3 dagar kvar!

Jag kan säga redan nu att jag inte kommer att ta mig till skolan imorgon, tveksamt om denna dag också faktiskt. Köttade rejält på gymmet idag, magen har torterats! Så imorgon kommer jag inte ta mig upp från sängen, vilket betyder att jag kommer få plugga hemma och inte i skolan ^^ Nästan så jag skulle ha svårt att ta mig upp redan nu om jag nu kände för att försöka mig på det, men det gör jag ju inte för tillfället.

Nästan så jag är stolt över mig själv, nästan sa jag!
Laddar för tävlingen! På söndag smäller det, eller nej det är ett dumt ordval när det gäller motorsport, på söndag gäller det är nog bättre. Dags för årets första tävling och självklart årets första vinst! ;) Hoppas att alla muskler vill som jag vill och inte ger upp, då pratar jag mest om dig lilla nacke, håller du huvudet uppe hela tävlingen så ska du få en belöning (vad nu det skulle vara), snääääällla! *blinkblink* Be nice to me!
Aaaah jag längtar! Jag är helt överlycklig över att jag ska få köra igen, var ju 7 månader sen sist :S Men nu är det bara tre dagar kvar!!! Wieeee *lycklig*

Kommer troligtvis att sms-blogga lite från tävlingen ifall någon är nyfiken på hur mycket åt helvete det går för mig, eller oj, jag menar hur otroligt bra det går för mig, självklart.

Nu blir det plugg! Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0