Då glömmer vi den här helgen då

Nej, det gick inge vidare idag heller :( Träningen gick hyffsat bra, tidskörningen sämre. Första heatet blev jag som jag tidigare skrev avkörd så det gick ju inte alls bra. Andra heatet gick väl bättre men jag är inte nöjd alls. Finalen ska vi inte ens prata om, jag vill inte veta av min nacke just nu! Kalabalik blev det också när vissa krokade ihop på rakan och flög lite här och lite där. De två värsta smällarna har jag försökt visualisera med bilden nedan.


Den ena föraren for rakt mot staketet där publiken stod (nr 1 på bilden), voltade rätt rejält, flög ur karten och blev liggandes. Den andra föraren (nr 2 på bilden) flög in mot depån, in mellan däckkedjorna över staketet och upp i slänten, hur det gick till förstår jag inte riktigt men allt kan hända i motorsport har man ju lärt sig. Det var flera inblandade i den här kalabaliken men dessa två drabbades värst, men de klarade sig fint ändå. Med tanke på att det går i nästan 200km/h just där ska man nog vara glad att man kom undan med ett brutet nyckelben respektive ett stukat finger. Själv har man bara ett enormt blåmärke och en bula på armbågen, så mig är det ingen fara med ifall någon undrade ;)

Flashback från sommaren -99 då jag själv tog mig en flygtur, ser fortfarande bilderna framför mig som om det vore igår, trodde jag inte att jag skulle göra så här många år senare.
Remember: Allt kan hända!

Det var den helgen det, nu blir det käk och sömn! Imorgon drar jag till Rom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0