att komma igång lite med dagen men en annan del av mig säger att det är dumt att göra det nu när jag ska duscha efter träningen. Sååå, vad gör jag? Kanske ska äta lite lunch och hoppas att det ger mig energi till att göra någonting. Försöka duger...

Väldigt förvirrad och tankspridd idag, blir inget bättre inlägg än så här just nu så ni får stå ut med min virrighet en stund till. Jag ska försöka bättra mig, jag lovar!

Solsken

Gött väder ute! Eller ja, det var gött väder i alla fall men nu har det kommit en massa moln och förstört. Men jag hann i alla fall med en nice promenad i solskenet. Dagens tips: Ha inte oanvända skor på dig när du är ute på en promenad i sommarvärme! Det ger skavsår kan jag tala om och det är inte skönt. Jag kommer inte kunna gå normalt på mina fötter de närmaste dagarna, ibland får  man lida.

Hade tänkt sätta mig ute på gräset när jag kom hem, dvs nu, men det är ju inte lika kul nu när solen är borta så jag får klara mig ändå. Jag har slagit mig ner i soffan och kollar hockeyn, ser lovande ut!

Är åskan påväg? Maybe...
Kort och meningslöst inlägg, håll till godo ;)

SvammelGrillning igår, nice! Gott med grillat som vanligt, nu är jag sugen på att gå till Maxi och köpa dyra jordgubbar för pengarna som blev över från gårdagens utgång, kanske man ska göra också. Jag är rastlös och trött på samma gång, ingen bra kombination alls faktiskt. Sätta sig i en brassestol ute i solen kanske? Eller först köpa jordgubbar och sen sitta där?

Jag hade någonting jag skulle blogga om men det har lite smått försvunnit från mitt minne så jag får återkomma med det om jag kommer på det igen, annars var det säkert inget viktigt.
Var är förresten den där åskan som skulle komma idag? Den verkar vara överallt utom här i Halmstad, jag vill ju ha den! Jag vill fota blixtar! Det är så förbannat kvavt i luften också så en åsksmäll eller sju behövs har jag konstaterat, kooomsi komsi! Kom då, jaa kom då!

Nej någonting måste göras!
Tjao

Bombus Polaris

Det kanske inte är riktig sommar än men det är i alla fall sommar! 23 grader varmt kl 8 i morse, trots att det är molnigt, I like! =) Nu väntar jag bara på att den där utlovade regnskuren ska komma så att solen kan visa sig för oss lagom tills vi ska grilla!


Om ni inte har listat ut vad gårdagens bilder föreställer så får ni ett av svaren här nu, en humla! Men det var väl inte den bilden som var svårast att komma på skulle jag tro. På tal om humlor, jag har egentligen aldrig tänkt på att det finns en massa olika humlor, humlor som humlor brukar jag nog mer tänka (om vi inte snackar oversized fjällhumlor då som jag har tjatat om förr). Jag upptäckte igår att jag ju faktiskt har tagit kort på två olika typer av humlor, dock ingen fjällhumla eller polarhumla *snyft*

Bombus Polaris är ett väldigt sött namn på en humla förövrigt, tydligen är det latin för polarhumla. Hur ser en sån ut? Är den vit? Jag vill ta kort på en vit humla! Helst vill jag ju ha den där alldeles för stora, vita och fluffiga humlan som husdjur men det är med genmanipulering är inte min grej så jag måste utbilda mig inom det först ;) Kan man kanske utbilda sig på wikipedia om hur man skapar en genmanipulerad humla? haha! För nog hade det varit sött med en oversized fjällhumla allt, jag kan inte riktigt släppa den idén verkar det som. Den där ormen med päls hade också varit söt. Sätt päls på vilket djur som helst och det blir sött, jag gillar idén!

F1 karriären är långt borta?

Från Fotograferingen i förra inlägget så går vi raskt över till motorsporten, min andra stora passion här i livet. Jag längtar fruktansvärt mycket till sista helgen i maj då jag ska få köra min älskade kart igen! Fram tills dess ska det bli nack- och armträning som heter duga, pumpa muskler så jag inte behöver bryta racet för den där förbannade nacken för då blir jag ärligt talat förbannad. Ibland hatar jag verkligen att vara tjej, varför ska vi ha svagare muskler än killarna för?

Min F1 karriär är långt bort just nu har jag konstaterat, jag har varken nackmusklerna eller pengarna för att kunna köra det just nu *snyft* :P Läste på aftonbladet idag om helgens F1-race, ratten på en F1-bil är tydligen värd 380 000 kr!! Jag har inte ens råd med en ratt! haha! Möjligtvis har jag råd med en liten mutter, men den kostar väl kanske 100 000 bara den?! Nej jag får nog drömma mig bort och börja spela på Lotto om det här ska gå vägen. Någon som vill sponsra mig kanske? Betalar du ratten så är jag glad ;)

Nu blir det sängen, uppladdning för morgondagens äventyr!
Godnatt Sverige!

