Back on track

Här skrev jag egentligen ett inlägg om hur jag skulle tillbaka till verkligheten efter några dagars "semster" från allt, men det inlägget försvann så jag skippar det. Jag har hur som helst haft några trevliga dagar här och har varit lite frånvarande från datorn, men nu är jag tillbaka.

Kom på en sak som jag hade tänkt att blogga om i onsdags men som aldrig blev av. Jag upptäckte att radioreklam kan bli ganska komiskt när radion byter mast/sändare/kanal vad vi nu ska kalla det, radion byter ju ibland radiosändare från exempelvis radio dalarna till radio örebo. När jag åkte ner hit i onsdags så lyssnade jag i all fall på radio en stund för att få höra något annat än de skivor jag hade i bilen, tröttnade rätt snabbt eftersom de spelar samma låtar om och om igen på radio. Hur som helst, radioreklam var det ja, så här lät det i onsdags:

"Din smak är inte som andras, varför ska då sin tv-tablå vara det? Hälsningar Pelles däck"

Radion bytte alltså sändare (ja nu får det heta sändare) mitt i reklamen, skiftet märktes inte i huvudtaget mer än att den avslutades med "Hälsningar Pelles däck", det var nästan inget hack eller någon störning alls. Jag tyckte detta lilla felaktiga reklaminslag var väldigt komiskt där jag satt i min ensamhet i bilen, så jag skrattade lite för mig själv och startade sedan min egna musik istället.
Så tokigt det kan bli ^^

Nu ska det bli lite plugg, back on track?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0