Det där med bussresor

Jag har ankommit till Borlänge, men det hade ingenting med bussresor att göra så vi skippar det.
Jo det var så här att när vi åkte hit till Borlänge jag och mamma så såg vi en buss, vi behöver inte nämna vilket bolag det var. Bak på denna buss fanns det lite information, de hade värdinnor, allergiavdelning, servering och ja jag vet inte allt, jag tyckte det lät väldigt lyxigt för att vara en buss så vi funderade (kanske inte jätteseriöst) på att ta en bussresa med detta bolag för att kolla in detta. För vem vill väl inte bli serverad av en massa värdinnor när man åker buss? Ja jag förväntar mig att det ska vara lyxservering med trerätters middag och allt ;) Egentligen hatar jag ju bussar men detta låter ju faktiskt som att till och med jag skulle kunna genomlida haha!


OBS! Bilden har ingenting med bussen i texten att göra, jag ville bara fylla ut med en bild för att göra det hela lite roligare och detta var det närmaste buss jag kom just nu ;)

Vi satt där och drömde oss bort, jag drömde mig inte bort alldeles för mycket för jag var ju tvungen att köra bilen också, rätt var det var så kom det ju en rondell. Här vet jag faktiskt inte riktigt vad busschauffören höll på med riktigt, både jag och mamma satt och var fundersamma över hur han hade tänkt ta sig ut ur rondellen med den riktning han hade. Han lyckades inte jättebra. Hela bussen skrapades upp på en sidan av ett väldigt vackert och stabilt staket, flög lite delar som jag hoppas att de inte sitter i mina däck just nu. Bussen stannade för att kolla vad som egentligen hade hänt, HAHA tänkte jag och körde vidare. Alla mina tankar om att ens sätt mig på en buss igen var som bortblåsta ^^

Så nej det blir nog ingen bussresa för mig i den närmaste framtiden, inte så länge busschaufförerna inte har lärt sig att köra buss ordentligt. Hade ju varit lite mindre trevligt om det hade varit ett dike istället för ett staket, då hade jag nog inte haft så mycket skadeglädje som jag hade idag. Lär er köra!
Såg förövrigt hela 9 idioter (enligt min och Sofies beräkningar) på vägen hem idag, folk borde inte få ha körkort. Tur man är så perfekt själv ;) mohahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0