Bad Fur Day

Note to self: Lägg dig inte i sängen med blött hår!
Mitt hår står åt alla håll nu, och värre kommer det bli för det är inte torrt än. Det kommer bli en bad fur day imorgon, men vad gör det, jag ska bara sitta i en brassestol på stranden hela dagen och kvällen kommer spenderas i biomörkret så det gör mig ingenting att min "päls" står åt alla håll!

Såå, imorgon utlovar smhi fint väder här i Halmstad. Jag hoppas att de håller vad de lovar den här gången, om de inte gör det blir jag arg. Jag SKA sitta på stranden och jäsa i solen imorgon så är det bara! Nu såg jag en bild framför mig där jag sitter i min brassestol med ett paraply ovanför huvudet och ser allmänt bitter ut, men bestämd! Väldigt kul vision faktiskt haha!

På tal om Bad Fur Day så vill jag väldigt gärna ha Conker's Bad Fur Day till Nintendo 64, någon som kan fixa det åt mig? Finns på tradera för dryga 800 kr, det är jag väl värd? (kommer troligtvis bli dyrare också men sschhh det talar vi inte om) Jag fyller ju faktiskt år om si så där ganska exakt tre veckor från idag, give me! Annars kan ni ge mig någonting annat kul, det blir jag säker glad för det med, så länge jag får någonting så ;)

Nu blir det sängen, morgonpromenad med Flopps imorgon!
Hepp hepp nu kör vi!
Bad Fur Day Tomorrow!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0