Ont lite här och lite där

Denna dagen är lite jobbig, min solbränna gör att det gör ont att ha täcket på benen vilket är mycket irriterande. Sedan har vi den där underbara träningsvärken i axlarna och armarna från i fredags. Blev ju inte tid till att stretcha eftersom vi hade förträngt att de stänger en timme tidigare på fredagar, eller om vi hade förträngt att det var fredag jag vet inte. Stretcha gjorde jag då inte vilket nu har lett till att jag knappt kan lyfta armarna haha!

Förresten så dog jag i natt, eller ja, i alla fall i en dröm. Jag simmade runt under vattnet i någon konstig bassäng, jag hade väldigt roligt för jag älskar att var under vatten. Alla folk runt omkring försökte få upp mig av någon anledning men jag simmade bara ifrån dem och skrattade, helskumt. Sedan frös hela jag till is, och jag låg där i vattnet och svor över att jag inte kunde simma vidare för jag kunde inte röra mig, så jag dog där i vattnet efter en stunds svärande. Efter det så vaknade jag och började fundera på om jag var död eller inte, men eftersom jag hade ont lite här och var så intalade jag mig själv att jag fortfarande levde ^^
Sov sedan någon timme till innan jag vaknade av sendrag i vaden, så jag låg vaken nån timme där och var arg på mitt ben för att jag inte fick sova.

Nu är jag trött, ska nog sova någon timme till så jag sover i kapp den där sömnen som jag missade inatt. Det är ändå inget fint väder än så jag kan inte lägga mig ute och sola baksidan ändå, vilket jag hade behövt göra för nu är jag kräfta på framsidan och albino på baksidan ^^ Det blir ett senare problem, gonatt!

Dagens post-it: Grattis på födelsedagen Nicole!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0