TylösandDet blev en promenad tillslut, och innan solen gick ner till och med! Tog bilen ut till Tylösand bara för att jag kunde och tog mig en promenad där ute. Jag trodde att det skulle vara mycket folk där ute en varm dag som denna men jag såg bara två tre pers, lugnt och skönt med andra ord. Vinden var däremot inte riktigt lika lugn och skön, men det kan vi ignorera tycker jag. Hur som helst så var det skönt att komma ut en stund och röra på fläsket, det behövs ju så att säga. Nicole, skärpning! Kom hit och fota med mig, Tylösand är inte samma sak utan dig!Hade självklart med mig min älskade kamera och för en gång skull även mitt Macro-objektiv så jag kunde ta en massa närbilder på allt och inget. Jag borde helt klart använda det objektivet mer än vad jag gör, skärpning Malena! För visst är det kul med närbilder? Ser ni vad alla bilder föreställer? Vissa är enklare än andra kanske men gör ett försök i alla fall! =)Sommar?

Helt plötsligt blev det sommar även i Halmstad, 24 grader varmt och strålande sol. I like! Me sooo happy! :D haha! Jag har tänkt gå ut på en promenad hela dagen men jag verkar inte vara kapabel att göra vad jag tänker att jag ska göra så det har inte blivit av. Kanske borde tänka att jag ska stanna inne hela dagen så gör jag kanske tvärtom?

Det luktar grillat i min lägenhet, luktar gott! Sitter ett gäng och grillar utanför och har trevligt, nästan så jag blir lite avundsjuk. Men jag får vänta med det tills imorgon för då ska det bli grillning a la Info! Troligtvis blir det även kåren och discobanta på dansgolvet (haha), längesen nu så det är jag värd inbillar jag mig.

Sommar sommar sommaaaar *sjunger* Helt underbart och detta solsken jag mig på så bra humör vilket bara gör det hela ännu bättre! Ska nog ta bilen till havet, bara för att jag kan, och njuta av livet! Ja det ska jag f*n göra! :D

Tjohooo!
*smittar av mig av mitt bra humör* (Hoppas det hjälpte)

Nu vill vi bara ha riktig sommar! Alternativt den där utlandsresan! Då skulle allt vara jättebra, nästan allt iaf.
*vrooom*

[vaaaats aa gaaaajjjjm]?Homer Simpsons var min inspirationskälla till träning idag ;)
What's a gym?
Aaah a gym!


Bekantade mig med min gamla vän löpbandet idag, inte för att jag löpte så mycket (haha) men jag kämpade på ändå. Simpsons på tv så timmen bara flög förbi, perfekt för mig!

Annars är jag på rätt bra humör idag, redovisningen klar och därmed också denna kurs. Gött! Jag har haft fruktansvärt mycket att göra den här sista läsperioden men det har helt klart varit värt det. Kursen Webb- och Multimediadesign är nog den kurs som har lärt mig mest av alla de kurser som jag har läst dessa tre åren, och den ingår inte ens i mitt program vad säger det om mitt val av utbildning? Så även om uppsatsen har blivit lite lidande och att jag har haft fullt upp dessa månader så har det varit värt det!

Sagt och gjort, nu tar jag halvt sommarlov! Halvt i och med att jag fortfarande har en uppsats att skriva, fnörp!

Fnörp

Galet trött man kan vara då, ändå vaknade jag innan klockan ringde, why? Hade gärna lagt mig ner och sovit tills klockan ringer men då kommer jag aldrig komma upp så det är lika bra att gå upp nu. Ska vara i skolan kl 07.30 för att förbereda inför redovisningen, jag kommer ju somna när jag ska lyssna på alla redovisningar idag. Men efter kl 15.00 kommer det troligtvis kännas rätt bra, förhoppningsvis blir jag på bättre humör då och kan njuta av tillvaron igen =)

Det blev en pluggkväll hos Lotti igår kväll för att få klart projektet som vi ska redovisa idag, varför vara ute i tid när man kan göra saker och ting sista dagen? Jag vill också tacka Lådbil något så fruktansvärt mycket för att hon cyklade till hemmakväll och köpte godis åt oss, det var väääldigt gott igår! TACK!

Nu får det bli frukost för annnars somnar jag nog igen och det är som sagt inte bra alls för då kommer jag inte komma upp när jag väl måste upp. Fnörp!

Kan ingen komma på något nytt?

Jag har många gånger funderat över det här med fotografering av människor, varför ska varenda fotograf ta lika dana bilder som andra fotografer? Är det modellerna eller är det fotograferna som har dåligt med fantasi? Kanske är det rent utav bara så att fotograferna ser en bild de gillar och sedan gör de samma sak själva med sina modeller? Jag vet inte men jag är trött på det, kom med något nytt! Ska jag behöva göra det själv?? :P

Framförallt är jag trött på bilder där en bruds ansikte (oftast är det brudar) speglar sig så att man ser personen två gånger, ansiktet liksom ligger mot ansiktet så att säga. Okej det blev jobbigt att förklara, jag återkommer till det. Jag menar inte på något sätt att det är fula bilder, jag gillar dessa bilder, men jag tycker bara att det är lite uttjatat. Har själv tagit liknande bilder när jag tog kort på en massa kameror. Tycker att tekniken gör sig bra på produktfotografering i allmänhet men det börjar väl bli uttjatat inom det området med snart.

Kan ju visa vad jag menar för typ av bilder så kanske ni förstår lite mer vad jag pratar om:Föreställ er nu att den vänstra är en snygg halvnaken (eller naken) karl som ligger och kör nån snygg pose, ni ser väl själva de breda axlarna och den muskulösa kroppen? Den högra bilden kan ni föreställa er är en snygg brud med vackra former som kollar dig rakt in i ögonen och säger att hon vill ha dig. Alternativt kan ni bara vara fantasilösa och försöka förstå vilken typ av bilder det är jag menar och skratta åt mitt försök till någon form av förklaring. Hur som helst så har ni säkert sett denna typ av bilder på någon av era vänners facebook eller liknande för det kryllar av dem har jag märkt.

