Aaarghhhh!

Jag gillar inte alls tillvaron just nu! Jag vill inte sitta här och försöka plugga när jag ändå inte får någonting gjort, jag vill vara i Mora och köra min älskade kart med de andra små "barnen". Mamma ringde från Mora innan, det spöregnade och gick inte speciellt bra för någon, det gör mig ännu mer arg på tillvaron för då hade jag ju kunnat köra ifrån alla utan större problem och det hade ju varit helt underbart! Remind me, varför stannade jag i halmstad i helgen? Jo just ja, det är redovisning kl 9 imorgon bitti! Fan ta den j*vla redovisningen, vill inte!

Som om inte det räckte för att göra mig på dåligt humör så har vi det där med c-uppsatsen. Jag har valt att redovisa den i höst istället för om någon vecka som jag egentligen skulle göra eftersom vi nu inte är klara. Bara det hade kunnat få mig på dåligt humör, men att jag sedan får reda på att alla grupper som "tillhör" två av handledarna kommer att redovisa uppsatserna i höst gör bara det hela ännu värre. Vad säger det om dessa två handledare? De lyckas inte få någon grupp att bli klara för att redovisa nu till sommaren, värdelöst! Min handledare kan jag förstå, jag blir mer förvirrad när jag har varit på handledning än vad jag var innan. Varför får man en handledare som inte har kompetensen inom det ämne som man skriver om? Speciellt förvirrad blir jag av detta eftersom vi innan vi började skriva skulle bestämma vad vi skulle ha för ämne för att få en handledare som passade in på det. Det fick då inte jag! Förbannad blir jag! Och det gör inte det hela bättre att alla grupper som har de övriga handledarna är klara och kommer redovisa! Hade jag också blivit klar om jag hade haft någon av dem? Ja troligtvis för då hade man fått vettig handledning! GAAAAHHH!!!!

Ingen bra dag idag!!
Help me! Gör mig på bättre humör!
Av någon anledning har jag en känsla av att dagen bara kommer bli värre :S Jag vill bara krypa ner under täcket och gömma mig tills alla bekymmer är borta, går det?

Kommentarer
Postat av: Sofy

Lilla gumman då :( låter inte som någon vidare rolig dag alls.. Men för att munta upp dig så kan jag sjunga en lite druddelutt "Damn girl,you´re så sexy bitch" lalalallaaa. Hoppas att dagen blir bättre iaf!

2010-05-16 @ 14:20:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0