Fotografering <3

Jag satt här och kollade igenom lite gamla bilder, eller ja gamla kanske var å ta i men från förra året i alla fall, så jag tänkte att jag kan ju faktiskt roa mig med att visa mina kära läsare lite bilder. Vissa har säkert varit uppe här på bloggen förut men vad gör väl det. Måste man hitta en nisch som fotograf? Varför kan man inte fotografera allt och inget? Jag älskar ju att fotografera allt, skulle inte kunna välja om jag var tvungen. Men det finns väl vissa kategorier som jag fotograferar oftare än andra kanske, men det beror nog troligtvis mest på att det finns möjlighet till det och inte till annat. Svårt det där, men kul är det i alla fall att fotografera!

Karting, ja sportfotografering är kul, speciellt motorsport då där det händer lite grejer.Urban Exploration, dvs övergivet, också en av mina stora passioner.
Ja och sen resten, byggnader, föremål och naturbilder som alltid är trevligt


Ja nej, nu får det vara nog för idag, fler en annan dag kanske. Hur som helst, kul är det! Fler borde lära sig att det är kul för när man väl har fastnat så är man fast ;)
Det regnar! Kan det bli åska och blixtar att ta kort på kanske? Troligtvis inte, men en liten tumme kan man ju hålla i alla fall. Godnatt för idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0