Någon mer som tycker att detta börjar bli en uttjatad teknik?
Förslag på något nytt och revolutionerande som jag kan börja med kanske?

Aaarghhhh!

Jag gillar inte alls tillvaron just nu! Jag vill inte sitta här och försöka plugga när jag ändå inte får någonting gjort, jag vill vara i Mora och köra min älskade kart med de andra små "barnen". Mamma ringde från Mora innan, det spöregnade och gick inte speciellt bra för någon, det gör mig ännu mer arg på tillvaron för då hade jag ju kunnat köra ifrån alla utan större problem och det hade ju varit helt underbart! Remind me, varför stannade jag i halmstad i helgen? Jo just ja, det är redovisning kl 9 imorgon bitti! Fan ta den j*vla redovisningen, vill inte!

Som om inte det räckte för att göra mig på dåligt humör så har vi det där med c-uppsatsen. Jag har valt att redovisa den i höst istället för om någon vecka som jag egentligen skulle göra eftersom vi nu inte är klara. Bara det hade kunnat få mig på dåligt humör, men att jag sedan får reda på att alla grupper som "tillhör" två av handledarna kommer att redovisa uppsatserna i höst gör bara det hela ännu värre. Vad säger det om dessa två handledare? De lyckas inte få någon grupp att bli klara för att redovisa nu till sommaren, värdelöst! Min handledare kan jag förstå, jag blir mer förvirrad när jag har varit på handledning än vad jag var innan. Varför får man en handledare som inte har kompetensen inom det ämne som man skriver om? Speciellt förvirrad blir jag av detta eftersom vi innan vi började skriva skulle bestämma vad vi skulle ha för ämne för att få en handledare som passade in på det. Det fick då inte jag! Förbannad blir jag! Och det gör inte det hela bättre att alla grupper som har de övriga handledarna är klara och kommer redovisa! Hade jag också blivit klar om jag hade haft någon av dem? Ja troligtvis för då hade man fått vettig handledning! GAAAAHHH!!!!

Ingen bra dag idag!!
Help me! Gör mig på bättre humör!
Av någon anledning har jag en känsla av att dagen bara kommer bli värre :S Jag vill bara krypa ner under täcket och gömma mig tills alla bekymmer är borta, går det?

Duktigt!

Nu är jag nästan stolt över mig själv ska ni veta! Jag tänkte lägga mig i soffan och glo på F1-kvalet, bara ligga och slappa. Meeen så kom jag på att det var jättedumt så jag drog till gymmet och kollade på det istället, visserligen utan ljud men det funkade det med =) Så det blev en timmes crosstrainer istället för slappande på soffan, stolt över mig själv, nästan.

Plugget har gått mindre bra idag, måste försöka ta mig själv i nackskinnet så jag gör något vettigt snart. Motivationen är nere under golvet, under källaren om jag hade haft någon. Men jag ska nog lyckas få någonting gjort denna helgen i alla fall, hoppas jag!

Funderar och funderar, vad kommer jag fram till? Inte mycket vettigt men det är mycket som snurrar runt i huvudet som jag kanske bloggar om senare om jag får ihop det till något trevligt =)

Terrified

Ja då var vi här igen Malena! Kan jag aldrig lära mig? Jag hatar mig själv just nu för jag kan inte sluta tänka, jag överanalyserar alltid allt, det är lite min specialitet. Varför måste jag analysera allt? Kan jag inte bara go with the flow så att säga och se vad som händer sen? Nej det går tydligen inte för just nu överanalyserar jag allt, vissa saker kan jag väl ta reda på så jag slipper analysera men jag vet inte om jag vill veta svaret. Jag är lite kluven just nu, ena delen av mig vill veta svaret och den andra delen vill inte alls veta, samtidigt som ena delen av mig vill en sak och den andra delen är mest förvirrad och vill springa härifrån. Man kanske skulle ut och springa i regnet?

Förvirrat inlägg av en förvirrad Malena!
Ska försöka mig på lite plugg nu men jag vet inte vad som hände med min energi och motivation, det bara försvann =/


I'm terrified..

Back on track

Här skrev jag egentligen ett inlägg om hur jag skulle tillbaka till verkligheten efter några dagars "semster" från allt, men det inlägget försvann så jag skippar det. Jag har hur som helst haft några trevliga dagar här och har varit lite frånvarande från datorn, men nu är jag tillbaka.

Kom på en sak som jag hade tänkt att blogga om i onsdags men som aldrig blev av. Jag upptäckte att radioreklam kan bli ganska komiskt när radion byter mast/sändare/kanal vad vi nu ska kalla det, radion byter ju ibland radiosändare från exempelvis radio dalarna till radio örebo. När jag åkte ner hit i onsdags så lyssnade jag i all fall på radio en stund för att få höra något annat än de skivor jag hade i bilen, tröttnade rätt snabbt eftersom de spelar samma låtar om och om igen på radio. Hur som helst, radioreklam var det ja, så här lät det i onsdags:

"Din smak är inte som andras, varför ska då sin tv-tablå vara det? Hälsningar Pelles däck"

Radion bytte alltså sändare (ja nu får det heta sändare) mitt i reklamen, skiftet märktes inte i huvudtaget mer än att den avslutades med "Hälsningar Pelles däck", det var nästan inget hack eller någon störning alls. Jag tyckte detta lilla felaktiga reklaminslag var väldigt komiskt där jag satt i min ensamhet i bilen, så jag skrattade lite för mig själv och startade sedan min egna musik istället.
Så tokigt det kan bli ^^

Nu ska det bli lite plugg, back on track?

