Bombus Polaris

Det kanske inte är riktig sommar än men det är i alla fall sommar! 23 grader varmt kl 8 i morse, trots att det är molnigt, I like! =) Nu väntar jag bara på att den där utlovade regnskuren ska komma så att solen kan visa sig för oss lagom tills vi ska grilla!


Om ni inte har listat ut vad gårdagens bilder föreställer så får ni ett av svaren här nu, en humla! Men det var väl inte den bilden som var svårast att komma på skulle jag tro. På tal om humlor, jag har egentligen aldrig tänkt på att det finns en massa olika humlor, humlor som humlor brukar jag nog mer tänka (om vi inte snackar oversized fjällhumlor då som jag har tjatat om förr). Jag upptäckte igår att jag ju faktiskt har tagit kort på två olika typer av humlor, dock ingen fjällhumla eller polarhumla *snyft*

Bombus Polaris är ett väldigt sött namn på en humla förövrigt, tydligen är det latin för polarhumla. Hur ser en sån ut? Är den vit? Jag vill ta kort på en vit humla! Helst vill jag ju ha den där alldeles för stora, vita och fluffiga humlan som husdjur men det är med genmanipulering är inte min grej så jag måste utbilda mig inom det först ;) Kan man kanske utbilda sig på wikipedia om hur man skapar en genmanipulerad humla? haha! För nog hade det varit sött med en oversized fjällhumla allt, jag kan inte riktigt släppa den idén verkar det som. Den där ormen med päls hade också varit söt. Sätt päls på vilket djur som helst och det blir sött, jag gillar idén!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0