Summa summarumEftersom nu inte mina sms-bloggningar har kommit in av nån anledning (kommer säkert senare och förvirrar till det hela) så gör jag väl en sammanfattning av tävlingen här då.

Första träningen: Karten startade! Mycket positivt. Ingenting åkte av, ännu mer positivt.
Andra träningen: Allt satt fast (som vi märkte i alla fall), inte mycket mer än så.
Tidskörningen: Gick inge vidare alls på grund av långsamma förare som störde, dumma! Är det inte damerna först som gäller nu för tiden?
Första heatet: Andningsproblem och panikattack! Pollenallergi som bara blir värre och värre för mig, luftrören blev jättesmå och jag fick halvpanik så jag fick avbryta heatet.
Andra heatet: Dopad med Bricanyl och Loratadin så satte jag mig i karten och försökte tro på att det skulle fungera! Yes det fungerade, men det blev inge vidare ändå eftersom jag fick starta sist och inte kom om folk i tid!
Finalen: startade på 14:e plats av 16, yeeeajjjjhhh! Hade inga större förhoppningar på en vinst vid det här laget kan jag meddela. Och ingen vinst blev det heller, men jag körde upp mig 6-7 placeringar i alla fall så med tanke på omständigheterna så är jag i alla fall relativt nöjd med dagen!

Blev även ett inköp av hjälm så där i slutet av dagen, vi behöver inte tala om vad den kostar men det var på tiden att jag skaffade en ny. Den gamla är för stor och tio år gammal, välanvänd kan vi kalla den. Mina förhoppningar är att nacken inte ska ta lika mycket stryk med en hjälm som sitter som den ska, hoppas hoppas!

Nu blir det sängen, bilfärd ner imorgon? Maybe not, I don't know right now....
Zzzz....


Förresten så verkar träningen ha gett lite resultat, I like! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0