Splash sa haren

Jag funderar på att skriva en bok, den ska heta "Splash sa haren och andra saker du inte vill ska hända på vägen". På väg ner till Halmstad idag såg jag nämligen en hare som blev splashad mot en lastbil, och då menar jag verkligen att det blev ett splash. Inte ett litet dunk av att den blir överkörd och sen var det över, nejdå detta var rena skräckfilmen för en hare.

Haren sprang ute på vägen, jag kommer från ett håll och lastbilen från det andra, haren får panik och börjar hoppa, dumt nog så hoppar han precis där lastbilen kommer och inte ner i diket. När den slog i lastbilen sa det splash och blodet bokstavligen sprutade över lastbilen, att lastbilen sedan var vit gjorde det hela ännu mer effektfullt. Lastbilen brummade på och allt som blev kvar var på vägen var lite blodfläckar och ett litet köttstycke, någon som är sugen på harstek kanske?

Jag har nog aldrig riktigt sett ett djur blivit överkört av en lastbil, det var.. effektfullt så att säga. Får vara glad att det var en hare och inte en älg för då hade nog jag blivit mos av lastbilen som skulle ha försökt väja för älgen, haren struntade han fullständigt i och det kanske var positvit för min del. Men som sagt, blodet sprutade och hade jag varit tio meter längre fram hade även min bil blivit full av blod, så jag är glad att jag klarade mig ifrån det och att det inte var jag som körde över den lilla stackars haren.

Bra tisdag helt enkelt

Denna tisdag började bra med ett perfekt humör och dagen fortsatte faktiskt rätt bra också, kors i taket.
Handledning som var vettig för en gång skull, så nu känns det bättre med uppsatsen även om jag får redovisa den lite senare än det är tänkt för att det inte finns en chans att jag blir klar, men det gör mig ingenting.

Efter det blev det lite plugg, inte jättespännande. Följde även med min kära far till banan i Borlänge och körde lite i min älskade kart, träningsvärken i nacken gjorde sig påmind om jag säger så haha. Men det var värt det, helt klart!
Karting on Tour på kvällen, massa nybörjare som ville testa att köra kart. Trevligt men kallt kan vi sammanfatta det som.

Dampade mig även lite med kameran, lite av resultatet kommer här:
Underbara tisdag

Jag är på ett helt underbart humör denna morgon, fråga mig bara inte varför för jag har ingen aning. Jag vaknade tio över sex och var jättepigg så det blev en morgonpromenad i solskenet! NICE! Gick ner till vattnet och satte mig på bryggan en liten stund, lugnt och skönt, precis vad jag behövde denna morgon. Sedan blev det lite powerwalk runt i Sörvik, men jag är besviken, var är alla dessa djur som jag är så rädd för? Kunde väl ha fått se en älg, eller åtminstone en katt men inte då, allt jag såg var grodrom och duvor, inte ens en liten orm fick jag se.
Det närmaste orm jag kom var denna rostiga kedja, besviken! :P


Jag fick nöja mig med blommor denna vackra morgon, nästa gång vill jag se en älg så jag kan bli lite rädd!


Nu ska jag fixa mig själv lite så jag kan ha skype-handledning senare, längtar inte haha
Dessvärre blir det nog ingen resa till Halmstad idag heller =( Får åka tiiiidigt imorgon bitti! *gäsp*

Försäkringar och Pension hit och dit

Fick ett litet trevligt avbrott i mina pluggförsök idag, Emma kom förbi och hälsade på efter sin väldigt spännande första arbetsdag på det nya jobbet. Blev en promenad till burtjärn och lite gungande i lekparken, trevligt värre. Roade henne med att läsa försäkrings- och pensionsbrev en stund också ;) Vilket tar mig in på mitt lilla ämne för dagen.

Det kommer en väldig massa brev från försäkringsbolag och pensionsbolag och grejer till brevlådan, och vad gör jag med allt? Jo jag kollar lite snabbt på det (i bästa fall) och gör mig sen av med det (troligtvis ger jag det till pappa så han får göra vad han vill med det). Men man borde säkerligen sätta sig in lite mer i allt det där så man får så mycket som möjligt i pension eller vid olycka osv. Ofta jag kommer orka göra det?! Nej usch så tråkigt det låter, och usch vilka tråkiga blogginlägg jag såg framför mig ;)

Mycket som jag läser förstår jag inte vad det ska vara bra för heller, bara kostar en massa pengar!
Läste ett litet fint brev om en motorsportsförsäkring, det skulle kosta ca 750kr i månaden att försäkra min kart, som hittat ju ^^. Sedan kunde jag välja att betala lite mer för att försäkra min utrustning, dvs hjälm, skor, handskar, overall osv. Låter ju jättebra, eller hur? Om det sedan skulle hända någonting och jag skulle behöva använda min försäkring, vid exempelvis stöld, ja då ska jag betala 2000 kr i självrisk. Visst på själva karten skulle det kanske vara bra eftersom den är värd en del, men att försäkra utrustningen, exempelvis skorna, ska jag behöva betala 2000 kr för om de blir stulna (varför nu någon skulle ta mina kartskor?)?? Hur som helst så låter det i mina öron ganska fånigt att försäkra utrustningen, speciellt eftersom allt det där ingår i hemförsäkringen ifall att någonting skulle hända, har jag ju fått förr ^^

Vad säger ni, ska jag försäkra mina skor? ;)

Dagens post-it: Någon gång i livet ska jag sätta mig in i det där med pension, men inte idag!

Halvt förstörd

Denna dagen är en jobbig dag. Att ha träningsvärk i nacken är en jobbig sak, jag orkar knappt hålla huvudet uppe så jag känner mig lite smått handikappad idag. Försöker få plugg gjort så gott det går medan jag ligger och försöker hålla huvudet så stilla som möjligt haha
Okej det är egentligen inte jättesynd om mig, jag får ju skylla mig själv att jag kör kart, men ont gör det. Tänk dig ungefär som när du har träningsvärk i magen och knappt kommer ur sängen, ungefär så känns det fast i nacken och mest hela tiden eftersom huvudet ska hållas uppe haha. Men det ska nog bli bättre, ska hem till Halmstad och träna nacken mer. Mest sidan av halsen/nacken som känns idag, de bakre musklerna verkar jag ha fått tränade iaf vilket ju är väldigt positivt, mer träning för sidfläsket på halsen nu då haha ^^
Men det är läskigt vad handikappad man blir utan pigga nackmuskler, som jag så många gånger innan har konstaterat haha

Nu blir det hårdträning inför deltävlingen i Borlänge som inträffar om tre veckor! Får hoppa över tävlingen i Mora som går nu i helgen, lite för mycket att göra för att hinna åka dit tyvärr. Men kanske lika bra det, dåliga minnen från den banan som kan förstöra min körning där. Måste se allting positivt! ;)

Dags för lite mer plugg nu då, försök till plugg i alla fall!
Later!

Summa summarumEftersom nu inte mina sms-bloggningar har kommit in av nån anledning (kommer säkert senare och förvirrar till det hela) så gör jag väl en sammanfattning av tävlingen här då.

Första träningen: Karten startade! Mycket positivt. Ingenting åkte av, ännu mer positivt.
Andra träningen: Allt satt fast (som vi märkte i alla fall), inte mycket mer än så.
Tidskörningen: Gick inge vidare alls på grund av långsamma förare som störde, dumma! Är det inte damerna först som gäller nu för tiden?
Första heatet: Andningsproblem och panikattack! Pollenallergi som bara blir värre och värre för mig, luftrören blev jättesmå och jag fick halvpanik så jag fick avbryta heatet.
Andra heatet: Dopad med Bricanyl och Loratadin så satte jag mig i karten och försökte tro på att det skulle fungera! Yes det fungerade, men det blev inge vidare ändå eftersom jag fick starta sist och inte kom om folk i tid!
Finalen: startade på 14:e plats av 16, yeeeajjjjhhh! Hade inga större förhoppningar på en vinst vid det här laget kan jag meddela. Och ingen vinst blev det heller, men jag körde upp mig 6-7 placeringar i alla fall så med tanke på omständigheterna så är jag i alla fall relativt nöjd med dagen!

Blev även ett inköp av hjälm så där i slutet av dagen, vi behöver inte tala om vad den kostar men det var på tiden att jag skaffade en ny. Den gamla är för stor och tio år gammal, välanvänd kan vi kalla den. Mina förhoppningar är att nacken inte ska ta lika mycket stryk med en hjälm som sitter som den ska, hoppas hoppas!

Nu blir det sängen, bilfärd ner imorgon? Maybe not, I don't know right now....
Zzzz....


Förresten så verkar träningen ha gett lite resultat, I like! :D

Blaha

Mina senaste sms-bloggningar har inte kommit upp på bloggen =(

Uppdatering efter första träningen! Kart...

Uppdatering efter första träningen! Karten startade och ingenting åkte av, positivt! Däremot satt inte frontspoilern fast som den skulle så den hade kunnat åka av. Till träning två har vi satt fast spoilern och satt på nya däck, sitter de fast tro? :P ps. Grattis på födelsedagen emma! Jag gissade på att du inte ville bli väckt av ett sms kl 6 i morse ;)


Woho första utgiften! Ny vattenpump för 14...

Woho första utgiften! Ny vattenpump för 1400 kr haha! Dagen börjar bra!


Uppe med tuppen! Står för tillfället ut...

Uppe med tuppen! Står för tillfället ute på banan och väntar på förarsammanträde, inte så kallt som jag förväntade mig att det skulle vara. Det Kliar i gasfoten! Snart dags att rasta karten, om den startar vill säga haha hur ska detta gå? :/ :P


Why?

Jag ställer mig frågande till varför hotell använder sig av duntäcken?! Visst det är säkert lite lyxigare och lite bättre men jag kan ju inte andas! Tur att jag har allergitabletter så att jag kommer kunna sova och andas i natt i bästa fall.

Är det meningen att man ska behöva säga till att man vill ha något annat? Men hur ska jag veta att de har duntäcken när nu inte alla hotell har det? Dumma Scandic att göra så här mot mig! Eller är det bara jag som är dum och inte förstår det hela och inte säger till innan?

Nu börjar jag i alla fall kunna andas. positivt!

Enköping

Jag kom fram! Fick till och med se sista finalen för dagen och känna doften av kartarna ^^
Stod med ett fånflin och njöt i regnet, ja jag är lite skum jag vet.

Nu sitter jag här på ett hotell och fördriver tid tills jag ska få mat. Fågelungen är hungrig, ge mig mat!
Annars är jag riktigt pepp för imorgon! Håll en tumme för att min kart startar, inte testat det i år än, men varför vara ute i tid? ;) haha

Later!
*kurr kurr*

Upp och iväg!

Då var det dags, nu drar jag snart mot Enköping :)
Längtar till imorgon då jag får köra min älskade lilla kart, har saknat det så otroligt mycket. Skiter i om det är regn eller om det är strålande sol, jag ska få köra min kart så jag är lycklig :D

Glöm inte att följa min otroligt vackra sms-bloggning som jag hade tänkt roa mig med när jag inte kör imorgon!
Have a nice weekend!


Dagens post-it: Wish me luck!

Nej

Jag verkar inte kunna få mycket gjort idag inte, och inte vet jag varför. Har försökt plugga hela dagen men det går ju inte.. jag är bara rastlös och vill göra en massa annat. Försökte med en powernap, men jag kunde inte koncentrera mig mer efter den. Jag gick även ut en sväng för å se om det skulle hjälpa, men icke då, jag höll bara på att blåsa iväg där ute i stormen. Så nu sitter jag här och försöker plugga igen, går sådär va. Men det kanske går bättre senare idag? Hoppas kan jag alltid göra. Nu får det bli en paus för att packa innan jag ger mig på den där uppsatsen igen.

Dagens post-it: Gå INTE ut, du kan försvinna med vinden!

Jag är redo!

Nu är jag redo för tävling, ge mig söndag!
Var på gymmet i morse och köttade en sista gång innan tävlingen, NICE! Har kommit fram till att det är ganska bra om det regnar i Enköping på söndag för då blir det inte riktigt lika jobbigt åt nacken, inte lika mycket G-krafter som förstör nacken. SÅ min tanke är att det kan vara bra att börja lite lugnt för nacken med en regntävling. Men nu försöker jag bara hitta på positiva saker med detta tror jag, som vanligt. Hur som helst så kan jag inte påverka vädret, hur mycket jag än vill, så det är bara att gilla läget oavsett hur läget blir.

Hur kommer det sig att jag är så äckligt positiv till allting?
Missförstå mig rätt! Jag klagar absolut inte på det, jag bara funderade lite..

Väder och vindJa som jag tidigare har nämnt så ska jag ju till Enköping på tävling i helgen, har längtat som en gnu till denna helg. Men nu när jag kollade vädret längtar jag inte riktigt lika mycket. Regn och typ fem grader, det kommer bli kallt! Usch blött, kallt och allmänt jobbigt, plus att det inte går att köra fullt hela tiden heller, har ju längtat efter den där adrenalinkicken från hastigheten. Nu kommer jag ju bara få en adrenalinkick av att det är så förbannat kul, men det kanske duger med bara den?!

Jag älskar ju egentligen att köra på regn men inte när det ska vara så kallt som det ska vara, då kommer jag ju förfrysa hela mig av att vara ute hela dagen :S Dags att packa ner vinterjackan kanske?!

Nu ska jag lägga mig och sova, ställa in mig på en regnig helg och bara drömma mig bort.
Jag ska vinna!

Bättre sent än aldrig!Hahah jag gillar att tentan gjordes 2007 och att jag fick in betyget för uppsatsen 2010, bara några år senare så där ;) Meeen jag fick den gjod tillslut iaf, och jag gjorde den faktiskt innan jul så det är bara betyget som är lite segt, jag var bara två år efter med att göra den haha! Bättre sent än aldrig, right?! Kunde ju ha varit värre..

En sak mindre att tänka på i alla fall, då var det bara resten kvar!

3 dagar kvar!

Jag kan säga redan nu att jag inte kommer att ta mig till skolan imorgon, tveksamt om denna dag också faktiskt. Köttade rejält på gymmet idag, magen har torterats! Så imorgon kommer jag inte ta mig upp från sängen, vilket betyder att jag kommer få plugga hemma och inte i skolan ^^ Nästan så jag skulle ha svårt att ta mig upp redan nu om jag nu kände för att försöka mig på det, men det gör jag ju inte för tillfället.

Nästan så jag är stolt över mig själv, nästan sa jag!
Laddar för tävlingen! På söndag smäller det, eller nej det är ett dumt ordval när det gäller motorsport, på söndag gäller det är nog bättre. Dags för årets första tävling och självklart årets första vinst! ;) Hoppas att alla muskler vill som jag vill och inte ger upp, då pratar jag mest om dig lilla nacke, håller du huvudet uppe hela tävlingen så ska du få en belöning (vad nu det skulle vara), snääääällla! *blinkblink* Be nice to me!
Aaaah jag längtar! Jag är helt överlycklig över att jag ska få köra igen, var ju 7 månader sen sist :S Men nu är det bara tre dagar kvar!!! Wieeee *lycklig*

Kommer troligtvis att sms-blogga lite från tävlingen ifall någon är nyfiken på hur mycket åt helvete det går för mig, eller oj, jag menar hur otroligt bra det går för mig, självklart.

Nu blir det plugg! Later!

*Dreggel*

Dagens dregglande avklarat, en av de snygga instruktörerna på gymmet jobbade idag, inte samma som igår men helt okej ändå ;) Nice ass!

hrm ja men precis, tränat har jag gjort (och dregglat lite) och det var ett riktigt nice träningspass faktiskt. Med Simpsons på tv är jag oslagbar, då kan jag nog stå två timmar på crosstrainern om det vore så men nu ska vi inte överdriva här, en timme fick räcka!

Förövrigt är det fruktansvärt skönt att ha klarat av redovisningen, gick rätt bra så jag är glad. Jag slapp alla frågor om "bakomliggande informationsarkitektur" och annat konstigt som jag mest hade yrat fram nåt skumt svar på *phu* Jag hade nog mest sagt "läs min dokumentation så får du svaret", undra om det hade varit godkänt?

Efter den där fruktansvärda redovisningen tog jag en paus i pluggandet och spelade lite Sims, riktigt längesen sist. Jag förstår bara inte varför alla mina simmar ska bli så snuskiga och odrägliga, någon som förstår?! ;P Spelade väl en stund, men sen fick simmarna en j*vla unge så då var det inte kul längre :P

Kom fram till, ännu en gång, att jag är msn-beroende. Spelade sims på den nya datorn och hade msn på den gamla, nödvändigt?! Man kanske borde läggas in på nåt hem för msn-avgiftning?
Förresten så gillar jag min nya dator, det gick snabbt som tusan att ladda Sims *lycklig* ^^

Nu är det snart dags att försöka sova och ladda upp batterierna för morgondagens träningspass ^^
*slurp* *dreggel* aaaah nom nom* *zzz*

Män med muskler!

mmmm män med muskler *aah nom nom*
Gymmet idag blev en trevlig vistelse men en muskulös ung instruktör som skulle instruera någon snubbe lite övningar. Blev alldeles fnissig ju ^^ Jag höll på att träna sidfläsket bland de fria vikterna när instruktören kom och frågade om han fick låna den en liten snabbis för att visa den där skumma snubben hur man gjorde (som om nu inte jag gjorde den tillräckligt bra eller vadå?), jag stod mest som ett förvirrat asplöv och såg dum ut skulle jag tro, men det var nice att kolla på.
När jag hade återhämtat mig gick jag och gjorde bönorna sällskap på stretchmattan, en stund efteråt gick även instruktören dit och visade lite övningar för den där andra snubben. Då blev vi alldeles till oss alla tre och fnissade lite för oss själva. Lådbil var duktig och försökte kolla fram lite diskret bakom två pillatesbollar, själv var man inte direkt diskret utan jag satt mest och stirrade, dregglade och gjorde konstiga ljud från mig. Men trevligt var det och många skratt gav det, speciellt "Sära lite på benen" ordern som kom från instruktören ^^

Märks det att jag är svag för män med muskler? Helst ska det vara armmuskler, riktigt sexigt! I like, så fixa biffiga armmuskler! ;P

Nu väntar vi på en vacker illustration av detta på Floppys blogg, den kommer bli riktigt vacker!

Du kan vara ett tunneltält!

Riktigt spännande föreläsning idag, var fem pers när vi började, tre pers till trillade in efter en halvtimme typ, inte jättemånga som sagt. Vi fick en uppgift att sortera tält, eller ja det kanske inte var uppgiften men det var det vi gjorde i stort sett. Tunneltält, Självstagandetält, Tarp och Kåtor.. lärt mig mycket idag ;P Mest intressant var ju Naturkompaniets hemsida som ställer frågan "Vad ska du använda tältet till?" och ett av svarsalternativen är "Paddling". Hur använder man ett tält till att paddla? Men sätter sig i det, tar en åra (det heter kanske paddel) och börjar paddla, eller?! Låter hur som helts roligare än att tälta på det vanliga traditionella sättet ;) Men å andra sidan så behöver man ju inte sovaa i tälten, eller hur Lotti ^^

Riktigt besviken blev jag också, vad har hänt med de gamla vanliga traditionella tälten? Ni vet de där tälten som man ritade när man var liten som var trekantiga och avlånga. Nu förtiden verkar det bara vara massa runda tält, typ kupoltält, tunneltält osv. Vad hände med ett vanligt enkelt tält??!

Dagens post-it:
Du kan vara ett tunneltält!

Duschorgasmer

När jag ändå håller på att klaga på saker som går på tv så kan jag väl fortsätta med att klaga på alla dessa reklamer för duschtvålar, schampoo och allt vad det är där tjejen typ får en orgasm av att duscha. Har gått en hel hög med sånna nu ett tag. Bland annat denna:Hur ofta står du och stönar för dig själv i duschen när du använder ditt schampoo eller tvål??
Det kanske bara är jag som inte gör det??

Sedan har vi ju palmolive-reklamen (som jag inte orkar leta efter på youtube) där tjejen absolut måste hoppa in i fontänen och ta en dusch för att hon inte klarar av att vänta längre, hon får typ också en orgasm. Vad är detta egentligen?! Gaaah :P

Nej om jag skulle fortsätta med programmerandet kanske..

Animeringar hit och animeringar dit

Med alla dessa animeringar som måste göras i flash i detta projekt kom jag att tänka på en sak som jag har tänkt blogga om länge nu.

Jag har nämligen en sak som jag ogillar väldigt mycket och det är animeringen av degklumpen till introt till tävlingen "var é degen" i Rivstart på TV 6. Jag brukar behöva genomlida att kolla på den när vi är på gymmet på morgonkvisten, men då utan ljud, den är nästan ännu värre med ljud. Man tycker ju att TV 6 bör kunna göra en ordentlig animering och inte någon som typ är gjord i paint som Lotti uttryckte sig. Vad tänkte dem egentligen? För att ni ska förstå vad jag menar så lägger jag in den här nedanför så ni kan se den otroligt hemska deg-animeringen som jag får genomlida typ varje morgon (lätt överdrift). Måste ju passa på att lägga in youtube-klipp nu när jag äntligen har ett fungerande youtube i och med den nya datorn ^^ så nu behöver du inte klaga på detta emma ;)Så vad tycker ni? Fin va? :P

På't igen då

Jag känner mig inte jättepigg just nu men jag är i alla fall uppe! Det är tur att jag har en personlig väckarklocka som ser till att jag kommer upp  så här på morgonen, det behövdes nog ^^
Idag är sista dagen som jag har på mig att göra klart projektet, redovisning imorgon kl 9 *hjälp* Undra hur mycket som kommer gå åt helvete på den då, för min webbplats kommer ju knappast funka på den datorn med min vanliga tur haha

Nej nu är det dags att sätta igång med pluggandet, dokumentationen blev klar igår kväll men det är fortfarande mycket att göra innan detta är klart. Har ingen vidare lust alls att redovisa detta imorgon.. help me!

Släpp ut mig!

Jag vill ut härifrån! Vill inte vara instängd längre!
Hatar att behöva sitta här inne i lägenheten och plugga när allt jag vill är att gå ut. Jag vill ut, min energi är inte av denna värld just nu, fruktansvärt rastlös är jag! Men jag känner inte att jag har tid att ge mig ut och gör någonting åt saken då jag har ett berg av saker som ska göras. Dokumentationen börjar arta sig i alla fall, men ännu är det långt kvar tills jag får semester. Jag behöver någon som tycker synd om mig just nu, för det är fruktansvärt synd om mig (ala i-landsproblem)!

Sommarkurs vet jag inte om det blir nu heller, verkar inte lovande. Jag ställer in mig på att få glida runt och göra absolut ingenting i sommar, förutom att jobba lite då och då och köra min kart alldeles för sällan (enligt mig). Men det kan väl vara skönt det med, faktiskt jätteskönt :P

Nej nu ska jag fortsätta döna på dokumentationen så jag eventuellt får göra någonting annat denna dag!

Pepp!

Jag har varit och gymmat nu på morgonen, köttade ordentligt på crosstrainern ska ni veta. 693 kalorier, dumt att jag inte körde nån minut till så jag kom upp i 700 men det är bra att vara efterklok har jag hört ;) Nu blir det förbannat mycket dönande på gymmet denna vecka, och med min fina nackhuva, för nu ska jag bli redo för söndagens tävling!!

Förutom dönande och köttande på gymmet ska det bli en massa massa dönande med plugg också. Längtar inte till onsdagens redovisning men när den är klar så är jag i alla fall av med ett projekt, då är det bara ett kvar plus uppsatsen att kötta med så då blir det ju nästan mänskligt med jobb även om det kommer göra så att jag inte har något liv utanför plugget de närmaste veckorna. Efter den 27:e maj, alternativt den 20:e om vi inte blir klara med uppsatsen i tid, kommer det kännas fruktansvärt skönt att få lite ledigt en liten stund innan sommarkurser och annat drar igång.

Nu blir det dokumentationsskrivande för hela slanten fram till lunch, sen lite mer om jag inte nu blir klar med den innan lunch men det kommer ju aldrig hända. Drömma kan man alltid göra!

Det luktar cigarettrök i min lägenhet också, har en känsla av att det är min nya granne som är orsaken med tanke på att alla fönster osv är stängda, men jag ska nog öppna ett så jag får frisk luft. Blir det inte bättre kommer jag fan i mig gå över och skälla på han eller hon, vad det nu är för något. Gaaah!

Tack och hej från mig för stunden!

Jaha då sitter man här i Sannarp och kolla...

foto0252 (MMS)

Jaha då sitter man här i Sannarp och kollar på fotboll med nicole. Jag hejar tydligen på de gula! Skönt med paus i plugget :D


Godnatt Sverige

Lördagkväll var det ja, jag har fått för mig att det är söndag men det kan bero på att jag inte har varit ute och festat kanske ;) Jag kom precis hem efter en kvälls programmerande och filmtittande hemma hos Lotti, nice! Björnbröder och 28 dagar senare samtidigt som man sitter och jävlas med flash, som var ovanligt snällt mot mig idag faktiskt, är riktigt trevligt. Jag och Lotti satt och gjorde skumma ljud i vårt programmerande och Sofie kollade mystiskt på oss, blev hon rädd eller ville hon bara koncentrera sig på filmen? ;) Vad vet jag, kul kväll ändå trots plugg!

Imorgon ska det bli ännu mer plugg, upp tidigt är det tänkt så jag hinner få någonting gjort. Det verkar som det ska bli en paus på eftermiddagen också för att träffa Nicole, tydligen kolla på fotboll. Gissar att jag inte kommer kolla jättemycket på fotbollen (inte riktigt min grej), men det ska bli trevligt att träffa min Bill igen för det var alldeles för längesen!

Nu borde jag sova, kommer jag göra det tro? Möjligt, men först lite mer flash!
Sedan ska jag lägga mig och sniffa på min kudde för den luktar gott.
Godnatt Sverige!

RSS 2.0